GooD`MeN Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Taak nu jau 3 sho nakti pec kartas man ir taaadas kaa skabes mutee...Arii tagad man ir taaadas kaa skabes mutee..Tjipa kunga skaabe... Kas man buutu jaieed,lai pazustu shitaaa stulbaa garsha...Uzreiz pilna mute ar siekalaaam...taa it kaa korkjeet vajadzeetu...bet korkjeet negribu...gan jau zinat par ko iet runa.... Moshk iet olas uzvariiit? teeejas vakar dzeeru daudz daudz bet pa nakti vienalga taaas skaabes mutee un paguleet nevar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Tak vienkārši aizej līdz aptiekai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 ogle vareetu paliidzeet? Jo ibumetiinam nebuus jeeega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Skābes atvilnis. Gasec Gastrocaps 10mg laikam var dabūt bez receptes. Bet, ja iesi pie ārsta, gan jau būs vien jārij kobra, lai novērtētu kuņģa un barības vada stāvokli Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 man arii taa vienu laiku bija , hz pargaja pec paris dienam. sajuuta gan pretiiga , tas tiesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Pacenties tagad nedzert rūgstošu alkoholu (alus, vīns utt.) un ierobežot smēķēšanu. Es Tavā vietā aizietu norīt kobru, ņemot vērā kā es mocījos ar kunģa čūlu. Tā rīšana sūds vien ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 Neko es neriiishu! Neesmu tak traks....Pfui no domas vien,jau slikti...Ok dzert vairak nedzershu neko ruugstoshu! A v ot smekjeet,nu ok centishos nesmeekjeet...Apeedu tiko variiitas olu maiziites,palika labaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Kur tādi idioti rodas? ĀĀĀĀĀĀĀ""AĀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Uztaisi sodas udeni un paries Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Ā, vēl labs ir Rennie. Viņš gan tikai neatralizē skābi, nevis samazina izdalīšanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 Domino paldies velaak iemeigjinaaashU! man vajag taadu variantu ko pa fixo majas varu sataisiiit,un likvideet problemu! Elju iedzerot jau nelidzees? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 Sodas uudeni sataisiiiju un eju guleet...Ceru ka liidzees pa nakti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Kā īsti jātaisa sodas ūdens? Etiķis ar ūdeni, tad sodu ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Dzeramā soda, ūdens un cukurs pēc garšas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Kā īsti jātaisa sodas ūdens? Etiķis ar ūdeni, tad sodu ja? Etikis ar udeni un soda ir suds nevis sodas udens. Vienkarsi udens ar sodu. Soda ir sarms. Neitralizes skabo vidi vedera. Citronskabe + cukurs samaisits kruzite + udens + pec tam pieber sodu un sanak "soda water" jeb spraitam lidzgs uzdzeriens. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 (edited) Sodas ūdens vēl vairāk čakarē vēderu, tad jau labāk kartupeļu miltus. Edited March 28, 2011 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Iedzer kolu, ne tikai pazudīs pretīgā garša mutē, bet arī pie reizes kuņģi iztīrīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 28, 2011 Author Report Share Posted March 28, 2011 IT kaa sataisiiju! bet pa nakti baigi vederu sagrieza Bet skaabes remdeeja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Jau kuro dienu, man atkal skabes atgriezushaas... Tas varetu nozimeet ka KUNGJIS ir chupaa? Vardu sakot saprotu ka tagad alutinju nedrixt paris dienas lietot un velam laikam pec iespejas mazak pipat? I`m right? Blee pretiiiga sajuuuta....Dooooh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Iedzer kolu, ne tikai pazudīs pretīgā garša mutē, bet arī pie reizes kuņģi iztīrīs Labrīt!! Iztīrīs kunģi?? No kā tieši? No skābes? Gazētie dzērieni tieši ļoti pastiprina skābes izdalīšanos - Būs tikai sliktāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Vainīga ir gludā muskulatūra, kas noslēdz kuņģi. Rennie palīdz uzreiz, pārējie vēlāk, toties ilglaicīgi. http://www.farmacija-mic.lv/zales_instrukcija.php?ID=34 http://www.farmacija-mic.lv/zales_instrukcija.php?ID=37 http://www.farmacija-mic.lv/zales_instrukcija.php?ID=1155 Jau kuro dienu, man atkal skabes atgriezushaas... Tas varetu nozimeet ka KUNGJIS ir chupaa? Vardu sakot saprotu ka tagad alutinju nedrixt paris dienas lietot un velam laikam pec iespejas mazak pipat? I`m right? Blee pretiiiga sajuuuta....Dooooh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Cik googlee raxtiits cena ap 1,75ls? Ok paldies vakaraa iehavoshu...Tas nozimee to ka ALUS jaatstaj turpat kur staav, un nedrixt aiztikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Ja Rennie dzersi, tad alu vēl var. Uz pārējiem gan labāk nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 (edited) kRi es domaju ka tev nav nekaads DOKTORA GRAADS medicinaa,bet varbut zini,kaadus labus VITAMINUS iz pieredzes, kas teiksim kjermenim dod energjiju un stiprina imunsisteemu? P.s. Vel man interesetu kaadas ripas smadzenju shuunu atjaunoshanai... Man skleroze saak paradiities... Edited May 19, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Vitamax ( arī imunitātei ) man ir labi palīdzējuši. Tad vēl ir Mildronāts, tas gan gluži nav vitamīns, bet laba zāle. Mildronāts tieši palīdz smadzenītēm un sirdij Imūnsistēmai Citrosept. Vislabākais gan ir sports + kvalitatīvs miegs un kefīrs, sablenderēts ar kaudzi zaļumiem un ķiploku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now