Hazzer Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Es veicu aptauju zinatniski peetnieciskajam darbam... Luudzu tabildeet tikai ar 1. 2. 3. vai ari juusu varinati... un beigas pierakstiit savu vecumu... 1. viduuEs ieshu pavazaaties pa tiltiem , pasit kla4 pa draati un tamldz (Taa ka runa jaunioesu.) 2. Labdien ka jums iet? Vai nevelaties apseeties?(Pieklajiigs vecaaku gada gaajuma ) 3. Blje tu pidar galiimijs urods pisaies prom atpisies ej dirst es tev saku(Rupja cilveeka runas veids) p.s. Jau ieprieks pasakos par atsauciibu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 WHAT THE FUCK??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Debiili piemeeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 es nezinu smieties vai raudāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 btw, kas tas pa sviestu, kaa tad incanti zinaat tavs ZPD saucaas? "Hazzer un vina gjeniaalaa aptauja, kuru neviens nesaprata"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 mans variants: esmu super! (superigakais cilveks on earth) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 hmm nezinu vai vispār varu iedalīt savu runas veidu jo viss ir atkarīgs no situācijas. Bet tas ko tu uzrakstiji 1. variantā ir vienkārši debīli jo neviens tā nerunā (cerams) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 NU nau jasmeejas un nav jaraud, var pieveinot savus piemeerus ari pasi atieciigajam veidam pretii... p.s. Negribeetu dzirdeet apvainojumus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Esmu dzirdeejis ka ta runa diemzeel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 es gan saku smieties lidz asaram, par piemeriem un to supermen postu btw. vardi ir: lol, ble, sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 NU nau jasmeejas un nav jaraud, var pieveinot savus piemeerus ari pasi atieciigajam veidam pretii... p.s. Negribeetu dzirdeet apvainojumus.... Nav pasaulē spalvas, kas spētu aprakstīt tavu debīlismu, arīdzan nav pasaulē mutes, kas spētu pastāstīt, to cik debīls tu esi. Kādus piemērus? Kādus veidus? Kādas atbildes? Kāds ir jautājums? KAS VISPĀR NAHUJ TAS PAR SŪDU TU, ATSALDĒTAIS DAUNI, KO TU TE ESI IEDIRSIS? Bļeģ nāvi tādiem kā tu vai arī vismaz sist tik ilgi ar naglainu vāli, kamēr izdauza to daunismu no tavas galvas. Mirsti stulbais kropli Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 man sanaak lietot gan 1, gan 2, gan 3 - man 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 no sitiem loligajiem variantiem man visbiezak sanak 2- es vinu lietoju reizi pusgada Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Es veicu aptauju zinatniski peetnieciskajam darbam... Luudzu tabildeet tikai ar 1. 2. 3. vai ari juusu varinati... un beigas pierakstiit savu vecumu... 1. viduuEs ieshu pavazaaties pa tiltiem , pasit kla4 pa draati un tamldz (Taa ka runa jaunioesu.) 2. Labdien ka jums iet? Vai nevelaties apseeties?(Pieklajiigs vecaaku gada gaajuma ) 3. Blje tu pidar galiimijs urods pisaies prom atpisies ej dirst es tev saku(Rupja cilveeka runas veids) p.s. Jau ieprieks pasakos par atsauciibu... Ideja ir vienkārši unikāla.Tu gadījumā neesi no Viļāniem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 No rita dodos uz darbu un sabiedriskā transportā bieži sanak lietos - ludzu sēdieties - (2), tad es ienaku darbā un uzsaucu: YO resnās pakaļas kā alkāniem sokās - kas līdzīgs (1), tad kad pec šiem vārdiem man atbild: " ko tu atkal te bļauj īblis esi" (daļējā humora tonī), tas es atbildu- Tu pidar ZB te aurot kroplīgaius kretīn-aizej padirs lai beidz smirdēt (3) Man 23g (laikam, neatceros precīzi-kopš man nesagāgā prieku dāvanas dzimmenē vairs neskaitu) PS. stulbākais zinatniskais darbs kadu jebkad esmu redzējis, nepisies labāk nac iedzert alu - starpcitu 1;2;3 kopā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Par to alu es piekriitu bet ko es varu dariit ja man uzdod sitaadu darbu... p.s. Nepildiit vinju nevrar jo man ir 50 uz 50 vai lidinaas ara nbo skolas vai nee... diemzeel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Kas attiecas uz macho es nezinu ko tu vsipaar te nemies neesu es ne debiils ne vel tur ka tu rakturoji es vienkarsi negribeeju staigat pa ielaam un prasiit kadiem 70 cilveekiem sito visu.... p.s. Es ceru ka akamo toicu tu neuznemsi tik slikta veida... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 p.s. Jau ieprieks pasakos par atsauciibu... Blje tu pidar galiimijs urods pisaies prom atpisies ej dirst es tev saku(Rupja cilveeka runas veids) Blje tu pidar galiimijs urods pisaies prom atpisies ej dirst es tev saku(Rupja cilveeka runas veids) Blje tu pidar galiimijs urods pisaies prom atpisies ej dirst es tev saku(Rupja cilveeka runas veids) Nu taa buutu mana atbilde shitam topicam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Jurko tu aizmirsi vecumu pierakstiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Jurko tu aizmirsi vecumu pierakstiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Jurko tu aizmirsi vecumu pierakstiit... debilisma augstaka pakape P.S. man patik si smaidina nosakums: lohs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Nu bet ko tad es tur rakstiishu...? Ailite vecums ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!!!! ja tu shito sauc par peetiijumu tad es juutos aizskarts lol! ieej lapaa http://www.biss.soc.lv/?category=resursi〈=lv apskaties kas ir peetiijums! plus - zhetons tev par zinaatniskuma piesaukshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 tu laikam macho domu nesaprati.. kas arii nebuut nav nemaz tik liels briinums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts