LikeThemApples Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Valve atkal slinko un izlemj ievietot kāda cita izveidotos ieročus... nu kā grib... Demo sets Overpowered būs viennozīmīgi. demo charge ja pareizi atceros taisa 50 dmg min (+par katru galvu 10 dmg) +70% no tā un pilnīga kontrole par strauju uzbrukumu ir vnk pārāk labs savienojums... +explosive resistance +fire resistance. Vnk lol. Par ko viņi domā? , tas ka demo nebūs sticky launcher padara viņu par 0? I sink nou. i think that with pyro this demo is complete 0 cause or reflect. un jā valve slinko, piemēram, lochnloadam vēl stāv parastā grenade animācija, kad pārlādē un ir vēl daudz sīkumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 (edited) i think that with pyro this demo is complete 0 cause or reflect. un jā valve slinko, piemēram, lochnloadam vēl stāv parastā grenade animācija, kad pārlādē un ir vēl daudz sīkumi. Think again, pyro ne vienmēr spēj noreaģēt, un ja tev uzbrūk kad tu dodies uzbrukumā vai arī ir novērsta uzmanība, tad diezgan liela iespēja ir būt šādi nosistam ar 1-2 hitiem (nu neskaitot protams heavy) Tikko saskaitīju dmg. Tas charge izdara 85 dmg neatkarīgi no attāluma. +sword, +ammo pārvēršas health kurš noder, jo ammo nav vajadzīgs, un viņam vēl ir +25 hp. Iespējams viņam vēl būs arī set bonuss. Un jā, me mad un man skauž. es uzskatu ka šī seta īpašības labāk derētu pyro, jo viņam ir dafiga melee ieroču, un ir grūtības nokļūt pietiekami tuvu ienaidniekam vai to panākt. Protams es apzinos ka šis sets pastāv uz tā ka demo ir skotu izcelsmes. Edited June 22, 2011 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 forši, ātrāk, lai iznāk, sākšu visu kraftot Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Think again, pyro ne vienmēr spēj noreaģēt, un ja tev uzbrūk kad tu dodies uzbrukumā vai arī ir novērsta uzmanība, tad diezgan liela iespēja ir būt šādi nosistam ar 1-2 hitiem (nu neskaitot protams heavy) Tikko saskaitīju dmg. Tas charge izdara 85 dmg neatkarīgi no attāluma. +sword, +ammo pārvēršas health kurš noder, jo ammo nav vajadzīgs, un viņam vēl ir +25 hp. Iespējams viņam vēl būs arī set bonuss. Un jā, me mad un man skauž. es uzskatu ka šī seta īpašības labāk derētu pyro, jo viņam ir dafiga melee ieroču, un ir grūtības nokļūt pietiekami tuvu ienaidniekam vai to panākt. Protams es apzinos ka šis sets pastāv uz tā ka demo ir skotu izcelsmes. get a life Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 3 diena augshaa.... interesanti suudi... buus jautri meeginaat lekt pretiniekiem uz galvas... btw tas rocket lawncheris nebuus op? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) da nemiz improvise vel neesi redzejis kas pyro iznaks varbut pat kads rocketlauncheris domaju tagat no vinie visu var sagaidit ps SOLIJS http://www.teamfortress.com/uberupdate/ improvise speciali prieks tevis http://www.teamfortress.com/uberupdate/thedetonator.html Edited June 23, 2011 by Su1c1deR Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 YES! tā kā man flare gun > shotgun, tad jauno flare gun gaidu visvairāk. Cerams itemus varēs viegli sakraftot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Man patīk tas teikums: "We only left out the engineer." Tā laikam ir zīme, ka kopā ar Meet the medic izies arī jauni itami medikam...interesting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Man patīk tas teikums: "We only left out the engineer." Tā laikam ir zīme, ka kopā ar Meet the medic izies arī jauni itami medikam...interesting. Ne tas nozime kad tikaj engijam nebus itemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 paļubomu būs, es esmu pārliecināts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) Tas ir pašsaprotami, ka Mediķim būs jauni ieroči. The Über Update? Edited June 23, 2011 by Faust Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Kad iznāks apdeits drops noresetosies, jo tgd varbūt nevajag iddlē atstāt , vēlāk izkritīs jaunie itemi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) Kads apdeits iznekas nekas neresetosies taka neidlo ja gaidi jaunos itemus ps man leiaks apdeits iznaks tikaj nakti kad vini sak celties augsa vai kautkas tads Edited June 23, 2011 by Su1c1deR Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Kads apdeits iznekas nekas neresetosies taka neidlo ja gaidi jaunos itemus ps man leiaks apdeits iznaks tikaj nakti kad vini sak celties augsa vai kautkas tads tavs uzrakstītais teksts ir vienkārši -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) aljohttp://www.teamfortr...com/uberupdate/ http://www.teamfortr...com/freetoplay/ pats veel neemsu ticis iekshaabet editoshu... f2p itkaa suukaa, bet cerams ka valve freeplayeriem nogrieziis kkaadas fii4as.... edit http://www.teamfortr...etoplay/faq.php nu vismaz ekeonomiku vinji netaisaas sagraut ediite2: tf2 updatojas taatad itemi no tf2betas+ kautkaads solemn vow- diez kaadaa slotaa vinsh iet iekshaa Edited June 24, 2011 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 lol, free to play. man nav ko teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 tavs uzrakstītais teksts ir vienkārši -> BLADJ TU DEBILS HWAN ESI TU IZLASIJI KO SLYERS UZRAKSTIJA??????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) lol, free to play. man nav ko teikt. Tas nozīmē ka tā spēle būs pa brīvu uz visu laiku? Ja jā tad es uztaisīšu pārs acc ar ko itemus savākt. No update bju gaidījis daudz ko vairāk... Tās brilles Professor Speks ir uz all class kā misc? Edited June 24, 2011 by slyer66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) at first I was like: wooho! but then I realized: blaģ,cik viss ir dārgi uzkraftot! http://www.tf2items.com/crafting/blueprints.php forever itemless Edited June 24, 2011 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 TF's ir pa brīvu , bet lai uztreidotu vajag nopirkt kaut kādu mēslu , kas maksā 6 eiro - man co store vajadzēs 10 eiro. Tad jau labāk bija kā iepriekš ,ka pa 4 Ls nopērc spēli un spēlē , tgd būs daudz vairāk čīteru un botu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 nav nekas par briivu. tas tikai shonedeelj taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) Meet the Medic - @izliecies ir gan par briivu tagad. http://store.steampowered.com/app/440/ Edited June 24, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) Opā, šiem būs apgriestas iespējas - http://www.teamfortress.com/freetoplay/faq.php Edited June 24, 2011 by toksiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Tie, kuri pirkuši spēli neko nesaņems? Galīgi dumji palaist F2P nevienam nepasakot. Kā būs ar lobijiem? Arī saskries visi jauniņie? Q. What do I get if I paid for the game? To thank you for your years of support, we will be giving players who have purchased TF2 a special Proof of Purchase hat to wear on any character in-game. http://teamfortress.com/freetoplay/faq.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Palasīju pārus komentus un sakot it kā, ka arī gmod, cs, css, l4d2 būšot F2P, nezinu tikai vai tā ir taisnība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now