DominiX Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 You've seen it here first! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 You've seen it here first! :D šitas labs bet par tēmu, tad jau laiks rādīs, kā tur viss izvērtīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 (edited) Šķēles kratīšana labais Edited May 29, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Kopš kuriem laikiem tu esi sācis troļļot ? Since 1487. Bet ja praktiski, tad nē. Nu ko viņš tādu ir pateicis, kas ir galīgi garām par average idiotu? Ko viņš tādu vispār ir pateicis? Vai tas kaut kādā ziņā traucē tev? Man netraucē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Da neko nēsmu pateicis vienkārši, es vienkārši esmu savādāks! Ar savām domām lab. Bet tas tā offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 vot kaut kādu tautas partiju ar Šķēli priekšgalā vajadzētu ievēlēt. viņam ir daudz nauda un vismaz ar naudu māk apieties, un galu galā ja mācēja sazagt sev, tad sazags arī valstij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 /facepalm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 vot kaut kādu tautas partiju ar Šķēli priekšgalā vajadzētu ievēlēt. viņam ir daudz nauda un vismaz ar naudu māk apieties, un galu galā ja mācēja sazagt sev, tad sazags arī valstij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 stulbakais laikam, ka ta doma daudzi Latvija... /facepalm/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 vot kaut kādu tautas partiju ar Šķēli priekšgalā vajadzētu ievēlēt. viņam ir daudz nauda un vismaz ar naudu māk apieties, un galu galā ja mācēja sazagt sev, tad sazags arī valstij. es ceru, ka tu joko OMG OMG OMG!!one11!one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 vot kaut kādu tautas partiju ar Šķēli priekšgalā vajadzētu ievēlēt. viņam ir daudz nauda un vismaz ar naudu māk apieties, un galu galā ja mācēja sazagt sev, tad sazags arī valstij. Ja godīgi, man liekas, ka vēl ir pāragri vispār kaut ko spriest, jo notikumi attīstās ļoti strauji. esmu lielā neziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 vot kaut kādu tautas partiju ar Šķēli priekšgalā vajadzētu ievēlēt. viņam ir daudz nauda un vismaz ar naudu māk apieties, un galu galā ja mācēja sazagt sev, tad sazags arī valstij. Pretty much argumentacija Berzina bidisanai hehe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 vot kaut kādu tautas partiju ar Šķēli priekšgalā vajadzētu ievēlēt. viņam ir daudz nauda un vismaz ar naudu māk apieties, un galu galā ja mācēja sazagt sev, tad sazags arī valstij. Tu esi galīgi atpalikusi sieviete ! Bez nekādas loģiskās domāšanas , dēļ tādiem "šauras pieres" cilvēkiem Latvijā ir nonākusi tādā situācijā kādā viņa ir. Tas arī attiecas uz 90. gadu privatizēšanas bumu arī. Pumpainie un Krāsainie ir jāpadzen no tās mājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 (edited) Tu esi galīgi atpalikusi sieviete ! Bez nekādas loģiskās domāšanas , dēļ tādiem "šauras pieres" cilvēkiem Latvijā ir nonākusi tādā situācijā kādā viņa ir. Tas arī attiecas uz 90. gadu privatizēšanas bumu arī. Pumpainie un Krāsainie ir jāpadzen no tās mājas. Tad izved mūs pasaules gaismā un bagātībā, ak tu platleņķa piere Whatever, kā būs, šogad drošvien redzēsim. Vai būs labāk - neviens nepateiks par simt procentiem. Šorīt jau Šleseronka ziņās bija, viss ko viņš tur nobēra bija plikas otmazkas par to, cik viņam esot maza ietekme (kā oligarham ) pret pārējo Saeimas sastāvu. Daļu taisnības jau varēja just, bet tomēr, ar to, kā viņš viens nolika pārējos neko labāku no sevis neparādīja. Kā jau citi, gaidu kaut ko jautru no vbuyera Edited May 30, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 vinjsh anglijaa lasa senes un jau menesiem liek miksto uz jusu politikas topikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 kamēr neiemācīsieties uzrakstīt viņa niku pareizi, viņu nesasauksiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 (edited) ak dievs jūs nav normāl es laikam pirmo reizi uzrakstīju tādu tekstu ko tik daudz apsprieda :D Edited May 30, 2011 by krist@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 ak dievs jūs nav normāl es laikam pirmo reizi uzrakstīju tādu tekstu ko tik daudz apsprieda :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 Vo, toč par manis pieminēto rīta rosmi ar Šlesīti http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/379407-politologs_smejas_par_slesera_izteikumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 Uzmetat pm vbuyerim lai kko ieposto te. Kur viņš pazudis? MUMS VAJAG VBUYER!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 Vel pāris iemesli, kāpēc saeimu vajadzētu atlaist, tobiš pāris kadrus obligāti! http://www.apollo.lv/portal/news/articles/239548/0?show_inbox=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 Vel pāris iemesli, kāpēc saeimu vajadzētu atlaist, tobiš pāris kadrus obligāti! http://www.apollo.lv/portal/news/articles/239548/0?show_inbox=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Nu ko skatos tieshraidi, domaju ka ar 1mo Zatleru ievelees atkartoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Labak par Zatleru, nevis to Bērziņu tirsāā līīdēēju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Labak par Zatleru, nevis to Bērziņu tirsāā līīdēēju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now