Jump to content
GIGN Forum

LikeThemApples

Mirstīgais
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LikeThemApples

  1. bļaģ par unskilled nebano, bet ja tev kāds iedod unskilled un paralēli kāds iedod honorable opponent, tad tevi bano. http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=29830254#29830254
  2. tev saprotamāk uzrakstīšu. jA tEvI rEpoRt000 kĀAaa UnsKILLed + iedoD honoRabLe opPPonnent, tad tev ir BanS.
  3. baigais prikols, ja jūs kāds reporto kā unskilled un kāds jums iedod honorable opponent, tad uzreiz iedod instaban. izlasīju forumā pirms dažām dienām.
  4. būtu mundo kāds spēlējis. bļeeee.
  5. nezinu kā jums, bet man pēc lola dota liekas lēna. komandām ir lēns reakciju laiks, vai arī man kkas lago.
  6. kurā mumble serverī jūs salasaties?
  7. tas gan. dotā salīdzinoši lēnāk viss notiek. es gaidīju dotu, taču tagad galīgi nesaista.
  8. ja vajag + add. nevaru spēlēt mid un top http://www.lolking.net/summoner/euw/33692371
  9. jeyna, es vakar tb 5dien nespēlēju. forums jau pilns pieraudāts par amerikas lietotāju kompensāciju un par to, ka mums nekā nebūšot
  10. kas pie velna notiek west serverī šodien?
  11. es tev paŗdošu keyu. pa 4 ls atdošu, es nespēlēju day z būtu priecīgs, ja atbrīvotos no keya un viņš man ensapūtu emailā.
  12. Man bija false report. Piezīme false + nacistisks komentārs. Es esmu samainījis serveri un tas noteikti neatkaŗtoeis. Cik skatos westā nav poļu un krievu sērga tākā visam vajadzētu būt ok, franču un dūšu valoda uz nerviem nekrīt, kā arī vācu.
  13. Tenchy, es tev varu pa 4 ls atdot keyu. Es tev nevaru nekādi pierādīt, ka tas nav scams, bet es gribu tikt vaļā no tā keya, izmetu naudu un nespēlēju.
  14. Tagad ar;i es esmu vestā. Niks Stackerrr. Smieklīgi. Šonakt no riot games atnača disciplinary action blah blah blag un bans uz nedēļu. Bet es samainīju serveri un man nav bans. Winwin.
  15. Es jau uz eu west akaunta nopirku rp. Čakars ir kačāt augšā pa jaunam, bet nu.. Labi poh, transferoju. Cerams riot games varēs no tā lvl 8 EUWEST acc pārmest rp uz manu EUNE un izdzēs akountu, lai es varētu transferot no EUNE. Citu iespēju neredzu, RP negribu papist un logins arī ir aizņemts.
  16. es jau kačāju augšā eu west akauntu. man vienreiz pietiek, tiaki škrobe par visiem skiniem un hīrojiem uz eune akaunta.
  17. nevarēja uztaisīt poļiem un krieviem atsevišķu serveri. zbal. kaut kādu karantīnu tiem sūda gabaliem. streaks ar 8 loosiem, zajibis.
  18. kurā serverī lielākā daļa no šejienes spēlē?
  19. Es jau meklēju. Blaģ, ja jūs zinātu kā lols man ir sapisis nervus, atkal nokritis elo, atkal parādās bļe duo topibez džangleriem. Dievs apžēlojies.
  20. Meklēju duo patneri eu ne serverim. Pagaidām mans elo ir iznīcināts ~1250 http://www.lolking.net/summoner/eune/25843456 Meklēju sakarīgu parnetri, vēlams tādu kurš mācas vidusskolā nevis sākumskolā. Paldies par uzmanību.
  21. Es paŗdodu arma 2 kodu. Nopirku pirms 2 nedēļam. 1x paspēlēju dayz un sabratu, ka esmu iebraicis auzās. Dod ziņu ja kāds grib nopirkt krievu versiju pa 5 ls. skype - stfu1945
  22. vajag voti. es iesaku izņemt rhundermountain un upward un vienu no turbīnām.
  23. man likās mirušajam jāuztaisa skrīns, kad tu esi viņu novācis un taunto.
×
×
  • Create New...