Jump to content
GIGN Forum

Latvijas Daunatne Un Tās Emocijas

macho
 Share

Recommended Posts

Nezinu vai esat pētījuši komentārus par GIGN serveri serveru sadaļā. Es šodien apskatījos un nevarēju nociesties neielikdams savus mīļākos servera komentētājus.

labi, sāksim smile.gif Ko mums saka aaa

ee joberais gigns peders kaka anusu galva sudi kaka ari jobarie admini

neslikts izteiciens - ānusu galva, šādu vēl nebiju dzirdējis.

Turpināsim.

[guest] Nikmen ?

[email protected] @ 2006.01.09, 01:47

kas ir tiem adminiem pat profus met ara.

Lūgums adminiem - nemetiet profus ārā - mums takš viņi ir vajadzīgi!

Savukārt personai ar izmeklēti oriģinālu niku ir kas skarbāks sakāms

psc sitas serveris suds bletj man banu ustaisija jo es temeju galva vini domaja ka es aims esmu loxi admini !!!!!!!!!!!!@@@@????...????????????????????

Admini - esiet lūdzu vērīgāki un neustaisiet banus wink.gif

[guest] NightMare ?

[email protected] @ 2006.01.06, 03:14

Fasty tu esi lohs blje kuces deels maukas deels suna beerns PIPELE ized savai maminai dirsu kroplis atsuka pats sev!!! PSC Banu likt neparko naxuJ kroplis esi blja pedins pimpis saap????? Man parada tu esi nobanots par wh+aim es jautaju kadam speletajam vai tad fasty spele peec skanas???? To redz visi viena 4uvaka atbildi nee NightMare vins tak 4iters a naxuJaM mani ir jabano lox fasty izeed sev dirsu lox blje!!!! Nonem banu LOX paradi kadu demo ja es arii es 4itujis blja!!!

Puisim ir diezgan augstas prasības pret nabaga fasty, bet es ceru ka fasty paspēs visu prasīto izdarīt. Lūgums fastijam arī atbildēt uz prasītajiem jautājumiem par sāpošo krāniņu un otru, kuru līdz galam nesapratu.

turpinājums nākamajā postā

Turpināsim ar nelielu, bet veselīgu servera kritiku

[guest] ANUS ?

[email protected] @ 2006.01.05, 21:37

ANUSI TADI TIZLS SERVERIS VISI 4ITO M=A=U=K=A=S TADAS LOL LOL LOL LOL SUŅI STULBIE GEJI BLA 4ITERI JOBERIE HA HA HA LOXI

Izrādās, ka homoseksuāli suņi ir čīteri, bet kopumā man patīk, kā čalis pauž savu pārākumu ar vārdiem "HA HA HA LOXI". Jūtos nedaudz pazemots un nedaudz tā kā M=A=U=K=A

Turpināsim ar kritiku veltītu fuj1tsy

[guest] Redline ?

@ 2006.01.02, 02:55

Bled tas izpistais viens admins (extrimitii) lohs ka so nosavu ta dabuju kick un ban uz 5 min bled baigais krutaks jutas doma gign serveri ticis tagat neviens par vinu labaks nebus bled kaa sudu tevi izlikstu extrimitii bots jebalais pisies paziid savas maminas pupu bernin tikai nesaac raudaat izlasot sito tekstu

Cilvēks lieliski nolasa tavas domas, un lai arī cik nepareizi tu nebūtu rīkojies, arī es uzskatu, ka tev nevajadzētu sākt raudāt lasot to tekstu. Nezinu gan kā tev sanāks...

Turpinot uz nedaudz pozitīvākas nots:

ej stulbais gign baigi kruts juties vai ne ar savu serveri vienkarsi tu esi stulbs serveris ūūuuuu es esmu gigns apskatirs cik kruts jobars mulatu serveris es esmu UN VIŅU ADMINI SMIRD KA DIRSA IEBASTS PIRKSTR ah ha ha ha

stulbais gignu serveris ar visiem saviem smirdigajiem adminiem

Man tik tiešām gāja pie sirds vārdu salikums "jobars mulatu serveris". Tiešām thumbsup.gif

Labi, laiks nedaudz konstruktīvākai kritikai.

[guest] jega ?

[email protected] @ 2005.12.29, 09:25

etat server gavno !!! i admini zdes pidarasi !!!! vse vi dalbajobi !!!

Thank you for your contribution!

Čoms no pašreizējā dienas teksta, Rets, arī vēlas kaut ko teikt

[guest] Rets ?

[email protected] @ 2005.12.26, 22:49

ew admini zinat ko juus suukaajat, zinat kaapeec, juus banu liekat njeprichom juusu serveris smird, paskaties kaa shie ir ustaisiijushi maajaslapu - maigi zilaa kraasaa taakaa pedinji- juus esat kroplji, weel pietam lieli, juusu maajas lapaa arii teikts ziedojiet - tas noziimee ka weel bomzhi esat ujobaki, wisi serveri pat wisnuubiigakie ir labaaki par juuseejo piece of suudu, psg kaa juus man besiijat, man taa liekaas ka juus shajos komentaaros neskataties pidari, jo 95% super speeleetaaju saka ka shis jobanais serveris smird, juusu serveris der tikai wienai lietai lai ar to wareetu paraadiit ka ir arii barinsh debiilu suukaataaju, kas izslaukushi wecos, nopirkushi snirdiigu parshifku serveri un tagad meetaa baigos adminus, pashi speeleet nemaak pashiem wh + aim + sh + panic + fd utt, uztaisiijushi ar kruto filminju = cik ilgi pie bazniicas staaweejat lai kaads jums samet pa 1 santiimniekiem kameru, kaut juus wisi apspraagtu nozheelojamaa naawee, KROPLJI, UZKLAUSIET MANI - speeleetaaji kas tika taapat izchakareeti kaa es luudzu uzrakstiet kaadu komentu shajaa nozheelojamajaa fign serverii - forumaa, un turpmaak sauksim sho serveri par FIGN

Wispār warētu wairākās wietās piekrist smile.gif dawnis smile.gif

Seko reāls abloms cepukam

admini lohi... cepuk kaukaads... pimpis... uzlika man banu,..... cipa par aim... kura man nemaz nebij... lohs... man wh bij, bet ne aim..

[guest] FIGARRO ?

[email protected] @ 2005.12.24, 20:22

jusa lil bit faking krievu serweris ('finger') man ritiigi bessi RUS serweri apollo.lv serweri tie rulezz

es labprāt uzzinātu ko nozīmē mistiskais 'finger'

Renegāts - nepatiesi apvainotais

ko tu gign taa sukaa pistaa mauka nahuj sukas pidari kroplji nahuja bani nobanojaat haha lol maukas jebanaas pizda jums nahuj vajag? paa koo taad blje bans man nahuuj?jjj????? sukaaaassssss gign suxx forever

protams, arī es nespēju izbēgt no kritikas

[guest] HAHAHxaxaGIGN[sUX] ?

[email protected] @ 2005.11.13, 19:21

GIGN SUDS NE SERVERI TJIPA KRUTS TAS MATCHO VAI KAA TO GAILI SAUCA LIELAS KRUTAIS :}

Apzīmējums "gailis" manī vienmēr ir raisījis siltas jūtas smile.gif

Arī sava daļa patiesības starp visu kritiku

njaa GIGN admini loxi nu protams ne visi bet taadi ka NiGht^ vai kautkaa taa

apsolu, labosimies wink.gif

kādam pat jokot izdevās smile.gif

[guest] jonis ?

[email protected] @ 2005.06.13, 18:21

********************...**************

serveris rigtiigs suudz,nevar normaali paspelet jo "TAVU VIETU IENEMA REGISTRETS SPELETAJS" tapeec ja neesi registreejies(tad nekad ari neregestresies)vari shai serveri GIGN nemaz neiet,jo tur var palikt traks.un tagad lasies no manas vestules jo tavu vietu ienema registrejies lasitajs

********...********************

smile.gif

un nobeigumā kāds loģisks dr_pain secinājums

|21:01:33| <dr_pain> Fasty tu esi lohs blje kuces deels maukas deels suna beerns

|21:03:59| <dr_pain> iisteniibaa logjisks teikums

|21:04:13| <dr_pain> ja jau vinja maate ir kuce, tad teevam vajadzeetu buut sunim

|21:04:38| <dr_pain> geenu neatbilstiiba vai kaa to suudu sauca neljauj radiit peecnaaceeju dazhaadu dziivnieku starpaa

|21:04:51| <dr_pain> un visiem zinaams, ka sunji draazhas pa labi pa kreisi

|21:04:57| <dr_pain> taapeec taa kuce ir arii mauka

smile.gif ai, es nevaru smile.gif

Njaa, kaa tie daunji nostresojushies raksta visus lamuvaardus, ko tik zin, meegjina savas dusmas izlikt servera komentaaros smile.gif (Manaa praataa paviid aina, kaa nostresojies pidinjsh ar niknu, sejas izteiksmi, sarkans kaa biete, no visa speeka dauzot klaviatuuru (jo neko citu vinsh nevar atdauziit happy.gif ) raksta savu superiigo komentaaru), bet cik apbriinojami debiili tie izskataas no malas. Es nevaru aptvert cik stulbam cilveekam jabuut, lai uzrakstiitu kautko taadu. Gribeetos redzeet, kaadi vinji visi izskataas un pajautaat, vai vinjiem pashiem vinju teksti neliekas nesakariigi.

naaaajs.. neviens pat nenojauta, kas sleepaas servera komentos..

Vislabaak patika:

"kas ir tiem adminiem pat profus met ara."

Paareejie bija ar paraakaam rupjiibaam un taada veida tekstus var uzrakstiit katrs ziidainis, bet shis ir intelegences apliecinajums.. dry.gif

Edited by n00ke

es labprāt uzzinātu ko nozīmē mistiskais 'finger'

tas skaipā ir viens no slēptajiem smailijiem, šis ir tas, kurā parāda cilvēka augšējās ekstremitātes vidējo pirkstu.

bet viņiem paliek vieglāk, ka šādi var izteikties. Un labi, ka ir tāda komentāru sadaļa, kurā viņi var izlādēties. Jo iedomājieties, kas varētu notik, ja viņi šīs nelāgās emocijas uzkrātu sevī?

man patika "man taa liekaas ka juus shajos komentaaros neskataties pidari, jo 95% super speeleetaaju saka ka shis jobanais serveris smird" , taa jau vienmeer likaas, ka HAHAHxaxaGIGN[sUX], aanus, KAKA, ANUS, SUDS SERVERIS un FIGARRO ir super speeleetaaji!

protams, pastaav 5% liela iespeejamiiba, ka tomeer es kljuudiijos ar sho speeletaaju izveeli.

aa un vel kad lasiju sos te komentus man uzausa prata viena dziesmina, kura butu taa kaa tiri domata servera komentetajiem.

Roger Alan Wade - If You're Gonna Be Dumb

pasaku prieksa - no Jackass soundtrack

GIGNS PIGINS ASS HOLE NIGERS.!? Es tikai gibu pateiks ANUS smird

smile.gif

lol visi joberi smirdigi mulati lol

cool2.gif

sis serversi suxk citeri admini suka savam resnajam mamitem miskstie lai iet drazt viins otru bledd NEJAT TUR NEKAD EJAT CITOS BET NE GIGN GING SUCK VIENIGAIS LABUMS SAI MAJASLAPAI AK VAR PALURWT MEITENES laugh.gif

sad.gif

thumbsup.gif

zopas ciet naxuj pidarasi ar savu BMW psc gign forewer

wtf?

tadminis gign Worm ir pedins pidars suka muka un sieviesu kartas palaistule ja es vinu satiktu dirsa izpisu un vina vectevu ari abi pedini visa gimenite pedini unkulaka drocitaji tongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif fak of mergli

šis nākamais manī platu smaidu izraisīja...

Fashisty jobannye ! GIGN ! Ja vas v rot vseh ebu !

wink.gif

GIGN SMIRD PEEC LIELAS PIIZDAS HA HA HA KO TAS SERVERS UN MAAJAS LAPA NEBUUTU IZNAAKUSI BLE KUCES MAUKAS VISI KAS TE SPEELEE IZR PERVERSI PIDARI JUSS PREZERVATIIVI VANNAA PIRDEEJI SUUKAAATAAJI BOM<ZI NAHUI PIDARI BLE GEJI LEZBIETES!!!! KOT TU ELLEE NOOSPRAAGTU UN VISIEM VELNIEM ATSUUKAATU!!! SERVERA ADMINS UN KLANS GIGN!!!!!!!!!!!!!! MAUKU KLANS [GIGN] VIENS NIKS ADMINAM [GIGN]Piizda!!

sad.gif

Shitas suuda serveris smird vienmeer!!! nekad netiek iekshaa un nerunaasim pa tiem adminiem tie vispaar ir totaali KLAUNI un pakaljaa njemti sukuli, kuriem pimpja vietaa ir sljuutebe un dirsa smird pa visu serveri!!!!! Tikai shitaa maajas lapa kaut cik normaala ir sanaakusi (kaa pa briinumu) laikam pietiks......
diez kā var zināt tādus sīkumus par serveri un adminiem, ja nekad netiek iekšā..?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...