BOT^a Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Ko ta tu čīksti http://www.bbc.co.uk/news/technology-25138627 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Nedirs, SuperRembo - nav tev nekadu coinu. Delj 18 coiniem tu jau butu kadam atsukajis un uzkapis vanshu tilta pec ekleriem... beefs 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted November 30, 2013 Author Report Share Posted November 30, 2013 Turpmāk svarīgas ziņas attiecībā uz Bitcoin tiks postētas šeit: https://www.facebook.com/bitcoinlatvia Ja vēlaties, sekojat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rokeh Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Dīvaini ka tikai tagad visi sāk par viņu tā interesēties. Sūrie čaļi kam bija interese jau sen ir sakrājuši labu čupiņu bitcoiniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 taa papetiju, nu nezinu, vienigas domas, ka ta ir tupa piramida, protams nav tik primitiva kaa parejas, bet ari piramida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 taa papetiju, nu nezinu, vienigas domas, ka ta ir tupa piramida, protams nav tik primitiva kaa parejas, bet ari piramida. captain obvious... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted December 1, 2013 Author Report Share Posted December 1, 2013 captain obvious... Kā valūta var būt piramīda? Tajā nevienu tu "neiesaisti" caur referāļiem, u.tml. Vai USD arī ir piramīda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Kā tulpes sīpols var maksāt parasta strādnieka 10 gadu algu? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Paldies beef, perfekts salidzinajums. Sada veida mesli ir bijusi un bus, un nez kapec reali parastais cilveks neviens nav palicis bagataks no ta? Man pat reali liekas ka topic autors ir pats iesaistitaa persona vai ieperies sada mesla un akli tic lielai nauda. Pec taviem vardiem tev te tagad jau vajadzeja but gandriz miljonaram, ja laicigi tos sudus sapirki un tagad tirgotu. Neesmu pat iedzilinajies kas tas par meeslu ir un netaisos. Pietiekosi daudz zinu ka naudu pelna stradajot, nevis ar sadiem sudiem. Un tikai nesalidzinam sito meslu ar forexu vai akciju tirgu. Lai gan Forex ir stipri slidena lietinja un to ietekme cilveki kas no taa gust labumu, ta vismaz ir reali paredzama lieta un ir iespeja nopelnit, lai gan akciju tirgus ir visslabakais vieds tad, tikai sie abi prasa daudz daudz laika un zinasanu, lai reali pelnitu (un izlaicigus veiksmes stastus man nevajag, tie ir tiesi tadi pasi kaa ar spelju zalem). Uz manis teikto vari neatbildet, ka tu to centies darit ar visiem parejiem. Man neinterese tavi argumenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted December 1, 2013 Author Report Share Posted December 1, 2013 (edited) Kā tulpes sīpols var maksāt parasta strādnieka 10 gadu algu? Beefs Nevar, bet tulpes sīpolu tu īsti nevaru pārsūtīt bez komisijām no viena pasaules nostūra uz otru. Tulpes sīpolus var audzēt neierobežotos apjomos. Tulpes sīpoli ar laiku sapūst. Slikta analoģija. Sada veida mesli ir bijusi un bus, un nez kapec reali parastais cilveks neviens nav palicis bagataks no ta? Ātri pārskaitīt naudu bez komisijām ir mēsls? Un daudzi ir palikuši ļoti bagāti. Man pat reali liekas ka topic autors ir pats iesaistitaa persona vai ieperies sada mesla un akli tic lielai nauda. Es taču jau teicu iepriekš, ka spekulēju ar viņiem. Pec taviem vardiem tev te tagad jau vajadzeja but gandriz miljonaram, ja laicigi tos sudus sapirki un tagad tirgotu. Neesmu pat iedzilinajies kas tas par meeslu ir un netaisos. Pietiekosi daudz zinu ka naudu pelna stradajot, nevis ar sadiem sudiem. Ja neesi iedziļinājies, tad kā gan tu vari paust kaut kādu viedokli? Lai gan Forex ir stipri slidena lietinja un to ietekme cilveki kas no taa gust labumu, ta vismaz ir reali paredzama lieta un ir iespeja nopelnit Forex ir paredzams? Tad jau tu esi miljonārs ar to kļuvis? Uz manis teikto vari neatbildet, ka tu to centies darit ar visiem parejiem. Man neinterese tavi argumenti. NA NA NAN ANA ES NEKO NEDZIRDU NA NA NA NA NA! Edited December 1, 2013 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Haha. Lasīju topiku pa dienu un nodomāju, šitāds burbulis drīz sprāgs. Tagad lasu, ka cena strauji krītot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 captain obvious... ok, skatos tu loti labi parzini, pastasti kaa taa piramida darbojas? jo lidz galam tomer man nav skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 (edited) Tulip bulb crisis jau arī nebija piramīda. Tas bija haips. Tāpat kā bitcoins. Ja būtu kaut mazāka garantija, ka bitcoina cena noturēsies tāda, kāda ir, kaut vai 2vas nedēļas, varētu pirkt bitcoin mining hardwari un pelnīt piķi (bitcoin mainers pa 10k $ spēj sevi atpelnīt nedēļas laikā pie bitcoina pa 1000$). Bet, bitcoins ir tik nereāli volatīls, ka patiesība tas vairāk nav derīgs vispār nekam citam, ka haipam un virtuālam treidingam (spekulācijām). Beefs Edit: Vismaz tulpes sīpolu var iestādīt un izaug puķe. Bitcoins ir tikai bezjēdzīgs ieraksts ierakstīts bezjēdzīgā publiskā transakciju vesture. Kādai jābūt ir bitcoina cenai? Absolūti no pirksta izzīžams lielums. Varētu mēģināt izrēķināt bitcoin cenu tādu, lai atmaksātos mainot bitcoinu (bet mainot tikai tik daudz, lai spētu funkcionēt transakcijas un validācija). Karoče - kā currency bitcoins nereāli smird. Edited December 2, 2013 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Piedevām - jau šodien ir nepieciešami kruti ASIC proči un ļoti dārgs hardware, lai bitcoin rakšana vispār atmaksātos. Mēs agrāk runājām par publisku tīklu, kur visi iesaistītie arī validē transakcijas un laimīgais, kurš paspēj pirmais, nopelna 25 bitcoinus, bet realitāte ir tāda, ka bitcoin transakcijas validē pāris lielas server fermas. Un ar ko tas tagad atšķiras no centralizētas bankas? Double spending kļūst daudz reālāks tagad. Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Bitcoins ir tikai bezjēdzīgs ieraksts ierakstīts bezjēdzīgā publiskā transakciju vesture Nu te nu negribētos piekrist. Ideja jau pašā pamatā BIJA ļoti laba - decentralizēta, anonīma elektroniska valūta. Vienkārši diemžēl brokeri to pašos pamatos ir veiksmīgi sadirsuši un fināls ir ļoti viegli prognozējams . Kā valūta var būt piramīda? Tajā nevienu tu "neiesaisti" caur referāļiem, u.tml. Vai USD arī ir piramīda? Un atkal sākam visu no sākuma . Jā - USD ir piramīda, tikai ar tādu atšķirību, ka USD vērtību notur ASV ekonomiskās un militārās aktivitātes visā pasaulē. Bitcoin vērtību notur brokeru un bitcoin īpašnieku aktivitātes. Pēc katra cenas krituma nākas mākslīgi stimulēt cenas kāpumu. Valūta ir kautko vērta tikai tad, ja kāds tajā reāli norēķinās - bet bitcoin pašlaik netiek izmantots norēķiniem par precēm/ pakalpojumiem - tas ir kļuvis par spekuālicju objektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 USA parāds visai pasaulei ir vēl stabilāks http://www.youtube.com/watch?v=iTBODoBaCns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Ir gan - un tieši tādēļ ASV visa ārpolitika ir vērsta uz USD ietekmes noturēšanu un palielināšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 (edited) Ja es varu instanti pārsūtīt naudu uz jebkurieni bez komisijām...kā var teikt, ka tas ir nederīgs? Tas dara to pašu ko VISA, Western Union, Paypal tikai LĒTĀK. Valūta ir kautko vērta tikai tad, ja kāds tajā reāli norēķinās - bet bitcoin pašlaik netiek izmantots norēķiniem par precēm/ pakalpojumiem Bet tas tiek izmantots. Edited December 2, 2013 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 USA parāds visai pasaulei ir vēl stabilāks http://www.youtube.com/watch?v=iTBODoBaCns Lauris Reiniks jopt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Var kaads piecos vardos,chetros vienkarshos teikumos. Izstastit kaa notiek taa rakshana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Meklēju kādu, kas varētu samainīt naudu no Paypal pret Skrill vai Neteller vai webmoney. Gribu samainīt $50. Esmu ar mieru nosegt visas komisijas, un maksāt 10% par maiņu. Sūtīšu pirmais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Dyversant - raksana notiek loti vienkarsi - tu noperc dedicated ASIC verki par 10k $ un sac "rakt" aka rekinat kaut kadus bezjedzigus ciparus. Par PC vai GPU aizmirsti - tie laiki ir pagajushi. Ir ari letaki raksanas dzelzi (teiksim, par 200USD), pamekle bitcoin mining hardware. Tagad rakt ir izdevigi, bet tas var loti atri palikt neizdevigi. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 A kur rakt? Dig.bitcoin.com? Man vnk nav skaidrs. Interesanti kaada o/s? Nu teiksim,es saroku tos bitcoinus,ka es vinjus aktivizeju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Tu vispar lasi ko raksta? Tev japerk dedicated dzelzis - tam nav sakars ar kompi. Ja gribi rakt uz kompja - raksanas tooli iet uz visiem OSiem. Noperc niprako video karti un tev bus 600 MH/S performance. Savu pirmo bloku busi saracis pec videjo 160 gadiem. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Imho krutakais video kadu esmu redzejis (kur skaidro ka darbojas bitcoin). Tb - es tagad ari reali visu saprotu, ka ta finga darbojas! http://www.youtube.com/watch?v=Lx9zgZCMqXE Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now