Jump to content
GIGN Forum

browseru kari


raivisdotcom
 Share

Recommended Posts

Pēdējā laikā chrome sāk pievilt, visu laiku karās shockwaves un video tiek atskaņoti lēnu/raustoties kā arī atver miljons procesus un pats neaizver. Man tāda nelāga aizdoma, ka pie vainas ir pats chroms. Neesmu pārbāzis ar addoniem ir tikai adblock, pirms kāda laika pārinstalēju palīdzēja uz dažām stundām.

Tātad, kādu pārlūku ieteiksiet jūs? Es ļoti daudz labu esmu dzirdējis par operu, bet liekas ne pārāk draudzīgs interface (dažus gadus atpakaļ, kad mēģināju), torch arī īpaši nepatika. Ilgu laiku nodzīvoju uz firefox, man liekas ka problēma bija nereali lielā atmiņas ēšana atverot vairākus tabus.

Varbūt kādam ir pa rokai arī kāda uzticama "zadrotu" mājas lapa, kas ir salīdzinājusi browserus bez jebkādas ieinteresētības reklamēt kādu no viņiem.

Ā, varbūt problēma ir tajā, ka man ir uzinstalēts 200 MB windows XP(bez dahuja valodām, skaņām spēlēm un viss liekais ir izņemts ārā), cietais arī nav bezjēgā pārbāsts.

/discuss

Link to comment
Share on other sites

Man tieši tā pati problēma. Pamēģināju gan operu, gan firefox, kas iepriekš tika lietoti, bet tāpat biju spiests atgriezties pie karošā hroma.

Link to comment
Share on other sites

IE vai Chrome. Un, ja tev sakas sadi gluki, tad tas norada uz to, ka esi parbazis browser/datoru ar kaut kadiem drankiem (parasti). + ar laiku visi browser paliek lenaki (kompis piedrazojas, temp folder piedrazojas, kesh, kookies, etc). Tu vari meginat iztirit visas browsing vestrures un taisit reinstall chrome, ie. Beefs

Link to comment
Share on other sites

Bija man gan firefox, gan chrome, gan opera. Paliku pie operas.

Ātra, nelažo, nelago, un var ļoti labi pielāgot sev ar visādu plaginu un iestatījumu palīdzību.

(Es tikko aizdomājos - vai plaginam nav latviskais vārds? Piemēram, hmmm, ievietotnis? :D)

Link to comment
Share on other sites

Vai tad spraudni attiecina arī uz plaginu?

(sorreh par oftopiku, bet man to vajag noskaidrot!)

Jo, cik man zināms, tad par spraudņiem sauc tikai faktiskus, materiālus iespraužamos kociņus.

Edited by aphrodYte
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...