Jurko Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 a ko ta vins izdariija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phtm Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) uzvareeja Jurko... eu, 100%, ka nee Edited February 6, 2006 by phtm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 Ko uzvarēju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 jurko, mosh netaisi bezsakariigus topikus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 jurko, mosh netaisi bezsakariigus topikus? Nu blood, tas pidinjsh mani izveda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phtm Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 siikais tevi uzvareeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Nu blood, tas pidinjsh mani izveda! tev dziivee neveicas? braalis tevi ieniist? draudzene pametusi? darbs suudiigs? Neuztraucies... Tu neesi viens. Tu esi NULLE katraa zinjaa, tad vareeji pateikt, kas pa lietu, nevis taisiit bezsakariigu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) Tapeec ka siikais tev csam salika skinus noziimee ka jaataisa vote ? Aizej vinjam iemochii ar kaaju paaris reizes un saki, lai saliek atpakalj vecos skinus Edited February 6, 2006 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 jurko, mosh netaisi bezsakariigus topikus? āhahaha beidz, man vote patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 āhahaha beidz, man vote patika be tas ir diezgan bezsakariigi - balsot par aciimredzamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 nu ei kāst, tā kā mazs bērns taisa vienus un tos pašus topicus(bezjēdzīgus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 nu ei kāst, tā kā mazs bērns taisa vienus un tos pašus topicus(bezjēdzīgus) Tu bļe beidz besīt katru otro dienu mani bezjēgā, tad būs ok! BTW, Gludekli, ceru ka nobalsoji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Brālu cīņas, brāļu cīņas , Jurko nu tu gan dod, kā tu nevari nomenedžēt tik vienkāršu lietu, kā diktatūru pār sīko bračku ... ai ai ai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 heh! taads pats kaa mans siikais pus braalis! tikai vinsh mani izved ar ljoti stuulbaam skanjaam, kas naak no mutes! piem visaadi breecieni, dzied vinsh vispaar, takaa .... to vnk nevar izskaidrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 kadus tad vins skinus uzlika? (cik sapratu tas bija iemesls izveshanai) P.S vote bijs smiekliga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 Ne tikai skini! Ble es uzlieku Antiviirusu un Spybotu skanēt pa nakti, bet nē, tas pidiņš vienmēr pieceļās ātrāk no rīta, jo viņam agrāk skola un izrubī ārā, tā ka es neko neredzu! A skini bija vienkārši unikāli: Eagle uzmata tāds pats kā jaunais baltais Glock un granātas visas vienādas, pie kam, paņemot granātu viņš tā tizli pasviež viņu uz augšu un noķer! Nu ble kurš ir redzējis, ka izvelkot granātu viņa ir jāpamet un jānoķer, lai pēc tam varētu izmest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Tak sas modna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 (edited) Ne tikai skini! Ble es uzlieku Antiviirusu un Spybotu skanēt pa nakti, bet nē, tas pidiņš vienmēr pieceļās ātrāk no rīta, jo viņam agrāk skola un izrubī ārā, tā ka es neko neredzu! A skini bija vienkārši unikāli: Eagle uzmata tāds pats kā jaunais baltais Glock un granātas visas vienādas, pie kam, paņemot granātu viņš tā tizli pasviež viņu uz augšu un noķer! Nu ble kurš ir redzējis, ka izvelkot granātu viņa ir jāpamet un jānoķer, lai pēc tam varētu izmest? lol nu ko tu vari muldēt, ka neko nevar atšķirt! d00h labi granātas bija biku tizlas, bet es tikai mēģināju atrast smukākas nekā vecās-pelēkās un drūmās granātas! Bet gloks gan ir smuks! Edited February 7, 2006 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 un šeit ir tās granātas, kuras nevarot atšķirt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 un šeit ir tās granātas, kuras nevarot atšķirt Man gan šitās patīk, pats reiz biju uzlicis AXE effect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 granaatas loooooooooooool! kads laikam parak manjticiigs a kaada jeega likt kaut kadus debiilus skinus? parastie vislabaakie! atceros vel pirms 4.5 gadiem elikaa vislaik bija kaut kadi debiilie uz katra kompja savadaaki un tas riktiigi kretineeja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 granaatas loooooooooooool! kads laikam parak manjticiigs a kaada jeega likt kaut kadus debiilus skinus? parastie vislabaakie! atceros vel pirms 4.5 gadiem elikaa vislaik bija kaut kadi debiilie uz katra kompja savadaaki un tas riktiigi kretineeja! tapēc, ka gribās kko jaunu! Nu es jau nelieku kkādus tur naakotnes puļamotus..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Nobalsoju par 1. variantu, jo tas likaas pienjemamaakais. Nothing personal Skini saksina fps`u, k-kad agraak speeleeju, un tad pooldayaa fps bija 20 Bet taa vispaar dazhreiz ir ok, tikai playeru skinus nevajag likt, tie nav preciizi sataisiiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 tapēc, ka gribās kko jaunu! Try this one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now