Jump to content
GIGN Forum

Ātri!


Fake^
 Share

Recommended Posts

deadalive ir ausī pists vai tomēr degunā? lai vai kā, smadzenes ir aizķertas. redzi, ISIC ir id karte , mēs esam šengenas zonā, tik tālu tiki? pase ir kaut kur padirsta, tāpēc meklēju atbildi, vai ar isic ir iespējams aizstāt braucienā?

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

Tu smejies? ISIC nav nekas oficiāli apstiprināts, pat braukšanas apliecība ir nopietnāks dokuments par jamo.

Šengena ta šengena, bet ja Tevi bez pases savāks ārpus Latvijas varēsi priecīgs sēdēt vietējā mentūrā un LR vēstniecībā. Protams var jau noveikties un izbraukāt visu šengenas zonu bez.

EDIT: Awww, deadalive. :(

Link to comment
Share on other sites

Pie jebkuriem jautājumiem no vietējo varas iestāžu puses kā personu apliecinošs dokuments tev derēs TIKAI UN VIENĪGI pase. Ja pases nav- jāgaida, kamēr mentūra sazināsies ar vēstniecību, kas savukārt veiks visai ilgu procedūru, lai apstiprinātu, ka tu esi tu... +, ja nemaldos, tad ir arī kaut kāds sods par to paredzēts.

Link to comment
Share on other sites

var. un ja tavās pistajās acīs nedalec vārdiņš var, ta tā nav mana problēma.

un pirms posto nākamo postu izlasi vārda var un drīkst atšķirību!

man dalec, tev nedalec, ka esi tizls trollis , kurš piepišās detaļām, mkay?

vot ja es ar tevi runāšu privāti.

gulbis cūkai nav draugs, es lidoju projām.

lol

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

Atkarīgs cik ātri gribi viņu saņemt.

http://www.np.gov.lv/lv/pakalpojumi/cenradis/pases_nod.html

EDIT:Ko noplēsīs? Es nesen mainīju pasi, kura man vairāk kā pus gadu bija skapī pēc termiņa beigām nostāvējusi, nekādu sodu neuzlika un arī neko neaizrādīja.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

CENRĀDIS

edīte:

nepamanīju naitmaira rakstīto..

edīte2:

Man pase nostāvēja 8 mēnešus pēc termiņa beigām, līdz paziņa no robežsargiem padeva ziņu, ka tā kā vajadzētu atjaunot pasi, lai čerņas nesanāk. Kas par čerņām- nezinu.

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Tiko palasījos, ka sodus pārsvarā liek par pases nozaudēšanām un tamlīdzīgām čerņām, ja pase vienkārši neizmantota stāvējusi (bez iepriekšēja nodoma)un kundzīte pasu nodaļā (kur mūsu pasu nodaļas vecākā referante? :DD) nav izgrabējusi un pedantiska sterva, tad nekādu administratīvo sodu nesastādīs :)

P.s. Liepājā man bija forša pasu tante ^_^

Ā, un administratīvais sods var būt līdz 25Ls, anyway, ja smuki un laipni aprunāsies, domāju, ka sods piespriests netiks.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Taa sen nebiju smeejies :) Deadalive cepums nakamreiz kad tiksimies no manis,ko vareesi iemainit pie manis pret ALU :DD Pasi nomainiju pa 15Ls! Bez pases nekur arpus valsts vari nemaz netaisiities!Un ceru ka TEV jaunaa pase nevis vecaa zilaa,kas bija man un dazhreiz aizshmaucu uz RIIGU!

Link to comment
Share on other sites

:D

Vispār nesen piedzīvoju tādu gadījumu, ka daži veikalā pārdevējai gudrējoties acīs bāza ISIC karti, kad viņiem paprasīja vai ir 18gadi un teica, ka tas tagad ir starptautiski atzīts dokuments un bla, bla, bla. Pasmaidīju un aizgāju pie citas kases, kamēr šie vēl dikti un ilgi gudrējās, līdz beidzot kāds parādīja vadītāja apliecību.

Link to comment
Share on other sites

...kuru pēc likuma pārdevējai arī ir tiesības nepieņemt, jo tas neskaitās oficiāls dokuments. Jā, tā es dzirdēju/lasīju, labprāt sagaidītu te kādu, kas spētu manu viedokli argumentēti oponēt ar attiecīgu likumu, jo pats par šādu faktu biju nepatīkami pārsteigts.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...