Chiky Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Kamēr sēdi pie PC, pa tavu pēdu noskraida šitāds brīnums... Uhhh kā mani tas freeks pārbiedēja ,bet man no zirnekļiem kā tādiem nav bail. P.S Ar mobilo bilde tāpēc nav pati labāka kvalitāte.. Baigi lielais Edited October 29, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Viņš izskatās dohlijs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Nu bet loģiski es to maitu Nozmiedzu.... Šitā nedrikst biedēt cilvēkus Edited October 29, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 ja vēl neesi viņu izmetis, tad lūdzu sadedzini to kuces dēlu, lai mirst mokošā nāvē nah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 ES BŪTU PIEDIRSIS BIKSES, NEZINU KAPĒC, BET MAN NAV BAIL NO VIŅIEM, BET IR VIENKĀRŠI PRETĪGI VIŅU IERAUGOT, NOSKRIEN ŠERMUĻI UZREIZ, KĀ IERAUGU, fuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Būtu labāk kādu objektu blakus nolicis (monētu vai pildspalvu), lai varētu aptuveni izprast, cik tas liels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Un nospiest nav labākais ko var izdarīt :/ Zirnekļi lien siltumā uz ziemas miegu. Man katru dienu pa kādam ir jāizsviež laukā pa logu Un tādi paši kā tev, reizēm lielāki (pieņemu ka viņš ir cupy icefruit vāciņa lielumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 zirnekljus nedriikst galeet. zirneklis maajaas laimi nes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Stulbie pussyji, nekādas cieņas pret dabu. Cik man zināms neviena Latvijā dzīvojoša zirnekļu suga nav indīga, tad kāpēc jāspiež nost, kāpēc nevar iznest ārā zālē lai šis iet savu ceļu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 cik liels? davaj izmeeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Tas ir PSC šitā pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 arī par to pašu iedomājos, tik pēctam ieraudzīju fonā mušu, pēc tās spriedu par lielumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Latvijā tik lieli zirnekļi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Ir, ir. Man arī nesen mājās tādi vēl dzīvoja. Pārīti nogalējām un tagad vairs istabās nerādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Es arī nesaproti nahuj jāspiež tie zirnekļi? Baigi viņš tev traucē? ja man virs gultas sēž kāds milzenis es viņu vnk paņemu un aiznesu uz citu istabu. Lai tak dzīvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Pirma, reakcija bija atrak panjem un nozmiegt. Instigtivi to dariju.. Ka lai saka refleks. Jums pašiem nav tā gadijies kad vnk automatiksi tu nosit kadu kukaini vai ko tadu ka PIEMERAM kad ods jums iekož jus automatiski nositat. neviss no sevis nopurinat nost. Kā redzat vins nav saspiests pļustska kas parasti notiek kad zirnekli nospiež vai kā savādāk. Lai vai kā man ir vnk pretīgi ja pa mani rapo kautkāds radijums. Šermuli skrien !!! Edited October 29, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 da labi, ja tā ir muša, tad tas zirneklis ir zilonis. Un ziloņi man vairs ļoti, ļoti nepatīk, ja saprotat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Vispār arī tas pats krusta zirneklis ir diezgan indīgs - iekodīs būs kaut kāds apsārtums, asisnsizplūdums un sāpes, cik atceros viņš mājlopiem baigi sūdīgs, tāpēc dzeds viņus laukos vienmēr medī un sit nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Tie zirnekļi it kā nekaitīgi un pat mušas ķer, bet tomēr neērti ar viņiem kopā dzīvot.Līdzīgi ir ar zalkšiem- arī nekaitīgi, bet čūska paliek čūska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Tad jau tikpat labi var arī mēslos dzīvot, ja par zirnekļiem nospļauties Viens te pat čūskas pieminēja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLdren Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 man pa sienu pastaigājas viens tāds , tad tirpa pārskrēja. bet ja pa kāju , kas tāds noietu , reakcija būtu letāla (viņam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Lasot vien jav bail palika un par to bildi vispār ,ko tādu redzu pirmo reizi. Pašam tagad bailīgi pie pc sēdet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Ilgu laiku labākais topiks. Pat uz nenormālām paģirām norēcu dirsu. Davai vēl kāds pakomentē savu pieredzi ar zirnekļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Ja random cilvēkam šis sagādā problēmas, tad kādam fobijas pārņemtam cilvēkam šāds pasākums labi nebeigtos. Nemāku izskaidrot, bet jau no dzimšanas mani pārņem stindzinošas sajūtas, kad domāju par zirnekļiem, laikam būs fobija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturkis47 Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 No zirnekļiem nav bail, tas pats krusta zirneklis iekodis ir, vieta kur koda uzpampst, bet bail nav palicis. (Ceru dabūt superspējas yo!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now