test2 Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 kulbaca tu nesi ne pirmais ne pēdejais kur nobanos nepamatori, tādēļ jau arī priekš tādiem "nepatiesi apvainotajiem "arī ir domāts forums. Un: Es uzksatu ka šī tēma lieliski parādija kāds tu esi: tā vietā lai vienkārši izklāstītu situāciju un gaidītu atbildi, tu parādi daunisma augstāko pakāpi mētajot kaut kādas demogoģiskas frāzītes. pietam - kas Tu esi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ko Tu zini Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 kulbaca tu nesi ne pirmais ne pēdejais kur nobanos nepamatori, tādēļ jau arī priekš tādiem "nepatiesi apvainotajiem "arī ir domāts forums. Un: Es uzksatu ka šī tēma lieliski parādija kāds tu esi: tā vietā lai vienkārši izklāstītu situāciju un gaidītu atbildi, tu parādi daunisma augstāko pakāpi mētajot kaut kādas demogoģiskas frāzītes. pietam - kas Tu esi ? tev mchaa. tas pats ko es teicu, tikai bišķi garāk uzrakstīts. krish - FINGER Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Pats vainiigs, ka speelee zem kautkaada dolbana feiknika. Acc kolekcionaars blje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 1.)...Allow... vai kaa tevi tur, ja tu nezinaaji tad es arii biju admins, mans setinfo veel ir saglabaajies, bet diemzheel admina tiesiibas kautkur nojuka ;D 2.)...par savu riiciibu ir jaatbild. Ja nemaaki atshirt divas lietas tad liekas pusiit tu netur traapiiji! 3.)...Alll vai kaa tevi tur Pateikshu vienu tu manaas aciis esi zems, ja tu speej apvainot vai kautkaa mani nodirst ... 4.)...Admin All vai kaa vinu tur has banned player, visi Ye yeeee vinsh ir the best, beidzot kaads nokeeris BANU! Nedomaaju kad man vajadzeetu likt kautkaadu demku, ja cilveeks nevar atbildeet par savu riiciibu tad ko tur veel vairaak prasiit. Viens no maniem draugiem, arii admins uz cs.gign.lv var banot/atbanot karoche Big papa teica ka vinsh (es) neesmu chetaers, vinam vienalga to ko saka paareejie! Vienam otru jaarespektee, bet te... Juus manu poziiciju saprataat. T.b man pox uz to banu, bans ir = 0 saliidzinaajumaa ar taadu adminu 5.)...Ar visu savu postu gribeeju panaakt tikai vienu lai admini ir uzmaniigaaki pirms bano, nekaa vairaak! Gribēju rezumēt. 1.)klibac... vai kā tevi tur - tavai vētrainajai admina karjerai nav nekāda sakara ar šo konkrēto banu. 2.)Pēc kā tu spried, ka esmu nolēmis neatbildēt par savu rīcību? Ar divu lietu atšķiršanu man līdz šim problēmas nav bijušas (kaut arī nesaprotu par kurām lietām tu runā). Kāpēc tu mani sauc par pusiiti un vai esmu izteicis vēlmi kaut kur trāpīt?(daudz retorisku jautājumu, atbildi negaidu) 3.)kalll ... vai kā tevi tur - zems vai augsts tavās acīs, tas man īstenībā neko daudz neizsaka, un es tevi neapvainoju un kaut kā nenodiršu. Viss ko darīju - atbrīvoju serveri no čīteriem, piedod ja kļūdījos un tu tāds neesi. 4.)Cik noprotu no šī pousta, tev banu var atstāt, jo tev taču pox. Viss augstāk rakstītais manī pat neraisa vēlmi to komentēt. 5.)OK, kaut gan iepriekš man nez kāpēc likās mazliet citādāk. Zini, ja es būtu nobanojis, kādu cilvēku, kas vienkārši ieliktu demku un uzrakstītu, ka es esmu kļūdījies, es justos vainīgs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 p.s. dauņiem banu nost neņemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 es neesmu nekaads... taads pats kaa juus hmm... kaa tevi tur. tu esi stulbs pec manam domam varetu shitam dzhekinjam banu tapat atstat neskaitamas reizes jau te aizvainoja gan allworthu gan parejos .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 test2 a kaa ir visi pret vienu? Allow.. tika apdirst deelj savas kljuudas un ja tev te nav nekaada sakara tad nelien kur nevajag. Pokor vari droshi nenemt to banu nost, celos es jau netaisos tev krist un pa dauni arii netaisos saukt! Flashback tev patiik tavs nickname? Baigi labi, bet es vakar izdomaaju, ka man buus jauns nickname ar kuru es veeleetos speeleet. Diemzheel vienas saras deel uzreiz dabuuju banu. P.S. CS es nebiju speeleejis vairaak nekaa gadu, tad kad es veel speleeeju par sharaam neviens banu nelika jo tad veel cilveeki daudzmaz domaaja liidzi, tagad pat nevajag buut chiiterim lai norautu vienu per. banu Shim P.S. te nemaz nevajag atrasties, bet shobriid man ir dzilji vienalga. Uz klubu ir 31atsevishka IP, + 20 briivas IP uz rootera, paveerosim cik sharas zem cik fake namiem tu speesi nobanot, varbuut tieshaam daunis neesmu es bet tu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Manuprāt šis skaistais posts pieliek punktu diskusijām. Kāds domā citādāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 vajag iet alu iedzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Desa ,man liekas ka tu sastrēbi karstu.Neviens tev nelika nevienam līst dirsā,bet sākt ar uzbraucieniem....... tu pats redzi kādu atieksmi panāci,diplomāts no tevis sūdīgs.Būtu normāli caur hohmu pateicis par banu ,visi būtu pasmējušies un banu noņemtu.Tagad izskatās ka viņš paliks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Koma taads man darbs, paarlasi veelreiz manu tekstu un tu sapratiisi, ka man nav svariigs bans bet gan attieksme pret jebkuru playeru! Protams es vareeju ieiet forumaa un uzrakstiit: nick, demo un peec piecaam minuuteem man taa bana nebuutu, bet kaapeec man tas ir jaaciesh, es neveelos lai mani katru reizi bano deelj kautkaadaam sharaam, kaartiibai tachu ir jaabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 nu nesaprot nabadzinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 lol kalbaca! nebija vieglaak pirmaaja pousta ielikt linku uz demo un mosh tev jau butu 1 admins srazu apstijies, nonjemis un aizlokojis nevis te rakstijis 20 postus taka piedzeeries! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 uz nāvi notiesāto ved uz elektrisko krēslu: "nu jā, bet es jau te runāju par cilvēcīgu attieksmi!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 ej pakaries vakar bija hokis taapeec arii es nedaudz iedzeeru, negribeeju rakstiit jo tas ir stuulbi un tas nav nekaads argumets, takaa . Bet vienalga me rlz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ej pakaries vakar bija hokis taapeec arii es nedaudz iedzeeru, negribeeju rakstiit jo tas ir stuulbi un tas nav nekaads argumets, takaa . Bet vienalga me rlz Cik es sapratu, tu hokeja laikā spēlēji CS nevis juti līdzi mūsējiem! btw tava attieksme toč sū*ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 ir taada lieta kaa cs un televizors vienaa telpaa, vari suukaat liidzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) cits 19 gadigais sen jau butu sapratis. bet tu laikam tikai fiziski esi paaudzies. gariigi kaut kur aizkjeeries. ko kas un kaa tev jasaprot nav jegas tev skaidrot:) atiistisies sapratisi:) edit:man likas ka seedeeji klubaa jo pirms tam stastiji kaut ko par ip adresem kura pc katra savadaka. un tagad jau tu biji majas un skatijies hokji? Edited February 16, 2006 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Protams es vareeju ieiet forumaa un uzrakstiit: nick, demo un peec piecaam minuuteem man taa bana nebuutu, bet kaapeec man tas ir jaaciesh, es neveelos lai mani katru reizi bano deelj kautkaadaam sharaam, kaartiibai tachu ir jaabuut Es tik izsmalcinātas stulbības sen neesmu dzirdējis. bet kaapeec man tas ir jaaciesh KAS TEV IR JĀCIEŠ? Kurā momentā ieliekot linku uz demo TU CIET? kaartiibai tachu ir jaabuut Stulbenis. Ja tu patiešām atbalstītu šo pieņēmumu, pirmajā postā būtu nevis diršana, bet links uz demo un īss situācijas paskaidrojums. es neveelos lai mani katru reizi bano deelj kautkaadaam sharaam Tu lieliski panāci savu, situācijas labā darot tieši un precīzi NEKO. Tā vietā, lai Allworth noskatītos demku un gūtu mācību šaru atšķiršanā no čītiem, vienīgais, ko viņš saprata, ir tas, ka tu esi stulbs. Protams es vareeju ieiet forumaa un uzrakstiit: nick, demo Nē, nevarēji gan, jo diemžēl esi stulbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 radler tava probleema ir taa ka tu netici nevienam, tb man! Klubaa ir plazmas televiizors! macho ej izgulies apdirst cilveekus mees visi maakam. Sharas no chiitiem nearko neatshkiras tas tev buutu jaazin, vieniigais ko vins lietas labaa vareeja dariit tas ir paveerot mani veel liekas piecas minuutes Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Nu es jau tevi pamatoti apdiršu. Tā ka tu neko pretī nevari pateikt. lolza. Un Allworth nemaz negrasās noliegt to, ka būtu kļūdījies, katram tā gadās šajos laikos, kad dienā ir ~20 bani. Vienīgais, ko tu lietas labā varēji izdarīt, ir uzvesties normāli un tas ka šaras ar čītiem ne ar ko neatšķiras ir pilnīgas muļķības Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 kal ,vaj ka tevi tur, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) a demka nebuus ? sitaa aizstaaveejaas bet demku ielikt nepapuuleejaas ? P.s aa kaut ko tur teici ka raksti Protams es vareeju ieiet forumaa un uzrakstiit: nick, demo un peec piecaam minuuteem man taa bana nebuutu, bet kaapeec man tas ir jaaciesh, es neveelos lai mani katru reizi bano deelj kautkaadaam sharaam, kaartiibai tachu ir jaabuut paraadi kur ir taas shaara ? visi tavi posti = 0 Edited February 16, 2006 by Hofo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Tādā gadījumā iečeko šeit: Vārds ciest nebija obligāti jāuztver burtiski. Ir patīkami kad tevi nobano, pēctam jāiet uz forumu un jāskaidrojas, neviens nelika viņam mani banot, varēja nogaidīt un tad secināt, to viņš pats saprata. Visi jau nevar būt tik gudri kā tu. Ko tieši es daru uz NEKO? Es esmu stūlbs tāpēc nesaprotu, es vēlreiz atkārtoju man uz to banu ir pajāt, viss ko vēlējos ir tais lai nebano nepārliecinājoties, bet nu protams ja nebūs banu kurš tad vērsīsies sūdzību sadaļā, laba sistēma jums! Pirms komentē manus teikumus pamēģini izraut viņus ar visu jēgu nevis komentē pa pus vārdam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts