Jump to content
GIGN Forum

Kāds Bija Tavs 2011. Gads?


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Pēc

noskatīšanās (zinu, ka tā ir slēpta Google un to produktu reklāma, bet tas nemaina faktu, ka video ir labs šī gada notikumu apkopojums), sāku apdomāt kāds ir bijis šis gads pasaulē, un kas tajā bijis svarīgs personīgi man.

Man šis gads saistās ar saprašanu, ko gribu dzīvē darīt, jeb studiju virziena nomainīšanu;

Ar to, ka šis bija interneta gads, jeb gads, kad tas deva daudz skata punktus un viedokļus par notiekušo pasaulē kā arī daudzkārt pirmie reportoja notikumus;

Ar to, ka uzgāju vietu vārdā reddit, kas bija vainojama neskaitāmās neproduktīvās dienās;

Ar to, ka vēlreiz pārliecinājos, ka ir liela atšķirība vārdiem paziņa un draugs;

Un, protams, ar jauna ģimenes locekļa piebiedrošanos. :)

Kas tev bija nozīmīgs 2011. gadā?

Vesels gads ir gandrīz jau noslēdzies. Mēģināsim būt pieauguši, mani ieskaitot, kaut vienu reizi gadā un iztiksim bez spamošanas, troļļošanas un diršanās. ;)

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Tikšana augstskolas basketbola komandā.

Beidzot sapratu, ko gribu sasniegt dzīvē.

Otro reizi apmeklēju Barcelonu un arī FC Barcelona futbolspēli.

Vispār, ka ir parādījusies attieksme pret dzīvi un cilvēkiem(protams pret tiem, kas to ir pelnījuši).

EDIT: Saņēmos nolikt tiesības beidzot

Edited by DealOrNoDeal
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Video noskatijos nedaudz pirms tava topika tapšanas, pie reizes nosharoju arī facebookā.

Šis laikam tomēr bija arī mans atklāsmes gads. Sīkumos neiegrimšu, bet pa lielam.. Pēc ilgas pauzes no mācībām, esmu izvēlējies beidzot savu turmāko ceļu – iestājos augstskolā, pie tam diezgan veiksmīgi. Trāpiju nedaudz vairāk uz to ko gribēju. Kur mani samācija uz daudzām lietām skatīties savādāk vai domāt daudz plašāk.

Lai nebūtu jātaisa vēl viens intresants topiks, mēs varētu apvienot divus jautājumus vienā. Pirms laikam diviem vai trim gadiem ap šo laiku, šeit parādijās topika ar kaut ko līdzīgu šim - Ko Tu esi darijis citu labā, neprasot neko pretī? (soo droši arī pierakstiet pie sava nozīmīgā 2011. klāt atbidli uz manu jautājumu) [....]Toreiz man nācās diezgan ilgi pasēdēt un padomāt. Pēc apm. 30min domāšanas es īsti lāgā neko nevarēju izdomāt. Kas būtu tāds nesavtīgs ko es būtu darijis..Viens tur labdarībai drēbes bija ziedojis, otrs tantiņai pār ielu palīdzējis pāriet, trešais no veikala maisus aiznesis utt..Lai arī toreiz es īsti nevarēju atbildēt, es nolēmu - Nākamie gadi būs savādāki un man būs ko pateikt. Tā nu lūk ir pagājuši laikam divi gadi. Ko es varu pateikt, esmu kļuvis daudz izpalīdzīgāks pret apkārtējiem netikai radiem/draugiem, bet arī pret citiem. Katru reizi iepērkoties RIMI, noziedoju kapeikas bērniem. Bijis dzīvnieku patversmē palīdzēt un citus brīnumus... Un kopš tā brīža, lai arī cik smieklīgi neizklausītos, dzīve kaut kā paliek gaišāka :)

Link to comment
Share on other sites

Uh, šis gads ir tāds diezgan dīvains gads gan labā, gan sliktā nozīmē. Viens diezgan liels mīnuss ir tas, ka esmu nomainījis savu pastāvīgo draugu loku ar kuriem ik nedēļu izklaidējos, līdz ar to diezgan liela kompānija jūtās uzmesta, bet nu es to norakstu uz interešu maiņu, es turpinu morāli attīstīties, joprojām studēju, papildinu savas zināšanas, un līdz ar to ar daļu cilvēkiem vairs nav par ko īsti runāt un nav vēlmes ilgstoši satikties. Tas tā nedaudz grauž, bet varbūt tas tikai ir pareizais ceļš uz augšu. Līdzīgi kā Džeinai, ir nostiprinājusies pārliecība, ka draudzība ir tāda slidena padarīšana, es labāk uzturu nenoteiktu kontaktu ar foršiem, gudriem un interesantiem cilvēkiem, nevis esmu draugos ar kādu tikai tāpēc, ka agrāk biju un tagad tas būtu pienākums...

Jā, studijas, šis pusgads ir bijis diezgan grūts, ik nedēļu jāveic vairāki pētījumi un sen jau ir aizmirsts, kas ir normāls dienas ritms, - celties 8ņos un iet gulēt ap 22:00... Parasti sanāk iet gulēt uz rīta pusi un celties kā nu vajag, vai tas ir 8ņos, vai 12tos, nekāda atšķirība, normāli izgulēties tāpat nesanāk. Bet nekas, ar vien vairāk jūtu, ka sāku kaut ko vairāk saprast konkrētā nozarē, vadīšanas, prezentēšanas un argumentēšanas spējas tikai pieaug, līdz ar to dažādojās arī izpratne par citiem cilvēkiem, kuri ir lowskilled ( :DD).

Vispār tas nav nekas interesants, vienkārši gadi skrien kā stirnas un redzējums uz pasauli izmainās, kas pakārto prioritātes daudz savādākā secībā, kā tas bijis iepriekš.

Atsaucoties uz Teddija komentāru, esmu šogad jau vairākkārt ziedojis dažādiem pasākumiem, gan bērnu veselībai, gan arī dzīvnieciņiem, aizvakar ziedoju dažus latus kaķēnam, kurš jau zaudējis vienu aci vīrusa dēļ un otru vēl ir izredzes glābt... Par dzīvniekiem, kuri cietuši no cilvēku cietsirdības, vispār, nav ko teikt, ja cilvēks var sunītim mutē iebāzt petardi, es tikai novēlu visiem spīdzinātājiem nonākt cilvēku un likuma rokās, nav smuki novēlēt sliktu, bet viņi to ir pelnījuši.

Vispār jau viss ir super! :knite:

Edited by Nightmares^^
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

  • Esmu kļuvis pašpārliecinātāks par sevi
  • Esmu izdomājis aptuveno savas karjeras plānu, kuru pamazām jau attīstu
  • Alkohola patēriņš ir samazinājies salīdzinot ar citiem gadiem :rolleyes:

Ko Tu esi darijis citu labā, neprasot neko pretī?

Cenšos to darīt pie katras izdevības. Labdarībām neziedoju, jo es nezinu, kur mana nauda beigu beigās nonāk. Palīdzu cilvēkiem, kuri ir man tuvi vai ne tik tuvi.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

par to saprašanu ko mācīties un vispār grib no dzīves ir īslaicīgs termiņš, es 2x nomainiju līdz sāku mācīties to, kas patiešām interesēja. Bet par to, ko vēlās no dzīves, diez gan atkarīgs no apkārtējiem apstākļiem.

Kāds bija gads? Nu nezinu, tā kā parasti - spontāns, kā pa kalniem, te ir, te nav, vienīgais ar ko šis gads izceļas uz pārējo fona ir materiālie līdzekļi, tie pieaug, jūtami situācija bija labāka ar katru mēnesi. Joprojām neesmu izdarijis to, ko vajag - tiesības, nākas grēkot pie vajadzības :D

Ir zaudēti pāris labi draugi, bet nākuši daži līdz ar to vietā, īpaši nesēroju, jo apstākļi spieda tam tā notikt, nebija variantu.

Edited by Epix
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • Pirmo reizi strādāju darbā ar nodokļiem. :DD
  • Pārcēlos uz privātmāju (arī pirmoreizi mūžā.)
  • Pirms nedēļas tika aizkūpināta pirmā cigarete.
  • Nākusi apskaidrība "grāmata>internets"
  • Atklāju RL pokera burvību.

Edited by PINHEAD
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Neteiktu ka šis būtu mans veixmīgākais gads,jo neko labu nēēsmu ieguvis, visu gadu esmu nodzēris tik pat cik iepriekšējos gadus, esmu sabojājis redzi, bet tas ir piedodami, esmu kļuvis vēl nepakļāvīgāks sev, esmu kļuvis pasīvāks, mazāk esmu tusējis pa klubiem, da vispār neko pozitīvu tā uz sitiena nevaru uzskaitīt, bērns nāv,precējies nēesmu, CS joprojām kapāju,vienīgi netaisu vairs sūdus kā agrāk ar Ezi :)

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Hūūh, jā, ja apsēžas un padomā, man šis gads arī ar neko īpašu neizceļas, joprojām trenējos, joprojām zadrotēju, mācos mazliet cītīgāk kā citus gadus, jo šis man ir pēdējais vidusskolas gads un priekšā daudz variantu par tālākajām izaugsmes iespējām, tākā sanāk par tiem daudz lauzīt galvu. Alkohola patēriņš šogad bijis lielāks, kā citus gadus, laikam tas nemainīsies, kamēr nepamainīšu draugu/paziņu loku. Īstenībā jau nav nemaz tik sūdīgi, gads paskrēja ātri, notikumi daudz un interesanti, bet vienmēr jau var vēlēties vairāk. Un bomba gada noslēgumam ir tas, ka treneris man nezinot ir sarunājis man pirmo profesionālo cīņu, kas notiks rīt :D, tā kā smags vakars priekšā un uz gada beigām būs smaga galva, jācer, ka viss būs labi un nākamais gads būs pozitīvāks par šo !

Vēlu visiem jauku gada noslēgumu, to iesaku pavadīt ar ģimeni un tuvākajiem (pats noteikti pieturēšos šai tradīcijai), šis tomēr Ziemassvētku laiks. Un protams, pozitīva pilnu nākamo gadu.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

+1 sīkais (3šais - mērķis sasniegts),

jauns darbs,

atkārtoti saprotu, ka nauda laimi nenes un funa ar 1.3kLs ir tik pat daudz kā ar 400Ls mēnesī,

sūdīgas filmas šogad (kovboji pret citplanētiešiem omfg lool),

viss apmierina tādēļ esmu iegājis čill zonā - tas sucks,

politika vairāk neinteresē...

Beefs

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

  • Par spīti tam, ka izvēlētā studiju programma sākumā lika nedaudz vilties, tagad ar katru dienu pārliecinos, ka esmu izdarījis pareizo izvēli sev. Esmu sapratis un samierinājies, ka izglītības ceļš, pa kuru esmu izlēmis doties, man negarantēs stabilu un nodrošinātu nākotni, bet tam pretī man sniedz, un ceru, ka turpinās sniegt, zināšanas, kuras ļauj man vairāk izprast pasaules procesus un mehānismus, kas tos darbina.
  • Uz savu darbu laboratorijā arī skatos jau ar citādām acīm. Lai arī cik nožēlojams neliktos zinātnes darbs Latvijā, zināšanas, kuras gūstu darbojoties ar dažādo aparatūru un vielām, mācoties arvien jaunus paņēmienus kā optimizēt savu darbu, noderēs man arī darbojoties ārpus laboratorijas sienām, un es esmu ļoti pateicīgs, ka man ir pagadījušies tiešām gan savā jomā ļoti zinoši, gan arī ārpus tās erudīti kolēģi, kas vienmēr ir gatavi palīdzēt ar darbībām, kuras es līdz galam neizprotu.
  • Pēc pāris sitieniem pa galvu, daudz savādāk skatos arī uz apkārtējiem. Esmu kļuvis sabiedriskāks, esmu iecietīgāks pret apkārtējiem, esmu saticis vienkārši nenormālus kvantumus jaunu un interesantu cilvēku, vairāki no kuriem man pašlaik ir kļuvuši par tiešām labiem draugiem. Esmu atbrīvojies no vairākiem aizspriedumiem un dogmām, kā rezultātā esmu kļuvis atvērtāks pret jaunām lietām un neesmu vairs tik nosodošs.
  • Nopietnāk esmu sācis uztvert teicienu "Vesalā miesā vesels gars.". Pavasarī atsāku skriet, augustā vienatnē biju devies 200km garā pārgājienā gar jūru, rudenī sākām ar kursabiedru apmeklēt volejbola treniņus, kuriem diemžēl mums pietrūka laiks, bet tā vietā ir nākusi svaruzāle, uz kuru cenšos iet vismaz pāris reizes nedēļā. Kad būs beidzot parādījusies stabila sniega sega, plānoju doties vēlvienā pārgājienā.

Protams, ir bijis arī daudz sūdu šajā gadā, bet kopumā man liekas, ka ir pavadīts reti veiksmīgs gads un es jūtos lieliski.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Izbeidzās nopietnākās attiecības manā dzīvē, pārvācos uz Ziepniekkalnu, pabeidzu augstskolu un sāku strādāt bankā. Kopumā diezgan sūdīgs gads, bet nākošais solās būt izcils, ja viss notiks pēc plāna :)

Link to comment
Share on other sites

Man kaut kā liekas, ka šis ir bijis depresīvākais, ideālisma zaudējošākais un "wtf is this shit" gads ever manā dzīvē. Varbūt tāpēc, ka savu dzīves plānu izpildīju jau 2010. gadā. Nekad iepriekš neesmu zinājusi, kas ir depresija, tā teikt, dzīve man iesita pa nierēm, aknām un aci arī uzdauzīja. Esmu diezgan daudz muļķību paveikusi, kad mani izlaida ārā no virtuves, un arī virtuvē pamanījos visādas muļķības sadarīt. Dažreiz sāka likties, ka nekas nav līdz šim paveikts vai arī - viss paveiktais ir kaķim zem astes, utt, gudrāka nekļūstu, tikai tuvojos ceturtdaļmūža krīzei. Arvien vairāk parādījās sarkasms un cinisms, kas man arī ir laba viela pārdomām.

Vienu gan es sapratu, tiesa gan, ar citu cilvēku palīdzību - jāizbeidz vienreiz tā salīdzināšana ar citiem. Ar jebko. Nevajag domāt, ka līdz tam un tam vecumam man ir jāizaudzina čūska, jānosit ozols, jāiestāda dēls, jāpelna piecciparu alga,utt. Viss nenotiks pēc tiem iepriekš izdomātajiem plāniem un tie var izrādīties diezgan nejēdzīgi. Ir jākāpj no viena grābekļa uz otra un jālec no viena grāvja otrā, citādi neizdosies novērtēt tos brīžus, kad izdodas uzlīst kādā virsotnē. Vajag gan aplauzties, gan iemācīties uzlikt mīksto (to gan es vēl nemāku, bet mēģinu sev atgādināt). Ir tikai normāli, ja nekas vēl nav skaidrs, ir tikai normāli, ja ir patiešām sūdīgi. Skaidrība par nākotni neeksistē pat tad, kad viss ir nokārtojies.

"If I want to fly, I'll find a way to fly. You do what you love, and fuck the rest."

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Nezinu, lai ar ko sāk, negribās pat par to domāt, jo tas daļēji ir bijis smags, no otras puses, labāks kā citi.

Vairāk varu pastāstīt par iecerēm uz nākamo gadu, kā par aizvadīto gadu, jo nemaz negribās skatīties, kas bijis, tas protams ir bijis, bet no galvas negrib iet ārā.

Principā, vairāk nekā pusi no gada nodzīvoju anglijā, vairāk atmiņu tur, kā šeit, par aizvadīto gadu. Bet, kas gan tur tāds interesants var būt? NEKAS. Vien rutīna, darbs - mājas. Es gan meloju pašreiz, bet sākumā tā vien bija, kamēr pierod pie tā un arī darbadienās var izvilkties ārā no mājas, kaut kur izklaidēties un tml. Bet nekas, tas man devis ļoti lielu pieredzi darbā, tāpat arī darbs ārzemēs. Iepazīti jauni draugi, vispārīgā angļu kultūra, kas patiesībā sūkā, nē, nopietni, viņi ir resni cūkas, kas vairāk par klaviatūras spaidīšanu nezin. Protams, vienmēr ir izņēmumi, bet viņi ir pelnījuši pretīgu attieksmi no ārzemniekiem, jo paši ir bijuši lieli cūkas!

Un otra puse gada pavadīta šeit, slaistoties, pa kaut kādiem darbiem strādātas - celtniecība and shit. Atkal rutīna psc! Kaut gan, šeit ir lielāka alkoholiskā problēma kā tur, tik bieži tur nedzēru..

Nākamajā gadā došos atpakaļ, tāds vismaz ir plāns, kamēr piepelnos ar pokeru, kas šo divu mēnešu laikā ir devis nelielas summas. damn!

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

esmu priecīgs, ka atradu šogad labu darbu kamēr studēju - senčiem naudas ziņā baigais svars nost no pleciem.

esmu arī starā, ka pa savu naudu nokārtoju mocim tiesības.

kā arī daudz maz nāktones (nākamo 3 gadu) plāns ir izveidojies. bet tas vel var mainīties.

kā arī šis gads man lika vel vairāk un vairāk saprast cik cilvēki ir lieli idioti. un tā ir bēdīga doma.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Uh man bija pamatīgs gads, nekad nebiju vēl tik daudz mācījies. Esot otrajā kursā, satiekot augstāko mateni, fziku un dažādas teorijas sapratu vidusskola ir bērnu spēles un mājsaimniecēm. Man ar depresija, jo sākumā likās esmu garām aizšāvis ar specialitāti, bet tagad jau patīk.

Lielākais fail ir netikšana robotu būvēšanas kursos, bet doties ir laiks darbam, un ir laba sajūta, ka varu atļauties patērēties nedomājot, ka tā nav mana nauda. Sapratu, ka slinkums ir lielākais šķērslis man.

Gribējās arī nolikt moča tiesības, bet pāris rītos redzētais uz tiltiem ar motociklistiem ātri izmainīja manas doams par to vai tas ir nepieciešams.

Daži te plāno 3 gadus uz priekšu, bet nesaprotu kā tas iespējams. Mūsu valstī pat nevar zināt pusgadu uz priekšu. Noteikti plānā ir pabeigt otro kursu zolīdi un sameklēt otru darbu, kas būtu vairāk praktisks un manai specialitātei. Plānā ir arī izlasīt kādu grāmatu, ko galīgi nav sanācis izdarīt un uztaisīt kādu led projektiņu.

P.S.

Laimīgu jauno gadu visiem un lai izdodas plāni!

Edited by Kaupo
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Gads pilns pārdzīvojumu.

Atlaida no iepriekšējās darba vietas štatu samazināšanas dēļ un domāju, ka tik pat labi atalgotu darbu neatradīšu. Kļūdījos, darbu atradu un maksā vēl labāk. Tā kā kaut ko zaudējot mēs vienmēr varam gūt no tā pat labumu. Pelnu labu naudu, gūstu pieredzi, varēšu ar laiku arī savu dzīvoklīti izremontēt.

Vēlreiz pārliecinājos, ka materiālās vērtības ir pupu mizas. Jādzīvo sev un šodien, protams neaizmirstot, ka rītdiena arī varētu pienākt.

Intereses un brīvā laika pavadīšana mainās līdz ar to arī ar daudziem vecajiem draugiem un paziņām ir zuduši kontakti. Ko es pat nenožēloju, jo caurām dienām pavadīt dzerot, klausoties skaļu elektronisko mūziku un burtiski slaistoties, bija vienkārši apnicis.

Vēl vakar gandrīz devos pie visiem svētajiem, apgriežot mašīnu uz jumta un iemetot to grāvī. Izlīdu ar pāris noberzumiem un zilumiem un pamatīgu izbīli.

Tāpēc es nebaidīšos teikt to, ko visi droši vien tā pat uzskata kā pašsaprotamu. BRAUCIET PRĀTIGI! Tas pat nenozīmē lēni vai kā savādāk. Vienkārši esiet piesardzīgi un ja priekšnojauta saka, ka labāk pie stūres nesēsties - tā arī dariet. Man vakar tomēr tika dota iespēja mēģināt vēlreiz, tāpēc tā ir jāizmanto pilnvērtīgi.

Visiem priecīgus un gaišus šos svētkus!

Edited by DominiX
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Gads aizvadīts visnotaļ labi!

Neskaitot to, pateicoties krīzei, vairs nevar dzīvot tik labi, kā agrāk, tomēr visā visumā gads pagājis tīri OK...

Augstskolā nokārtoti parādi, beidzot savs dzīvoklis.. mācīties palicis tikai pus gads un četri gadi būs aiz muguras..

tagad atliek vienīgi atrast darbu savā nozarē un viss būs ok!

Gads pilns pārdzīvojumu.

Atlaida no iepriekšējās darba vietas štatu samazināšanas dēļ un domāju, ka tik pat labi atalgotu darbu neatradīšu. Kļūdījos, darbu atradu un maksā vēl labāk. Tā kā kaut ko zaudējot mēs vienmēr varam gūt no tā pat labumu. Pelnu labu naudu, gūstu pieredzi, varēšu ar laiku arī savu dzīvoklīti izremontēt.

Vēlreiz pārliecinājos, ka materiālās vērtības ir pupu mizas. Jādzīvo sev un šodien, protams neaizmirstot, ka rītdiena arī varētu pienākt.

Intereses un brīvā laika pavadīšana mainās līdz ar to arī ar daudziem vecajiem draugiem un paziņām ir zuduši kontakti. Ko es pat nenožēloju, jo caurām dienām pavadīt dzerot, klausoties skaļu elektronisko mūziku un burtiski slaistoties, bija vienkārši apnicis.

Vēl vakar gandrīz devos pie visiem svētajiem, apgriežot mašīnu uz jumta un iemetot to grāvī. Izlīdu ar pāris noberzumiem un zilumiem un pamatīgu izbīli.

Tāpēc es nebaidīšos teikt to, ko visi droši vien tā pat uzskata kā pašsaprotamu. BRAUCIET PRĀTIGI! Tas pat nenozīmē lēni vai kā savādāk. Vienkārši esiet piesardzīgi un ja priekšnojauta saka, ka labāk pie stūres nesēsties - tā arī dariet. Man vakar tomēr tika dota iespēja mēģināt vēlreiz, tāpēc tā ir jāizmanto pilnvērtīgi.

Visiem priecīgus un gaišus šos svētkus!

P.S. svētkos tiešām brauciet prātīgi! Ne tikai dēļ alkohola pārbaudēm, bet esiet uz prātīgi uz ceļa. Nebojājiet svētkus sev un citiem!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Grūtākais gads manā dzīvē, viennozīmīgi, bet ne gluži sliktākai.

Morāli grūti laiki bijuši, atrāvu pat depresiju, burtiski, bet nu vieglā līmenī. Pats izcīnīju uzvaru. Tagad nevaru izlemt, kura ir tā profesija, kura ir priekš manis, bet nu tad jau manīsim, pagaidām turpināšu iesākto. No labās puses, esmu ielicis ļoti daudz darba, lai uzlabotu savu dzīvesveidu. Esmu apgriezis uzturu par 180 grādiem. Zaudējis kādus 10% body fat. Spēks arī ir audzis. Morāla gudrība arī kaut nedaudz ir pieaugusi. hmm, kas vēl, ā atmiņa pasliktinās ar vien vairāk, noveļu vainu uz datoru, finanšu ziņā, gan liekas, ka iet labāk.

Par labajiem darbiem, ir sanākušas tādas pašas ikdienišķas lietas, bet nekas tāds dižš nav. īsumā mans gads ir bijis grūts, foršs un interesants + vasara bija labākā manā mūžā.

Link to comment
Share on other sites

Man šis gads ir bijis viens no produktīvākajiem. :)

Jauns darbs, no kā izriet jauns (manu sapņu piepildījums) auto... Esmu pēc 4 gadus ilgas saderināšanās aprecējies un nu jau gaidāms ģimenes pieaugums.

man liekās manas priecīgākās lietas esmu minējis.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Gads pavadīts ļoti produktīvi! Beidzot pabeidzu vidusskolu un esmu nolēmis turpināt izglītību militārajā sfērā! Iestājos NBS un mērķēju uz Aizsardzības Akadēmiju...! Augustā uzsāku pamatapmācību Alūksnē 4 mēnešu garumā un veiksmgi pabeidzu ši gada novembra beigās! Esmu priecīgs par izvēlēto profesiju, taču ... privātajā dzīvē viss nenotika kā plānots... cenšos par to neķert kreņķi! Nākamais gads būs izaicinājums.. sākot jau ar 2. janvāri būs japavada 2 mēneši cēsīs Instruktoru skolā un ja izdosies sekmīgi paveikt ,tad jau nākamgad būs jāsāk mācības civilajā universitātē! Pārējiem novēlu , uzstādīt mērķus un tiekties uz tiem, nepadoties .... It`s never too late to become what you might have been!

Edited by Nēģers
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...