bReeTz Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Visi kuri man salika mīnusus Ko, vairs nevarat? Gribēju likt mīnusus uzspiedu uz plusu Es jau sāku pierast pie jaunā foruma 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) tev nav kāda anāla rezolūcija? tur jau tas pats labakais, maini to rezoluciju uz prieksu vai atpakalu, bet nekas nemainas es nesaprotu nafig vispar veselu logu vajag savam profilam, galigi nevajadzigs shits. Edited January 3, 2011 by Epix 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Patik, ka caur iPhone ejot ieksa ir mini versija forumam. Stiligi. jap anroidam ar tas pats 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Nevar kaut kādu zaļu (on) un sarkanu (offline) zem avatara uzlikt? Protams, var lejā burties vai spiest virsu uz profilu, lai apskatītos, bet esu tik slinks. Starp citu, ja liek mīnusu, tad ari vajag iemeslu uzrakstīt un, ja sakrāj 100mīnusus tad tos var apmainīt pret baniem uz nedēļu vai warningiem 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Kāpēc ar chrome man sanāk šāds joks? nu nekādīgi nesanāk kko rakstīt... ps. skam, pie nika ir cilvēciņš, ja šamais ir onlainā, tad cilvēciņš ir zaļš, ja nav - tad pelēks. (ar to nepietiek?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 tikko iemēģināju chromi, man viss normāli rādās... tev kāda versija? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Pašā sākumā viss gāja labi, bet pēc pāris dienām nevaru neko ierakstīt... Nākas izmantot explorer (lol) Ja pareizi sapratu (uzklikšķināju "par google chrome"), tad man ir 8.0.552.224 versija. vai arī vienkārši nezinu, kur to skatīties. kā arī pm man nestrādā... (itkā man trūktu lauciņš, kur rakstīt) Edited January 4, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (uzklikšķināju "par google chrome"), tad man ir 8.0.552.224 versija. Ar šito pašu versiju viss izskatās kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Prosta pārinstalēju google chrome. Tagad strādā. (patiesībā baigi ātri tas viss notika, un pat savas grāmatzīmes nepazaudēju ) Edited January 4, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Nevar kaut kādu zaļu (on) un sarkanu (offline) zem avatara uzlikt? Protams, var lejā burties vai spiest virsu uz profilu, lai apskatītos, bet esu tik slinks. Starp citu, ja liek mīnusu, tad ari vajag iemeslu uzrakstīt un, ja sakrāj 100mīnusus tad tos var apmainīt pret baniem uz nedēļu vai warningiem Tev blakus nikam ir mazs cilvēciņš, ja viņš ir zaļš, tad online, ja pelēks, tad offline. p.s. to reputācijas figņu vispār vajag nahujarizēt, jo te ir pārāk daudz debīliķu, lai to fīču varētu pilnvērtīgi normāli izmantot. Edited January 4, 2011 by Nightmares^^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Vajag izdarīt tā saucamo "paldies sitēmu"... ka var tikai labu ielikt nevis sliktu... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Vajag izdarīt tā saucamo "paldies sitēmu"... ka var tikai labu ielikt nevis sliktu... Gd idea. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Nezinu tas vai tikai man, bet es nevaru nevienam sutit vestules kā ari saņēmt vestules WTF? Kā ari es nevaru pievienot attachmentus !!! Edited January 4, 2011 by Chiky 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Nezinu..man viss strādā...varu nosūtīt. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Chicky kaads tevis ieliktajam screenam sakars ar tavaam probleemaam? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Chicky kaads tevis ieliktajam screenam sakars ar tavaam probleemaam? Iekš menu nav "Messenger (0 New)" ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Esu sūtījis, esu saņēmis Esu par to, ka var likt tikai + cilvēkiem ar sakarīgiem/noderīgiem postiem 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Profila foto :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Profila foto :/ Paldies, man tagad murgi radisies. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Tad, kad skatās kāda profila, nav nekāds ātrais veids, kā tikt atpakaļ pie foruma :/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Nezinu tas vai tikai man, bet es nevaru nevienam sutit vestules kā ari saņēmt vestules WTF? Kā ari es nevaru pievienot attachmentus !!! tev zem My Settings > Notification options nav gadienā ielikts ķeksis pie "Disable my personal messenger" ? Tad, kad skatās kāda profila, nav nekāds ātrais veids, kā tikt atpakaļ pie foruma :/ fixed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 <3 augšējo josliņu, kā vecajam forumam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 tagad aukseya foruma dala izskatas gandriz labi, nav tik kruti kaa veayam...var pieciest bet man tagad ir kaut kads gluks, ka uzspiezot view new posts nevaru pariet uz yauno topiku otro lapu, man vienkarsi atver to pasu pirmo, soreiz esmu no yaunakas mozillas ;D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 izklaysas ka ty esi no mezha yyyyyyyyyyyy 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now