SuperRembo Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Gribas paskatities kadu filmu, kur no cietuma muk lauka, neta ka viss cietums, bet individs atrod vajo posmu, un velak aizlaizas lapas Varbut kads zin uz sitienu filmu, no rutracker gribu panemt. Busu loti pateicigs, un varesu mierigi gulta skatities filmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) http://www.imdb.com/title/tt0079116/ Escape from Alcatraz - veca filma ar Klintu, diezgan laba http://www.imdb.com/title/tt0111161/ The Shawshank Redemption - jaunāks gabals ar Frīmenu, skaitās baigi labā. Man tā, so-so. Stīvena Kinga romāna ekranizācija, sižeta ziņā līdzīga augstākminētajam gabalam. Ņemot vērā, ka mūsdienu jaunatnei labāk patīk jaunas filmas, skaties šito. Edited March 14, 2011 by procrastinator Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Law Abiding Citizen http://www.imdb.com/title/tt1197624/ Perfekts gabals Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 The Next Three Days Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Pobeg visas daļas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 The one and only Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0111161/ The Shawshank Redemption - jaunāks gabals ar Frīmenu, skaitās baigi labā. Man tā, so-so. Stīvena Kinga romāna ekranizācija, sižeta ziņā līdzīga augstākminētajam gabalam. Ņemot vērā, ka mūsdienu jaunatnei labāk patīk jaunas filmas, skaties šito. Shawshank Redemption ir kruta, ja nav redzēta. Un ja nav redzēta, tad ir jāredz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 The Next Three Days Es vienīgais šitai filmai nesaskatīju nekādu sakaru, kad skatījos pirms pāris nedēļām? Nu sižets vienkārši murgs, loģiskums pilnīgi 0, brīnos par tik labu novērtējumu imdb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Es vienīgais šitai filmai nesaskatīju nekādu sakaru, kad skatījos pirms pāris nedēļām? Nu sižets vienkārši murgs, loģiskums pilnīgi 0, brīnos par tik labu novērtējumu imdb. es saprastu ja šo teiktu par filmu "The Box", bet kaut ko tādu šai filmai Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Nav gluži filma, bet amīšiem nesen parādījās jauns seriāls par šo tēmu- Breakout Kings. Ir tīri ok, viegls popkorna gabals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 "Breakout Kings" - jauns seriāls. Autori tie paši, kas "Prison Break". Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 The ROCK , taa tjipa taa ar Shonu Konneriju un Nikolus Cage kur vinji ielauzhas cietumaa Aahhhh un vecaa labaaa TANGO un CASH Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Rainbow rīktīgi foršas sērijas kā pēc-atombumbas japāna 6 draugi kolonijā nonāk un cīnas pret apsargiem, kas kāda iemesle dēļ gribu novākt kādu no viņiem. Edited March 15, 2011 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 O Brother, Where Art Thou? riktigi patik Vai vienkarsi checko te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 es saprastu ja šo teiktu par filmu "The Box", bet kaut ko tādu šai filmai Sorry, bet sižetā loģikas pilnīgi nekādas, varbūt tāpēc, ka pārāk bieži analizēju, kā tas dzīvē īstenībā būtu iespējams, bet šajā filmā viss likās līdzīgāks disneja multenēm par mikimausu utt., jo ticamības moments tāds pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now