fuj1tsy Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) piedāvāju divus datumus - 17 janvārī, vai arī 20 janvārī vieta: nezināma = to vajag pa visiem izdomāt tātad es būšu noteikti, NaK3D, ... kas vēl ? Pasākumā uztaisīsim nelielas jautrības kā piemēram = kurš atrāk izdzers alu? veiksmīgākais sitiens, veicot manervu uz biljarda galda un tt ... Edited January 15, 2006 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 abos netieku 100% (ja nu kādu tas interesē) bet ideja forša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 nu ja 20. datumaa tad 80% ka buusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Vieta vareetu buut admiraalju klubs, tur cik es zinu ir diegan sakariigs biljards - 2ls par stundu. Alkohols arii ir pieejams. Tikai jaskatas kaads, kursh buutu tuvaak pie centra... P.S. Tiko pamaniju datumus - tieku tikai otrdien - 17. Edited January 15, 2006 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 2h par stundu aha viss sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 count me in... un gan jau krish arii buus, vismaz peec savaam shkjilavaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 lol anfisa, tu vispaar neko nerubii. ar nozheelu varu pazinjot, ka 17. man nespiid. bet biljards man tapat nepatik (patiesiibaa patiik, pie tam es tiiri labi speleju un vareetu juus visus salikt ( ), tikai shaadi es lieku sev justies labaak). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 nuu principaa var jau jebkuru nedeeljas dienu man jau PO mekleesim kopsauceeju var arii sestdienaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 mans ieteikums ejam 21.janv uz vienu krogu kur sez anglju futenes (saja gadiena tur bus Manchester United) fani (es iesu palubomu) sakasamies un izkaujamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 mans ieteikums ejam 21.janv uz vienu krogu kur sez anglju futenes (saja gadiena tur bus Manchester United) fani (es iesu palubomu) sakasamies un izkaujamies O, es varētu pievienoties sestdien Rajulim, a moš biljards, a moš labāk atkal neko nesolu, saukās atkal mani par nodevīgu pidiņu , nauda nav, bet ja kaut kas mainīsies - informējiet te par pasākumu norises laikiem un vietām un tad jau gan jau, kā nekā galvenais jau ir informācija. P.S. Labais, gribēju uzakstīt kaut ko +/- sakarīgu, bet sanāca neko jēdzīgu nepateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 19. dat, butu ideali. Jo tad arii darbu taa kaa mazak un esmu brivs no otras personas arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 mans sestdienas - 21.janvara plans ir elementars. 13:00 esmu Melnaja Kakii (tas kas pie Briv. Piem.) un uzlieku stafkas uz sestdienu un svetdienu. tad ap 14:00 eju uz kafuziti pie uniisa, pa celam cerams noperkot Daily press piektdienas nummuru (parasti reti kur tirgo). Palasu pa fuuziti un ap 15iem bidos uz kafuuzi pretim Vilhelma pankukam (saucas tautas valoda "pie Ineses"). Tur dzeru alko pa leeto un uz 16.45 pareju ielas otraja puse uz baaru De Clays (vai kautkaa sita vinu sauca) Un tad 17:00 sakas ma4s. Nu un moz ari kautkas veel Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 lol anfisa, tu vispaar neko nerubii. tur tu kljuudies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 tur tu kljuudies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Lai daudz nepisties - ejam 6dien un viss, prieksh manis tas arii buutu vissideaalaak, jo riit netieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 sesdien tiktu varetu ieest ari KADU GALU Lai dazi labi beigtu domat ,ka esmu vegetarietis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 sesdien tiktu varetu ieest ari KADU GALU Lai dazi labi beigtu domat ,ka esmu vegetarietis! nevajag izlikties tikai taadeelj, lai atstaatu labaaku iespaidu uz citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Kas vainas labam iespaidam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Kas vainas labam iespaidam? es neesu teicis, ka labam iespaidam ir kaada vaina. Viss, ko es saku, ja esi vegjetaarietis, tad neizliecies, ka neesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 tad 6dien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ja 6dien 21 janvari izlemjat, tad lidz fuuza sakumam varu piebiedroties ap kadiem 13iem esmu centra, tikai pazinojat, kur esat Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 nu tad paliekam pie varianta - sestdien principaa tas buutu vislabaakais visi pierakstaas kas naak un nee laiks vareetu buut ap 18-19 saskriesies visi un sarunaas uz kurieni ies! shobriid cik saprotu - tad naak: es NaK3D ^aLi DuH aka Pulleetaajs! kas veel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) gan jau ka es ar buusu Edited January 16, 2006 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 par sestdienu tik tiešām ir vērts padomāt. Ja pēc piektdienas nejutīšos drausmīgi izdirsts varbūt piekāpšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ok pec fuuza meginasu piekapt. ja kas zvanu uz fuj1 tel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now