Jump to content
GIGN Forum

Ziemas Kartes

Recommended Posts

Tā, dirsas, tā kā jūs paši neko neatradāt, tad ielikšu es

cs_thunder - bildes un download

de_vostok - bildes un download

de_winternuke - bildes un downloads

de_winterdust - bildes un download

de_alps - nu miniet kas par linku ir zem šiem vārdiem

de_snowfacility - tagad te ir arī downloads

more (possibly) to come

Šo mapju ielikšana nav apspriežama - pēc ~ jaunā gada varēsiet izdomāt vai jūs viņas gribat paturēt. Visas es personīgi esmu apskraidījis un visas viņas ir ok un ir foršas - winternuke varbūt tāda smukāka varēja būt, bet tā kā ziemā laiks bieži ir pretīgs - tad būs ok.

Ideja ir, ka tiks atstātas tikai winter mapes uz kādu nedēļu smile.gif

p.s.

salaveču skini

Bet tundra?

Bet vispaar aatraak gribeetos shiis kartes iemeegjinaat wink.gif Vareetu uz z-sveetku briivlaiku, tad vareeshu izspeeleeties visas smile.gif Tikai probleema taa, ka vienmeer atradiisies kaads admins, kas liks nevajadziigas votes un pilna dirsa botelju, kas bljaus, ka vinjiem taas kartes nevajag.

Nu tiešām kartes ļoti jaukas. Tikai vai tiešām nevarētu uzlikt uz brīvdienām arī? Un lūdzu sīčus nebanojiet biggrin.gif... Nu varbūt citus jā man par tiem po.., bet tik mani nebanojat biggrin.giflaugh.gif

P.S. de_winterdust ir vienīgā ko neesmu novilcis. Tā ir pilnīgi tāda pati kā parastais dusts tikai ar sniedziņu?

Hrr laiks jau tagad nesmuks gribas ātrāk uzraut šīs mapes.

Tikai probleema taa, ka vienmeer atradiisies kaads admins, kas liks nevajadziigas votes un pilna dirsa botelju, kas bljaus, ka vinjiem taas kartes nevajag.

cik sapratu, lasot tekstu, tad uzliks tikai ziemas mapes un pārējas nahrenizēs uz šo 1 nedēļu. personīgi pats nevienu nēsmu spēlējis bet esmu abām rokām par! vismaz būs kautkas jauns un ikdienas cs rutīna mazināsies.

Arii reaali skaitsti izskataas tas vinterdust un winternuke  biggrin.gif  biggrin.gif  Tochna smuki

Paspeeleeju winterdust - patika, no ct puses var vieglaak apakshu segt, nav tik tumshs, winternuke gan netiku speeleet jo tur tikai 8vs8 zaban.gif aa jaa un veel vostok taada normaala izskatiijaas.

P.S. as_tundra. as_tundra? AS_TUNDRA!!!

cik shodein, vakar paspeeleeju(briivdienas tak smile.gif ) man patika vostok un winterd, taas arii vissbiehzzak speeleeja, bet iisteniibaa vairaak nekaa dd2 smile.gif vostok jau chista.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...