Jump to content
GIGN Forum

Wow Nekad Nebuutu To Gaidiijis

kalbaca
 Share

Recommended Posts

kulbaca tu nesi ne pirmais ne pēdejais kur nobanos nepamatori, tādēļ jau arī priekš tādiem "nepatiesi apvainotajiem "arī ir domāts forums.

Un:

Es uzksatu ka šī tēma lieliski parādija kāds tu esi: tā vietā lai vienkārši izklāstītu situāciju un gaidītu atbildi, tu parādi daunisma augstāko pakāpi mētajot kaut kādas demogoģiskas frāzītes.

pietam - kas Tu esi ?

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

kulbaca tu nesi ne pirmais ne pēdejais kur nobanos nepamatori, tādēļ jau arī priekš tādiem "nepatiesi apvainotajiem "arī ir domāts forums.

Un:

Es uzksatu ka šī tēma lieliski parādija kāds tu esi: tā vietā lai vienkārši izklāstītu situāciju un gaidītu atbildi, tu parādi daunisma augstāko pakāpi mētajot kaut kādas demogoģiskas frāzītes.

pietam - kas Tu esi ?

tev mchaa.

tas pats ko es teicu, tikai bišķi garāk uzrakstīts.

krish - FINGER wink.gif

1.)...Allow... vai kaa tevi tur, ja tu nezinaaji tad es arii biju admins, mans setinfo veel ir saglabaajies, bet diemzheel admina tiesiibas kautkur nojuka ;D

2.)...par savu riiciibu ir jaatbild. Ja nemaaki atshirt divas lietas tad liekas pusiit tu netur traapiiji!

3.)...Alll vai kaa tevi tur  Pateikshu vienu tu manaas aciis esi zems, ja tu speej apvainot vai kautkaa mani nodirst ...

4.)...Admin All vai kaa vinu tur has banned player, visi Ye yeeee vinsh ir the best, beidzot kaads nokeeris BANU!

Nedomaaju kad man vajadzeetu likt kautkaadu demku, ja cilveeks nevar atbildeet par savu riiciibu tad ko tur veel vairaak prasiit.

Viens no maniem draugiem, arii admins uz cs.gign.lv var banot/atbanot karoche Big papa  teica ka vinsh (es) neesmu chetaers, vinam vienalga to ko saka paareejie! Vienam otru jaarespektee, bet te...  Juus manu poziiciju saprataat.

T.b man pox uz to banu, bans ir = 0 saliidzinaajumaa ar taadu adminu 

5.)...Ar visu savu postu gribeeju panaakt tikai vienu lai admini ir uzmaniigaaki pirms bano, nekaa vairaak!

Gribēju rezumēt.

1.)klibac... vai kā tevi tur - tavai vētrainajai admina karjerai nav nekāda sakara ar šo konkrēto banu.

2.)Pēc kā tu spried, ka esmu nolēmis neatbildēt par savu rīcību? Ar divu lietu atšķiršanu man līdz šim problēmas nav bijušas (kaut arī nesaprotu par kurām lietām tu runā). Kāpēc tu mani sauc par pusiiti un vai esmu izteicis vēlmi kaut kur trāpīt?(daudz retorisku jautājumu, atbildi negaidu)

3.)kalll ... vai kā tevi tur - zems vai augsts tavās acīs, tas man īstenībā neko daudz neizsaka, un es tevi neapvainoju un kaut kā nenodiršu. Viss ko darīju - atbrīvoju serveri no čīteriem, piedod ja kļūdījos un tu tāds neesi.

4.)Cik noprotu no šī pousta, tev banu var atstāt, jo tev taču pox. Viss augstāk rakstītais manī pat neraisa vēlmi to komentēt.

5.)OK, kaut gan iepriekš man nez kāpēc likās mazliet citādāk.

Zini, ja es būtu nobanojis, kādu cilvēku, kas vienkārši ieliktu demku un uzrakstītu, ka es esmu kļūdījies, es justos vainīgs ...

smiliez.de_2428.gif

test2 a kaa ir visi pret vienu?

Allow.. tika apdirst deelj savas kljuudas un ja tev te nav nekaada sakara tad nelien kur nevajag.

Pokor vari droshi nenemt to banu nost, celos es jau netaisos tev krist un pa dauni arii netaisos saukt!

Flashback tev patiik tavs nickname? Baigi labi, bet es vakar izdomaaju, ka man buus jauns nickname ar kuru es veeleetos speeleet. Diemzheel vienas saras deel uzreiz dabuuju banu.

P.S. CS es nebiju speeleejis vairaak nekaa gadu, tad kad es veel speleeeju par sharaam neviens banu nelika jo tad veel cilveeki daudzmaz domaaja liidzi, tagad pat nevajag buut chiiterim lai norautu vienu per. banu biggrin.gif

Shim P.S. te nemaz nevajag atrasties, bet shobriid man ir dzilji vienalga.

Uz klubu ir 31atsevishka IP, + 20 briivas IP uz rootera, paveerosim cik sharas zem cik fake namiem tu speesi nobanot, varbuut tieshaam daunis neesmu es bet tu ? biggrin.gif

Koma taads man darbs, paarlasi veelreiz manu tekstu un tu sapratiisi, ka man nav svariigs bans bet gan attieksme pret jebkuru playeru!

Protams es vareeju ieiet forumaa un uzrakstiit: nick, demo un peec piecaam minuuteem man taa bana nebuutu, bet kaapeec man tas ir jaaciesh, es neveelos lai mani katru reizi bano deelj kautkaadaam sharaam, kaartiibai tachu ir jaabuut smiliez.de_2125.gif

cits 19 gadigais sen jau butu sapratis. bet tu laikam tikai fiziski esi paaudzies. gariigi kaut kur aizkjeeries. ko kas un kaa tev jasaprot nav jegas tev skaidrot:) atiistisies sapratisi:)

edit:man likas ka seedeeji klubaa jo pirms tam stastiji kaut ko par ip adresem kura pc katra savadaka. un tagad jau tu biji majas un skatijies hokji?smile.gif

Edited by radler

Protams es vareeju ieiet forumaa un uzrakstiit: nick, demo un peec piecaam minuuteem man taa bana nebuutu, bet kaapeec man tas ir jaaciesh, es neveelos lai mani katru reizi bano deelj kautkaadaam sharaam, kaartiibai tachu ir jaabuut smiliez.de_2125.gif

Es tik izsmalcinātas stulbības sen neesmu dzirdējis.

bet kaapeec man tas ir jaaciesh

KAS TEV IR JĀCIEŠ? Kurā momentā ieliekot linku uz demo TU CIET? smiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gif

kaartiibai tachu ir jaabuut

Stulbenis. Ja tu patiešām atbalstītu šo pieņēmumu, pirmajā postā būtu nevis diršana, bet links uz demo un īss situācijas paskaidrojums.

es neveelos lai mani katru reizi bano deelj kautkaadaam sharaam

Tu lieliski panāci savu, situācijas labā darot tieši un precīzi NEKO. Tā vietā, lai Allworth noskatītos demku un gūtu mācību šaru atšķiršanā no čītiem, vienīgais, ko viņš saprata, ir tas, ka tu esi stulbs.

Protams es vareeju ieiet forumaa un uzrakstiit: nick, demo

Nē, nevarēji gan, jo diemžēl esi stulbs smile.gif

radler tava probleema ir taa ka tu netici nevienam, tb man! Klubaa ir plazmas televiizors!

macho ej izgulies apdirst cilveekus mees visi maakam. Sharas no chiitiem nearko neatshkiras tas tev buutu jaazin, vieniigais ko vins lietas labaa vareeja dariit tas ir paveerot mani veel liekas piecas minuutes smiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gif

Nu es jau tevi pamatoti apdiršu. Tā ka tu neko pretī nevari pateikt. lolza. Un Allworth nemaz negrasās noliegt to, ka būtu kļūdījies, katram tā gadās šajos laikos, kad dienā ir ~20 bani. Vienīgais, ko tu lietas labā varēji izdarīt, ir uzvesties normāli un tas ka šaras ar čītiem ne ar ko neatšķiras ir pilnīgas muļķības wink.gif

a demka nebuus ?

sitaa aizstaaveejaas bet demku ielikt nepapuuleejaas ? blink.gif

P.s aa kaut ko tur teici ka raksti

Protams es vareeju ieiet forumaa un uzrakstiit: nick, demo un peec piecaam minuuteem man taa bana nebuutu, bet kaapeec man tas ir jaaciesh, es neveelos lai mani katru reizi bano deelj kautkaadaam sharaam, kaartiibai tachu ir jaabuut

paraadi kur ir taas shaara ?

visi tavi posti = 0

Edited by Hofo

Tādā gadījumā iečeko šeit:

Vārds ciest nebija obligāti jāuztver burtiski. Ir patīkami kad tevi nobano, pēctam jāiet uz forumu un jāskaidrojas, neviens nelika viņam mani banot, varēja nogaidīt un tad secināt, to viņš pats saprata.

Visi jau nevar būt tik gudri kā tu.

Ko tieši es daru uz NEKO? Es esmu stūlbs tāpēc nesaprotu, es vēlreiz atkārtoju man uz to banu ir pajāt, viss ko vēlējos ir tais lai nebano nepārliecinājoties, bet nu protams ja nebūs banu kurš tad vērsīsies sūdzību sadaļā, laba sistēma jums!

Pirms komentē manus teikumus pamēģini izraut viņus ar visu jēgu nevis komentē pa pus vārdam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...