Jump to content
GIGN Forum

Xektor


EDD
 Share

Recommended Posts

es tagad gaidu, ko vinsh pats teiks. jo wh tur ir redzams, pat bez iipashi ciitiigas skatishanas. un es jau vispar banoju tikai tad, ja esmu 100% parliecinats.

Jurko, tev taisniba, tulit ies valjaa smile.gif

*EDIT* xektora stati uhh, taa peekshnji strauji augshupejoshaa liinija ir vairaak nekaa paziistama. pieljauju iespeeju, ka gign cupaa vinsh arii nebija tiirs.

Link to comment
Share on other sites

taa... saaku jau vinju skatiities no office!! tur jau man likaas ljoti aizdomiigs un es negribeeju saakt blaut kautko jo man ne tiesiibu naw nekaa.... gaidiiju kad ienaaks kaads admins.. ienaaca r&r un pateicu lai nak arii paskatiities... skatiijaamies un bija ljoti redzams... gandriz katru raundu saakumaa~10sek apstaajas un kautko tur dara hvz ko ! office manliekas viss tas veel vairaak ir redzams...

http://www.gign.lv:81/demos/weekly-0511171547-cs_office.zip

sho demo arii varat paskatiities... pats es driiz noskatiishos abus demo ar wh!

Edited by cilveeks
Link to comment
Share on other sites

opalaa noskatiijos demku kaaadu laiku un tieshaam shameejais ir kraapnieks, bet taads viltnieks ak jee vienaa vietaa palaida divus priekshaa lai tos noshautu un buutu izskaidrojams traapiijiens headaa. Es gan nezinu kaa tur caur sienaam izskataas jo neskatos ar nekaadiem wh. Bet nu kruti visu laiku izvairaas no flashiem pat pirms dzird skanju kad piezemeejas flash. Aktieris vinjsh labs.

Maaciiba ko guvu no shaas demkas : Pirms ienaakshu serverii paarbaudiishu tos cilveekus kuriem saku chau 4.gif

Link to comment
Share on other sites

cilveek, edds ielika taisni linku uz office, kad skatiijos pats cbble nu tur bija aizdomiigi momenti, bet vinsh speleja uzmaniigi jo admini bija speelee, bet office tur gan gaaja valjaa... tur nu gan ir 99% wh... nee kaut vai visi 100%

Neatcerieties shitaadu gadiijumu?

un man agraak neviens neticeeja! nu labi var jau buut, ka arii vinjam tad nebija, ko es stipri apshaubu, bet nu tomeer...

un vel xektor publiskais fui...

Link to comment
Share on other sites

taatad - kopsavilkumaa ..

priex kad kaads mani (jau 2 uz gign) noveertee tik lielaa apmeeraa kad jau liek banus par wh ..

p.s. (edited) : tad jau laikam fragM arii ir wh .. un visiem kaut cik populaariem playeriem

MUAH

+

mana ticiiba vinjam saglabaajas? (nedod dievs kaadreiz vinsh patieshaam tiks piekjerts chiitojot)

+

paveram atkal saapiiga teema ... mapes kuras man nepatiik (shajaa gadiijumaa office tas bija ) nu nemaaku speleet

+ es pievienojos r&r "ja xektoram nav w/h tad es esmu sapuvis rozaa kjribis..." sakaraa

Link to comment
Share on other sites

taatad - kopsavilkumaa ..

priex kad kaads mani (jau 2 uz gign) noveertee tik lielaa apmeeraa kad jau liek banus par wh ..

p.s. (edited) : tad jau laikam fragM arii ir wh .. un visiem kaut cik populaariem playeriem

MUAH

+

mana ticiiba vinjam saglabaajas? (nedod dievs kaadreiz vinsh patieshaam tiks piekjerts chiitojot

smiliez.de_2551.gif

Link to comment
Share on other sites

kuri uzskata ka man wh

luudzu koknreetas vietas / laikus

+ kas skataas demo noskatieties ar wh un bez , jo peec pieredzes zinu ja wh iesleegts un tu kaut naxalavu uz 2 sec gadiisies ka turi uz pretinieka temekli buus " WOU JOUJ WH BAN BAN !!"

vietas luudzu.. saaksim ar EDD !

p.s. droshi var teikt arii daRek . cilveekberns un RR (mediitaajs no skolas gadiem) !

Link to comment
Share on other sites

r&r, ja xeq tajaa demkaa chiitoja tad es esmu dzhindzherbredmens.

VS

ja xektoram nav w/h tad es esmu sapuvis rozaa kjribis...

xeq, izdari pakalpojumu un taa iisi un saapiigi pasaki, kaa bija agraak? vai man tad arii tad bija taisniiba? tas taapat tev neko nemainiis...

Edited by r&r
Link to comment
Share on other sites

vajag detalizetu aprakstu? ludzu! man tikai bus prieks.

tatad pats sakums ir forsh, kad tikko ka 1. reizi uzspawnojies, tu uz 5 sekundem iestregsti. turpinaajums seko, kad wh ir skaidri redzams 1. raundaa gandriiz visaas vietaas. vispaar ir forshi skatiities, kaa tu caur sienaam uz speletajiem skaties smile.gif iipashi jau uz beigaam, kad hosti tiek vaakti.

3. raundaa tu pokoru forshi caur sienu atliec. un nevajag staastiit, ka tas nav sienu lauznis. tu skaisti vilki liidzi peli caur sienu. pie backa tu vispaar forshi visu laiku caur sienu skaties... un taa tas turpinaas.

7.raunds - tu forshi izliecies, ka paarbaudi stuurus pie hostiem, bet kad tu izdzirdi pokoru, kursh ar mp5 shauj pie back door, tu nemaz stuurus nepaarbaudidams bliez uz vinja pusi.

KATRAA raundaa var skatities vinju, nopauzeet, pacholeet, kur T atrodas un tad skatities, ka vinsh uz vinjiem caur sienu blenzh un tad iet vinjiem klaat no saaniem/muguras.

+ jautajums tev xektor - ka tu izskaidro to savu interesi sienaas? un kaa tu izskaidro savu skilla augshupeju statos?

+macho uz Ziemassveetkiem ir kljuvis par piparkuuku viirinju, ņamm smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Nu man, noskatoties demku, iipashi nelikaas, ka tur buutu wh. Par to vietu, kuru kaads mineeja, ka xEq itkaa palaida garaam kautkaadus 2 dzhekus, lai itkaa pats vareetu noshaut to, kas tur staav - nu un? Es arii, ja man ir shvaks ierocis (vinjam bija deagle) pirmais biezhi vien nelienu aaraa, bet palaizhu pa priekshu citus, lai, ja vinjus kaads noshauj, nokilleetu, to(-s), kas vinjus novaaca + savaaktu vinja ieroci smile.gif

Aa jaa un veel par taam skanjaam runaajot... Pat uz tumbaam skatoties demku bija skaidrs, ka vinsh labi vadaas peec skanjas (kaut paskatoties uz to momentu, kur vinsh bija t baazee un dzirdeeja, ka kaads t ar awp shaudaas un nevis gaaja hostus vest, bet aizgaaja to kemperi noshaut. Un nekaads wh tur nebija).

Link to comment
Share on other sites

edd tu esi tukšpauris smile.gif

vienīgais interesantais moments bija pirmajā raundā, kur viņš pokoru nošāva. Pokors walkoja un čalis tā feini uzminēja ka viņš tur nāk. Moments nedaudz aizdomīgs, bet nekas turpmāk neapstiprināja ka viņam wh. Turklāt nedzirdot soļus no kreisās puses viņš varēja izštukot ka pokors tur nav aizgājis.

nav viņam wh, get over it. Čalis vadās pēc skaņām un kā var redzēt diezgan smagi pēc radara (tas raunds kur viņš ar 28hp aizblieza uz ct bāzi lai atliktu andromēdu ar HE).

pokoram vilka līdzi? laugh.gif viņš vienā vietā šāva vislaik. (tur tak jebkurš duraks saprastu no kurienes tās lodes nāk)

tā vot jums ir, ka skataties ar wh - atradīsiet manī (un wormā un daudzos citos) arī čīteri. Caur sienām skatās? laugh.gif 1) ja viņam būtu wh, viņš skatītos caur sienām TIEŠI uz pretinieku? 2) Uz kaut KO tak viņam ir jāskatās ne?

viņa uzvedība bija pilnībā normāla - nu NEVIENA aizdomīga momenta neskaitot to pirmo. Čalis, kā jebkurš nedaudz bailīgi vislaik blenž uz visām pusēm, čeko kur kas notiek. btw tas kā viņš to pokoru nošāva - viņu varēja tur dzirdēt.

EDD tie momenti ir sūds uz kociņa un ne par kādu wh nepierāda smile.gif

Ok, dažos momentos vajag ar wh skatītos, lai piefiksētu kā kāds čalis caur sienām uzmin kur kas kad aizgāja/atnāca. Šeit nu tas galīgi nav vajadzīgs, jo visas viņa rīcības bija loģiskas un nekā pārdabiska tur nebija.

duraki jūs esat, nekas vairāk.

p.s.

par to džeku palaišanu garām - pilnīgs kraps - viņš ar savu dezertu mīza tur iet, jo pirms tam varēja dzirdēt ka pie tanka kāds šaudās ar AK.

Link to comment
Share on other sites

flashback a tu arii biezhi taa leeni pagriezies un taa laikaa uz sienaam dazhus punktus ciitiigi veero?

eu, macho, cik večus tu esi redzējis, kas tā kā viņš uz sienām skatās? tas tavuprāt bieži notiek? tas ir normāli? tu NOPAUZĒ kādu momentu, kur daži T tikai ir palikuši un paskaties, kur T atrodas (tas ir mans wh, ar ko demkas skatīties). un tad paskaties attiecīgi viņa rīcību. šis atkāpjoties taču nemaz neskatās uz to eju, pa kurieni gājis un pa kuru pretinieki varētu sekot, bet uz sienām, kur pretinieki skrien pakaļ. tu taču vari ar wh paskatīties, nu tad dari to.

pokoram viņš ar peli vilka līdzi, ne jau ar lodēm. es par to runāju. un wtf? tu tiešām neiedomājies, ka čīteris, ja ir pietiekoši gudrs, tad NEKAD caur sienu tieši uz pretinieku neskatīsies? a moš šis varētu būt viens no tādiem gadījumiem? xektors nav muļķis, bet tad nafig visu laiku uz sienām skatīties, ja tur nav ko redzēt?? un otrs brīdis ar pokoru, kurš pie back doora ar mp5 kādu nobliež - to var dzirdēt - viņš arī tur iet, bet nepārbauda stūrus, līdz nav nolecis lejā un mērķtiecīgi aizgājis nošāvis pokoru.

manuprāt tu tiešām pārāk cilvēkiem uzticies. un šinī gadījumā tu, saprotams, negribētu atzīt, ka kļūdies. es arī ne, ja būtu tavā vietā.

mans arguments ir un paliek tas, ka viņš vienmēr skatās caur sienām (protams, jā, NE TIEŠI UZ PRETINIEKU - tāpat, kā darītu es, ja man būtu wh un es to gribētu noslēpt - man liekas, mani neviens nekad neatkostu) un visos tajos gadījumos tur arī kāds pretinieks ir. if that's not good enough for you - well so be it. bans viņam nav, bet manuprāt vajadzētu. tu esi boss, es banu neuzliku, tas tagad ir tavs lēmums.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...