Jump to content
GIGN Forum

Nu Kāds Tad Ir īsti Tas Labākais Tlefons?


enfuego777
 Share

Recommended Posts

Mēs visi pērkam un meklējam savu ideālo telefonu, tehnoloģija attīstās, un mums tie telefoni ātri apnīk, sākumā bij krāsas cilvēki vāāūūūv kruta, tad bij mp3 cilvēki vāāūūv kruta, un tā tālāk, tagad touch screen cilvēki panikā jēē kruta, kāds tad ir īsti ideālais telefons kurš nemainīgi būtu noturīgs gan savā raksturā, gan savā tirgū, kurš būtu piemērots mūsu laikmetam?? Man pērsonīgi visu laiku ira paticis SAMSUNG S3550! Samsung kvalitātes ziņā sit visus konkurentus, NOKIA ir tikai jauniešu bums kas aizmālē acis ar savu lielo klāstu, un iespējām. NOKIA N modeļi sākumā pilnīgi izgāzās, baterijas ziņā, iebāza visādus navarotus ko pats telefons rēāli nespēj izspildīt. Nu no NOKIA modeļiem izskatās ka tas jaunais N8 ir labais. Touch screen man patiktu ja ļoti ātri spētu izspildīt pirksta funkcijas! Nu tā kā man patīk izbīdāmie tad šeit būs sony ericsson c905, vispār liekas ka sony ir viens riktīgs grāvējs!

Tā gaidu populāros kritiķus!

post-23323-1293390604_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

A kurš tevi iecēla par profesoru, kura šajā viedoklī būtu vērts ieklausīties par to, kas tiešām ir labāks un kas ir sūds?

Nav tāda modeļa "labākais telefons" katram ir kas labāks un kas sliktāks, bezjēdzīgi par to spriest.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Ļoti elementāri neredz, ka gribu zināt jūsu viedokļus, es vispār ja kautko rakstu tad rakstu lai dalītos domās. A te arī iecļe par kautkādiem profesoriem? ko tu te lej ir labi telefoni, vnk daudzi to nezin! Labi tādā ziņā, kas neapnīk tik ātri.

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

nu ar ī fakts, gribas vnk man nopirkt tādu telefonu-->>

kas nebūtu jāmaina tuvākos 5 gadus

kas būtu ar jaunmodīgām funkcijām

kas derētu netīram darbam

Kam būtu liels ekrāns un slaideris

Un protams ne dārgs:D

skatījos 150Ls kā minimums!

Un protams foto kamera lai ātri un kvalitatīvi varētu nofočēt!

Es to Samsung S3550 ilgi nemainīju man patika maziņš, slaideris un kvalitatīvs baterija arī turēja ilgi, man patīk SAMSUNGS, bet viņš slaiderus tagad ražo tikai touch screen man touch nepatīk!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

aii, vai cik žēl. Da jebkurš telefons ir normāls, ja tu viņu neslīcini, nemētā pret zemi un nenodarbojas ar citiem sūdiem :)

Pricipā pats esmu nokias lietotājs no laika gala, visas nokias kuras bijušas normāli kalpoja divus gadus plus.

Link to comment
Share on other sites

Troļļu tops:

1. Radiators (jupis)- bez komentāriem. Augstākā troļļošanas pilotāža, spēj novest izmisumā jaunos prātus, kas vēl nav sapratuši, kas ir kas. Nedaudz atgādina Raini, tikai ar vēl lielākām novirzēm.

2. Haivucis- pazūd un parādās ar mēnešreižu regularitāti. Brīžiem seksīgi kaitinoši jēdzīgs, brīžiem vienkāršs lauku trulais debīlisms. Neizprotams trollis.

3. Čikijs- jaunais talants. Jā, tieši tā- talants. Cik nu daba devusi, tik arī ir un ar to arī ir jāsadzīvo..

4. enfuego777- lētākais foruma trollis. Parādījies šeit no tvnet un delfu komentāru sadaļas, kad tās vide kļuva par skarbu šim indivīdam. Pārtiek no mazbudžeta topikiem un sliktas gramatikas.

P.S.

Topik gavno, avtor troll.

Link to comment
Share on other sites

Man NOKIA telefoni jau ir kādus 8 gadus, sākot ar 3310 kluci. Visi funkcionējuši godam. Pēdējais 5310 vienīgais, kurš pēc gada lietošanas sāka gļukot un atteicās pogas, bet tas laikam tas debīlisms, ka telefons stāv kabatā, to ziemu pašancējos pa savu mežu, zāķis pa gaisu, sviedri pa gaisu, domāju, ka sasvīda un tāpēc arī shēma nojuka... bet nu pa 15Ls sataisīja, nekādu problēmu.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...