^Ali^ Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Izskatās, ka nebraukšu, pašsajūta vēl aizvien slikta. Ja rīt veselība uzlabosies un laiks ārā būs labs, tad pieskriešu uz pāris stundiņām apsveicināties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Izskatās, ka nebraukšu, pašsajūta vēl aizvien slikta. Ja rīt veselība uzlabosies un laiks ārā būs labs, tad pieskriešu uz pāris stundiņām apsveicināties. Es tak teicu izarstesim !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ir pienācis laiks! Velku buras un jahtoju uz Āgenskalna pusi. Tiekās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 benčik, biju pierīties hesītī, mana dirsa pa nakti labi purkšķinās meklē citur kur gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Laiks ir super, ja tu to uztver, kapteini klāt pielej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 karoče Ziediņš, pidiņš, kaut kur noziedēja, izskatās, ka ar mani nemīsies pats normāli darbā aizkavējos, tagad izbraucu no mājām. ~80km cauri Bauskai - vajadzētu galā būt ap 22iem. tikai davai PZL kāds atsūta man instrukciju, kā atrast burziņa vietu, braucot caur Bausku - sms 29140308 vai meilā elapins iekš gmail vai tepat forumā PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Hey. Pats tikko no darba atkūlos. Biju domājis vismaz ciemos aizmīties, bet reāls izkāsiens. Rīt pa dienu iespējams pieskriešu. Pardon, EDD, ne aiz ļauna prāta darīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 karoče Ziediņš, pidiņš, kaut kur noziedēja, izskatās, ka ar mani nemīsies pats normāli darbā aizkavējos, tagad izbraucu no mājām. ~80km cauri Bauskai - vajadzētu galā būt ap 22iem. tikai davai PZL kāds atsūta man instrukciju, kā atrast burziņa vietu, braucot caur Bausku - sms 29140308 vai meilā elapins iekš gmail vai tepat forumā PM. Sobriid braucam uz Jelgavu un gaazh kaa no spainiem .... Es tikai gribeju EDD novelet labu celaa veeju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Varētu apstāties pie izdzertā pus aliņa un braukt uz Divīšlandi (būtu jau labi, bet slinkums uttutjp), bet izskatās, ka rītdien braukšu un paķeršu līdzi asiņu kungu. Arti, moš mēs kaut kā rītdien varam sakooperēties vienā autombīlī, jo es arī domāju uz pāris stundām pieskriet. Ilgāk jau tur nebūs iespējams izturēt. ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Neaizmirst iedzert arī par mani!!! Tā, lai es jūtu pat alus garšu Afganistānā! Thats an order!!! Karoče labi Jums visiem iedzert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Veciit kaa soliits!!! Glaaze par teviim noteikti :) Alwi gaidisim ar alinjiem !!!! Neaizmirst iedzert arī par mani!!! Tā, lai es jūtu pat alus garšu Afganistānā! Thats an order!!! Karoče labi Jums visiem iedzert! Veciit kaa soliits!!! Glaaze par teviim noteikti :) Alwi gaidisim ar alinjiem !!!! Esam 3 km no spota!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Veciit kaa soliits!!! Glaaze par teviim noteikti :) Alwi gaidisim ar alinjiem !!!! Esam 3 km no spota!!! jums mani vajadzētu sagaidīt ar aliņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Budjet!!!! EDD ir izlijis un apmaldijies, mees ar registreto, pusdzivo, vinciju un free meklejam ir tumsa, lietus un Kapteinis !!!yeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 (edited) Bauskā gāž ne pa jokam. Kā Jūs tur visi jūtaties? Varētu rīt ieripot un apsveicināties, ja jau palieku netālu no Jūsu camp site cerams līdz rītdienai izdzīvosiet pa šitādu laiku P.s. Kāds varbūt rīt no Rimi var savākt un davest līdz spotam? Vai kkā citādāk var tikt līdz turienei? Edited August 3, 2012 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Es dzeru aiz skumjām ka netieku TUR Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Es aiz laimes dzeru tēju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 jipii jipiii yeaa esmu pirmais maajaaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 jipii jipiii yeaa esmu pirmais maajaaas Kaa gaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Iepeldeeju uz stundinju,jaunas neredzeetas sejas,bencika bebru zupa vislabakaa,vienreizejs baudijums ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 ejiet dirsts, nenakat klat! meeees vel jahtojam. worms suka olas ar visu sashu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Esmu mājās dzīvs Super pasākums, labākas brīvdienas nevar vēlēties, kompānija pa pirmo, vieta pa pirmo, gribu vēēēēēēlllllll!!!! edit: augšā ir forši, lejā ir tvix Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Esmu mājās dzīvs Super pasākums, labākas brīvdienas nevar vēlēties, kompānija pa pirmo, vieta pa pirmo, gribu vēēēēēēlllllll!!!! edit: augšā ir forši, lejā ir tvix tu te neizrunājies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Uhh taa paguleeju, nevar salidzinat silto gultuarslapjo telti Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Cik es saprotu, tad visi atplīsuši, ka nevienu nevar sazvanīt! Ai, es tikko jaunā darbā sāku strādāt, nevarēju uzreiz tā dabūt brīvdienas kā vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now