kept Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Skaties: Fizika? Vai arī montāža? Negribās pērties ar ūdeņiem, bet ja tas ir for real, tad mošk uznāktu luste pamēģināt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Oftopic. Keept skatos ari esi taja club asterix ka es vinu saucu Cik ilgi jau ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 nu loool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Es neticu, ka šis ir Superrembo izsmiešanas topiks. Bet ja ir, tad cepuri nost par kepta nopietnību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Man ar izdevās, tikko uztaisīju video: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted April 10, 2011 Author Report Share Posted April 10, 2011 (edited) Asteriksā...es pierunāju čomu, lai viņs pasūta goldu Un pats tagad jau esmu citā plānā, kas ir ātraks. Bet nu jā..offtopick. Emm, itkā nav izsmiešana, vnk turpinu tēmu "Kā tas ir iespējams". Bet prikols būtu labs... es jau iztēlojos, kādu videnītes bufetīti, kur gudrie zeki ir apgriezuši glāzi otrādi un tur ir ūdens un aiz stūra lūr kā kāds to glāzi pacels.. bet tad atnāk viens šitāds makgaivers ar trenētu "twisting" roku un iegriež ūdeni, ka tas griežas glāzes formā.. Un zekiem žokļi līdz netīrajai grīdai. Bet nu jā, ja šis ir iespējams, tad rēķini par ūdeni varētu būt manāmi lielāki. Ame: Tas nav ta, kā pirmajā video! Edited April 10, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) GIGN spožākie prāti, savācieties! Jums kopīgiem spēkiem ir jāuzlauž šī mīkla! No tā ir atkarīga visas pasaules nākotne! Edited April 11, 2011 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 man ar trešo reizi sanāca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Varbūt labāk parunājam par hyip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Es jums dodu kaudzi ar ezīšiem, jo šis topiks failed to amuse me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Sākumā ņifiga nesanāca. Kādas ~60 glāzes ūdens izgāzu dzīvoklī! Draudzene tikai jaudāja ar putekļu sūcēju (ūdens filtrs) sūkt visu ūdeni. Bet tad nomainīju virsmu. Ļoti svarīgi, lai būtu perfekti gluda (kā stikls). Jo pirms tam provēju uz lamināta un pilnībā nesanāca un arī ar destilētu ūdeni nesanāca. Bet uz stikla +destilēts ūdens -un sanāca! Karoče, man liekas, ka triks ir atstāt glāzē ~5% ūdens. Vajag tieši tādu konisku glāzi ar gludu iekšpusi! Un destilēts ūdens, protams! Ar nedestilētu (vārītu) ūdeni man sanāca tikai vienreiz un tikai mazliet. Principā uzreizu izjuka. Atceries - sāc griezt glāzi jau pirms tu to pacel, lai radītu stipru centrebēdzes spēku ārējā šķidruma kārtā! Beefs Edited April 11, 2011 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Sākumā ņifiga nesanāca. Kādas ~60 glāzes ūdens izgāzu dzīvoklī! Draudzene tikai jaudāja ar putekļu sūcēju (ūdens filtrs) sūkt visu ūdeni. Bet tad nomainīju virsmu. Ļoti svarīgi, lai būtu perfekti gluda (kā stikls). Jo pirms tam provēju uz lamināta un pilnībā nesanāca un arī ar destilētu ūdeni nesanāca. Bet uz stikla +destilēts ūdens -un sanāca! Karoče, man liekas, ka triks ir atstāt glāzē ~5% ūdens. Vajag tieši tādu konisku glāzi ar gludu iekšpusi! Un destilēts ūdens, protams! Ar nedestilētu (vārītu) ūdeni man sanāca tikai vienreiz un tikai mazliet. Principā uzreizu izjuka. Atceries - sāc griezt glāzi jau pirms tu to pacel, lai radītu stipru centrebēdzes spēku ārējā šķidruma kārtā! Beefs Edited April 11, 2011 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Beef man sanaca ar parastu uudeni siltu! Nesaprotu, nahuj tev to destilātu? Tikko apgazu monitoru guļus un uz tā uztaisīju, diezgan kruti izskatās. Iepriekš draugam uz galvas uztaisīju ( jābūt gludai un lisai) šis varēja staigāt apkārt, diezgan smieklīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted April 11, 2011 Author Report Share Posted April 11, 2011 Es mēģināsu ar vārītu un septiņas dienas nostāvējušu ūdeni to pamēgināt. Galvenais, lai tur pamērcētos aŗī vectēva melnās zeķes. Un Pēc tam caur filtriņu jāizlej, lai gruži no zeķēm nebūtu. Un tad uz kādu treso reizi sanāktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now