smogs Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Labāk paņem dziru un nomierinies savādāk tāds depresīvs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 puse te vispār neko nerubī un tik iedirš. kāda jēga? ja nav ko pateikt, tad neraksti te nemaz, ka tik iedirst savu lieko postu kaut kādā topika. mja..tā jau ir..geimeri ir un paliek geimeri. Kādā citā forumā neesi mēģinājis atrast atbildi? Cosmo mošk..hvz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Topicka autoram - tu arī pats esi spējīgs kko normālu ierakstīt? visas tavas atbildes ir vienādas. Prasot spama topika, ceri ka tavs topiks netiks piespamots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Topicka autoram - tu arī pats esi spējīgs kko normālu ierakstīt? visas tavas atbildes ir vienādas. Prasot spama topika, ceri ka tavs topiks netiks piespamots? Tu esi ģeniāls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 mja..tā jau ir..geimeri ir un paliek geimeri. Kādā citā forumā neesi mēģinājis atrast atbildi? Cosmo mošk..hvz iedodat kāds tak cilvēkam normālu streetfighteru forumu, jept Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 iedodat kāds tak cilvēkam normālu streetfighteru forumu, jept http://www.capcom-unity.com/street_fighter/go/forum/viewboard 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Būtgribuļi, joptv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 man pohuj, es flamingo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 uztaisi pats no lielaam skruuveem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 nu čomiņ tev ta tak bazars nolj,nav vispār tevī nekā iekšā,iet ar kasteti uz dvizuhu,čalīt,ātri tavu pakaļu novāks,izraus vēl kastečku un ieliks starp zobiem. vajag riktīgi sagatavoties uz zarubu,paņem alumīnija beisbola bitas. man bļe kaimiņam mājās lielās traktoru skrūves. ar tām bļe krieviem gājām jebalčikus dauzīt,tad vēl kasīja savus purnus no asfalta nost. atceros,no ghetto veikala izskrēja mužiks,abas rokas pie dirsas,izrādās džekam milzīga mačete,tas bļe ka meta manam čomam ar viņu,pielīmēja pie šķūna taisnajā. knapi nolikām viņu pie asfalta. bet es tev vecīt saku,tu nekā nerubī no šitās lietas,tu reāli salaga esi,mēs ar čomiem tevi traktora riepā iespraustu,lai ripo. tu jau noteikti ārpus rajona esi,vispār neko nerubī no zarubām. esi mierīgs un no rajona ārā nelien. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 nu čomiņ tev ta tak bazars nolj,nav vispār tevī nekā iekšā,iet ar kasteti uz dvizuhu,čalīt,ātri tavu pakaļu novāks,izraus vēl kastečku un ieliks starp zobiem. vajag riktīgi sagatavoties uz zarubu,paņem alumīnija beisbola bitas. man bļe kaimiņam mājās lielās traktoru skrūves. ar tām bļe krieviem gājām jebalčikus dauzīt,tad vēl kasīja savus purnus no asfalta nost. atceros,no ghetto veikala izskrēja mužiks,abas rokas pie dirsas,izrādās džekam milzīga mačete,tas bļe ka meta manam čomam ar viņu,pielīmēja pie šķūna taisnajā. knapi nolikām viņu pie asfalta. bet es tev vecīt saku,tu nekā nerubī no šitās lietas,tu reāli salaga esi,mēs ar čomiem tevi traktora riepā iespraustu,lai ripo. tu jau noteikti ārpus rajona esi,vispār neko nerubī no zarubām. esi mierīgs un no rajona ārā nelien. :D:D: tu esi slims, vecīt, tiešām Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 nu čomiņ tev ta tak bazars nolj,nav vispār tevī nekā iekšā,iet ar kasteti uz dvizuhu,čalīt,ātri tavu pakaļu novāks,izraus vēl kastečku un ieliks starp zobiem. vajag riktīgi sagatavoties uz zarubu,paņem alumīnija beisbola bitas. man bļe kaimiņam mājās lielās traktoru skrūves. ar tām bļe krieviem gājām jebalčikus dauzīt,tad vēl kasīja savus purnus no asfalta nost. atceros,no ghetto veikala izskrēja mužiks,abas rokas pie dirsas,izrādās džekam milzīga mačete,tas bļe ka meta manam čomam ar viņu,pielīmēja pie šķūna taisnajā. knapi nolikām viņu pie asfalta. bet es tev vecīt saku,tu nekā nerubī no šitās lietas,tu reāli salaga esi,mēs ar čomiem tevi traktora riepā iespraustu,lai ripo. tu jau noteikti ārpus rajona esi,vispār neko nerubī no zarubām. esi mierīgs un no rajona ārā nelien. Izskatās ka tiešām tu un tavi draugi ir jobnuti... Īsti vīri iet izkauties ar dūrēm neviss ar kaut kādiem kastjeliem... or smth. Tas parāda cik nožēlojami jūs esat, un tagad lielīties, ka 1 čalis ar mačeti gāja pretī 6-7 purniem un gandrīz jūs nogāza.... damn.. Tā smējos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 mēs jau maigie puiškani esam salīdzinājumā ar vienu psiho meža cirtēju. reāli mūsu rajona mežā pat vārnas nelido. viņš esot vienai mežacūkai ar dēļu zāģi bošku nojobņijis, un tagad nēsā ilkņus ap kaklu. slimais indiānis. bet malku viņš labi hujārī,atvičaju gan. reāli tas čalis ir slims,nevis es,tā kā nepiļī man te smirdamo,zilīt. tādas štukas tu nekādā ībejā un citus ebanutajos bejos nedabūsi,reāli nebāz galvu nepareizajā zirga pakaļā,nevajag tev to. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 moderato , Tev laikam nepieleca ka radiators to rakstiijis sarkasmaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 moderato , Tev laikam nepieleca ka radiators to rakstiijis sarkasmaa es zem grādiem, tadēļ tā varētu būt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 (edited) Jo vairāk klausās nēģērus, jo debīlāki paliek. http://www.youtube.com/watch?v=HdYjFGpziMY Edited July 28, 2013 by MieZiiS_JanX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Par šitādu man uzliktu sodu? http://www.aliexpress.com/item/Metal-Frame-The-Lord-Of-The-Rings-1Piece-Free-Shipping-For-iPhone-5-Case-Fashion-New/905292883.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Manuprāt pilnīgi lieka manta, iesaku neizmantot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Man tas metāls pa dabisko un rokas aug. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 ar kasteti ir jaamak sist. agrak pashi lociijaam. megjinajam metinaat. no viskautka gatavojaam. izmegjinaju uz gjipsha sienaam, vel viskautko. iesist taa lai neleekatu aiz saapem iisti neizdevaas. varbut paris reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 bet tāpēc jau viņš prasa geimeru forumā, kā pareizi sist ar kasteti - tikai tamdēļ, lai zinātu, kā to darīt, jo īstenībā viņš nemaz negrib to kasteti izmantot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 nu čomiņ tev ta tak bazars nolj,nav vispār tevī nekā iekšā,iet ar kasteti uz dvizuhu,čalīt,ātri tavu pakaļu novāks,izraus vēl kastečku un ieliks starp zobiem. vajag riktīgi sagatavoties uz zarubu,paņem alumīnija beisbola bitas. man bļe kaimiņam mājās lielās traktoru skrūves. ar tām bļe krieviem gājām jebalčikus dauzīt,tad vēl kasīja savus purnus no asfalta nost. atceros,no ghetto veikala izskrēja mužiks,abas rokas pie dirsas,izrādās džekam milzīga mačete,tas bļe ka meta manam čomam ar viņu,pielīmēja pie šķūna taisnajā. knapi nolikām viņu pie asfalta. bet es tev vecīt saku,tu nekā nerubī no šitās lietas,tu reāli salaga esi,mēs ar čomiem tevi traktora riepā iespraustu,lai ripo. tu jau noteikti ārpus rajona esi,vispār neko nerubī no zarubām. esi mierīgs un no rajona ārā nelien. Izklausās kā uz kādu holokaustu saposies! Tikai ēbreju vietā krievi. Sito varēji iepostot kādā mentu forumā. Lai vai cik Tu cilvēkus necieni, tomēr arī tādiem kā Tev ir robeža - koka formula vai restes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Izklausās kā uz kādu holokaustu saposies! Tikai ēbreju vietā krievi. Sito varēji iepostot kādā mentu forumā. Lai vai cik Tu cilvēkus necieni, tomēr arī tādiem kā Tev ir robeža - koka formula vai restes! Sarcasm, lets you make fun pf people since ancient times Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now