vbyuer Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Tas ir vienkarshi tavs stereotips uz ko esi ieciklejies! atļaušanās nodirst pederastu ir stereotips ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriX Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Diemzel tu neuzkeri manu domu! Ka tu zini ka vish ir pedinjsh? Kur tev ir tada informacija? Fakts ir tads , ka tu izlasi , ka dzekam patik iet uz solariju - nosauloties brunam! Uzreiz tavas domas - Pedinjsh! Neuzinajis faktus tu uzreiz kjeries pie nodirshanas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 tātad, pēc tam, kad biju redzējis cilvēka bildi. ( kautvai to, kuru anfisa te iemeta ) es varu teikt, ka tu cilveek man nepamatoti sāki dirst virsū. izlasi manu 1. postu šajā topikā. "saldie UN pediņiem" UN! un tākā tu esi saldais, tad tas ir normāli. un jā es arī domāju, ka solarija iedegums izskatās nedabīgs. nēsmu redzējis tevi reālajā dzīvē, bet skatoties uz to bildi, kuru te iemeta varu teikt, ka tavs "iedegums" nav dabīgi brūns. uzskatu ( un ne es vienīgais ), ka tu esi pacenties un iededzis ne pa jokam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Diemzel tu neuzkeri manu domu! Ka tu zini ka vish ir pedinjsh? Kur tev ir tada informacija? Fakts ir tads , ka tu izlasi , ka dzekam patik iet uz solariju - nosauloties brunam! Uzreiz tavas domas - Pedinjsh! Neuzinajis faktus tu uzreiz kjeries pie nodirshanas! Ai blin ko juus , ta ir katra cilveka izvele iet uz solariju vai ne! Ja vinjam gribas lai vinja kjermena izskatu ieraudzitu katrs garamgajej , vai vienkarshi lai skatitos uz sevi spogli un priecatos par faktu ka ir 50% negjeris , lai tak vinjam tiek tas prieks!? Tapec jau nevaig nolikt tos cilvekus , ka vinji ir pedinji! Jums katram ir savi hobiji vai aizrausanas! Piemeram kads varbut kaari urbina degunu , vai laiski grauz nagus vai pat apmierinati osta liimi! Ta ir katra izvele! un Ka tu zini ka vish ir pedinjsh? Kur tev ir tada informacija? Diemžēl tu pats sapinies savās "gudrībās".Tas arī bija tas, ko gribēju panākt, politkorektais bāstard ? EDD hipertolerantais cinci ? ojaars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) tātad, pēc tam, kad biju redzējis cilvēka bildi. ( kautvai to, kuru anfisa te iemeta ) es varu teikt, ka tu cilveek man nepamatoti sāki dirst virsū. izlasi manu 1. postu šajā topikā. "saldie UN pediņiem" UN! un tākā tu esi saldais, tad tas ir normāli. un jā es arī domāju, ka solarija iedegums izskatās nedabīgs. nēsmu redzējis tevi reālajā dzīvē, bet skatoties uz to bildi, kuru te iemeta varu teikt, ka tavs "iedegums" nav dabīgi brūns. uzskatu ( un ne es vienīgais ), ka tu esi pacenties un iededzis ne pa jokam - 10cm (cilvekam) sorry par Edited February 1, 2006 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 man ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 aizmirsu piebilst, ka pret pumpaam var ciiniities arii citaa veidaa, ne tikai ejot uz solaariju. LoL kurss tad ciinas pret pumpaam ar solaariju Haha!!! Ar pumpaam ciinijos ejot pie kosmetologa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 (edited) starpcitu taa bilde ir ar photoshopu uztaisiita .... vareetu arii ielikt origjinaalo ja tiesaam tas ir vajadziigs Edited February 1, 2006 by cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest UnDerPantS- Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Pac gan solaariju neapmekleeju, bet uzskatu, ka tas nav nekas sievishkjiigs vai gejisks or something... Tas ir tikai normaal, ka dzeks sevi kopj <--- Btw, chiksaam tas patiik, liels + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 aga - visi cilveeki ir atskiriigi un driikst dariit kaa grib, bet nezkaapeec tu visiem liec apmekleet solaariju pardon, sanaaca miseekliitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 LoL kurss tad ciinas pret pumpaam ar solaariju Haha!!! Ar pumpaam ciinijos ejot pie kosmetologa! cilveeks. palasi, ko vinjsh rakstiija cilveek, a ko tad tu paartaisi to bildi taadu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 (edited) es nezinu.. iistenibaa man diezgan liels po ka te daudziem pret taadu bildi ir pretenzijas bet ir arii kam patiik cjiksaam.. nu tevi jau protams neskaita jo tu esi puikmeitene Edited February 1, 2006 by cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 nu tevi jau protams neskaita jo tu esi puikmeitene AAAAAAHAHAHAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) Isteniba par to ka daudzam meitenem ( cixsaaam) Patik es ar varu piekrist nu kip Salds un NE Baaals t.i. drusku iededzis... Ai lab nemaisisos jusu battleee iekša Btw Pret Pumpam TAs PALIDz variet te nedirst par to protams ja parmerigi iesi tad aaadu sabeigsi bet nu neparspilejot ir okey ! nu tevi jau protams neskaita jo tu esi puikmeitene Mjaaa Edited February 1, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 es nezinu.. iistenibaa man diezgan liels po ka te daudziem pret taadu bildi ir pretenzijas bet ir arii kam patiik cjiksaam.. nu tevi jau protams neskaita jo tu esi puikmeitene meiteneem patiik smuki iedegushi dzheki, nevis kkaadi sarkaniigi un tumshi bruuni neegjeri kaa tu tajaa bildee. hm un vai tu man vareetu izskaidrot, kas ir puikmeitene ? ja parmerigi iesi tad aaadu sabeigsi bet nu neparspilejot ir okey ! no saakuma ir okay, bet vecumdienaas vairs ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest UnDerPantS- Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 meiteneem patiik smuki iedegushi dzheki, nevis kkaadi sarkaniigi un tumshi bruuni neegjeri kaa tu tajaa bildee. hm Par kuru bildi iet runa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 vai tu man vareetu izskaidrot, kas ir puikmeitene ? Atļaušos izteikt minējumu - meitene, kurai ir vairāk vīrišķo hormonu nekā lielākajam meiteņu daudzumam? Nu var būt, ka puiciskums var izpausties ne tikai interešu lokā, tas ir, kompīši, mašīnītes un ieroči, bet arī fiziski, piemēram, ūsas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Par kuru bildi iet runa? par shito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest UnDerPantS- Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 par shito Jopt, cik saldzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, bet chixaam taadi patik(vismaz vairaakumam)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 (edited) cik varu teikt ka tur uz photoshopa ir taisiits ... tur tieshaam arii izskataas ka ir paardedzis un PAARAAK nedabiigi... puiikmeitene.. nu kaa izskaidrot.. nu nezinu taada ka tu wnk:) tusejas tikai ar dzekiem lielakoties + vel cseriem (paraka pakape) p.s anfisa atradi jau arii pashu paartaisiitaako bildi un visbruunaako.. Edited February 1, 2006 by cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest UnDerPantS- Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) Edited February 1, 2006 by UnDerPantS- Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 aa un jaa tev vaards un uzvaards arii taads puicisks!!! laikam jau sencji zinaaja ka taada izaugsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Čiksām tā bilde patīkot? Puikmeitene? Tu PIDINSH!!! Ko tu vispār saproti par to kas meitenēm patīk? Zini laikam arī es esmu puikmeitene, jo man šķiet ka tā bilde ir kretīniska! pidinsh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) Nu es parasti tads atturigs, bet nu shii bilde ir tada diezgan "sweet" - un vel tas "salapiitaas bikses" - nu to vel var ta maigi sakot pieciest, bet tad aciis iekriit "dieviigais rozaa kreklins" kaa flash, kas apzilbina lidz pat sirds dziljumiem un dzivibas sula sak ta aktivak riteet... nekas personisks - viedoklis par drebem, ne par personu Edited February 1, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 big_shit tu mazliet paarprati... tas nebija domaats ja nepatiik bilde ka taa.. aij whatever.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now