Jump to content
GIGN Forum

League Of Legends

~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Viss pa skaisto... Esmu pieregistrejis komandu. Tagad tikai vajadzetu tikt skaidriba ar tiem kas tiks un speles... Diez ka ir ja spele tie kas nav taja komandas saraksta? Man liekas ka tapat nevajadzetu but problemam... Ja nu kas, vel tak parejie ari var registreties, jo domaju ka vajadzes vairak, lai ir rezervite.

Pats tak tikko tikai atjedzos man man tevam rit 50 gadu dz.d. svinibas, lidz ar to par 7dienu esmu uz jautajuma zimes, bet nu visdrizakais ka tapat busu jau ierinda. Sodien gvakara busu majas un ieiesu LoL'a, tad ari parunas kas tiks, kas ne un kas vel grib spelet...

EDIT: http://www.esl.eu/eu/lol/west/go4lol/cup94/rules/

Kr4 visiem kas speles ir japieregistrejas un jaievada savs game account. Palugsu vel Fake'am to izdarit un ari tiem kas vel izdomas pieregistretiet musu komanda.

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais

KAda velna pec jus man prasat, rustijs izdomaja ka Jus vainigi nejau es... Tas bija vina minejums ka redzi.

EDIT:

2x pec kartas man tiek varteikt identiski "izcils" teams

2eq3jdagkd0p2qd0wekm.jpg

Spelejot pret fiora, kas mani countero, sita vilkt un tad komanda padodas, tik OP. VNk komanda novoto par surrender, jo kogs ragequitoja. Calis salielijas ka baigi counteros morganu, bet kaut kal isti ta nesanaca vinam.

8h02zg517ss7vkwir1pw.jpg

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...