Jump to content
GIGN Forum

brekulis

Mirstīgais
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Slacgriva
  • Interests
    sk8; snow; extrem sprort

Contact Methods

  • MSN
    brekulis
  • Website URL
    http://www.salacparks.tk
  • ICQ
    0

brekulis's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Tikko ieinstaleeju ipb forumu, bet , kad eju iekshaa man uzmet ka nav faili IPB WARNING [2] ipsclass::require_once() [function.ipsclass-require-once]: Unable to access /var/www/vhosts/fotoprieks.lathost.lv/httpdocs/forum/cache/skin_cache/cacheid_2/skin_global.php (Line: 2116 of /sources/ipsclass.php) IPB WARNING [2] ipsclass::require_once(/var/www/vhosts/fotoprieks.lathost.lv/httpdocs/forum/cache/skin_cache/cacheid_2/skin_global.php) [function.ipsclass-require-once]: failed to open stream: No such file or directory (Line: 2116 of /sources/ipsclass.php) Skatos, vinjsh nav ieinstaleejis mapi cacheid_2! WTF?! Kapee taa?! un kaadam ir taa mape?! Un ja nav ta kur vinju dabuut
  2. Gribējās paspēlēt pirmo HL onlinaa, bet stulabis nortons nemaz neuzprasot nobloķēja pieeju pie neta un man tagad nerādās nevines serveris. Neatradu kur nortonā to varētu atrast! Kāds varētu palīdzēt!
  3. a kas tev tur nepatīk? Google neko nesaka?
  4. amxmodx.org iet! Nu pameeginaashu ar to mapi!
  5. naakoshais gljuks. Man nekaadiigi nesanaak pievienot amxx pluginus! Pierakstiju vinjus taja failaa plugins.ini un *.amxx failus ieliku plugins mapee un *.sma failus arii ieliku mapee. kapeec man sleedzot serveri paraadaas invalid plugin <plugina nosaukums>
  6. aaa, nu ja nu! Par shito biju piemirsis! Nu tad pasaki veel kaa lai ievada to paroli prieks ACC, kuru rakstiija users.ini?
  7. aaa, un konsoles pashaa apakshaa man paraadaas : Master server communication disabled!?!?!
  8. Tikko pats uztaisiiju serveri, kad meeginu piekonekteeties 1)man raada ka nosaukus ir Half life?!?!?! 2) man izlec pazinjojums: VALVE validation rejected! 1) kā tad lai nomaina sho nosaukumu? (slēdzu serveri caur konsoli) 2) kā lai tiek galā ar to validation?
  9. Es uzdevu jautajumu nevis lai te kādu apdi****
  10. Kur dabūt IPB vai PHPBB Forumiem tulkojumu LV valodā??? KAd pats mainu tim vārdiem nerādās garumzīmes bet gan kaut kādi gļuki!!
  11. Ar to MySQL tiku galā! Skype vainigs Nakošais!!! Man divi jautajumi! Ko nozime šīs divas rindas? Run admin/efriends.sql followed by admin/zipdata.sql through any of your mysql clients (i.e phpmyadmin) un Chmod 777 for the following folders/files: groups, photos, blog, events, banners, chat and chat/rooms.php Iztulkojiet un pasakiet ko tas nozime!
×
×
  • Create New...