vincister Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Nu bet paskaiti cik pasākumi jau ir notikuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Nu ja, ja 2004. bija pirmais, tad nākošgad būs 10tais pasākums DOOOH Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 (edited) Nu ja, ja 2004. bija pirmais, tad nākošgad būs 10tais pasākums DOOOH 2004 + 10= 2014. next is 2013. :D my bad :D šodien galvā bardaks iemeties :D Edited August 7, 2012 by tvix Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 2004 + 10= 2014. next is 2013. :D Puis, paskaiti kārtīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 2004 + 10= 2014. next is 2013. :D And your point is? Nākošais ir 10ais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Kāda starpība!? Tāpat pasaules gals decembrī Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 BUllšits... to izdomāja botāniķi, lai nopisties "You dont wanna die a virgin" stilā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 7, 2012 Author Report Share Posted August 7, 2012 Da jus zakolebali man visi umniikiji mle !!!! Labi nakoshgad 10 gadu balliite, taisam pa skaisto, tapat ka shogad ar VIP sarakstu, un meginam dabut peec iespejas vairak vecaas sejas. Ja nemsim kaut kur ar majam, veel labak buus maksimalais cilvekus skaits, kas pirmais maksas brauks, aprejie gulees teltiis vai plaavaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 TU man te nedraudi, saprati? Es jau atzinos ka esmu slinks maksatajs, bet samaksaju beigas tapat. Ta ka piesakos uz majinu jau sogad Skatos mums te matematiku ir stipri daudz :D VIP pasakumus var rikot kad vien velas, bet 10 gades pasakuma varetu piedalities visi kas velas, atskaitot dazus kurus parejie nevelas redzet. Tomer gan jau bus kads jauninais kas velesies, un to atstumt tikai tapec ka anv redzets butu stulbi. (galvena prasiba lai ir +18 mana skatijuma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Jā, vajag dot zaļajiem arī iespēju. Nu tādiem knābjiem kā es... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 ja jau apaļšs tuss tad domāju, ka var vairāk kā 10ls iemest un mošk labāk kkad jūlijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 + nākamgad nu noteikti būs jāizdomā nominācijas un apbalvojumi kā bija 2007. gadā! es jau šogad gribēju atgādināt, bet ikdienas steigā pilnīgi par to aizmirsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Nu kas tur ar tām bildēm ir kaut kur links? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Nevaru saprast, vai kaut kur vēl mētājas bildes no futbola vai man jau visas bildes ir pieejamas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 8, 2012 Author Report Share Posted August 8, 2012 Taaa mlee tiko saaku skatiities bildes.... Viena lieta, ko es varu pateikt, chuuskas lai arii kadaas pohuj, dabuunat talaak no spota, es nakoshgad taja vieta vairak nepeldeshos. Un skatos veel augshaa chuuskas sanests, mle, es jums pasaku, ja es redzeshu kaadu chuusku vai kaads meginas joku kaadu ar mani un chuskam izdarit,es sitishu bez zhelastibas kamer necelsies !!! Juus esat vnk traki Pilnigi nopienti, chuskas ir totaals no-go man, totaals.... Bet viss parejais bildees izskatas zajebis !!! Divas bildes, kas daudz ko pasaka.... Shis pasakums bija : (7dienas rits) Un uz Tiksano 2013 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Ta, man ari ludzu linku uz odinja bildeem... PALDIES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Tev bail No čūskām ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 m? http://i.imgur.com/JpfE7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 pussy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Iemetat linku. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Kas tur bij ar tām čūskām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 viņas bija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 man lūdzu linku ar oda bildēm a paldies p.s. es tik šodien līdz mājām tiku (tb tikko mājās ierados) 7dien tik mantas paspēju nomest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Chuwi tur solārijā aizmigi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 http://www.spoki.lv/aktuali/Fake-Tan-Fail/408779/1/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now