Jump to content
GIGN Forum

Gign Serveris Pāriet Uz Jauno Versiju.


Nak3D
 Share

Recommended Posts

Tātad jautājums vienkārš.

Jūs esat gatavi pāriet uz pēdējo CS:S versiju?

Jo pagaidām ir redzams, ka lielākā daļa latviešu serveru, kas agrāk bija pilni - pārejot uz jauno versiju stāv daļēji pustukši. Protams gribētos ticēt, ka GIGN ir pilns dēļ tā, ka ir GIGN's bļē, bet nu iespējams, ka tas ir dēļ tā, ka tas ir gandrīz pēdējais vecās versijas serveris. Ja kādam ir kāda labāka atbilde kāpēc tā notiek - pastāstat.

Īsumā plusi, ko iegūst pārejot uz jaunās versijas.

- Varēs spēlēt stīmeri un nonstīmeri.

- Stīmeriem būs pieejami visi krutie shitchievementi un etc. bs.

- Ar jaunākiem pročiem būs daudz jaukāka spēlēšana, jo spēle atbalsta vairākus kodolus (fps pieaugums). Teiksim man jaunajā versijā fps pieaugums ir dramatisks salīdzinot ar šo veco, pie visiem high settingiem, fps ir gandrīz 3x lielāks.

- Free cookies.

Īsumā mīnusi, ko iegūst pārejot uz jaunās versijas.

- Tādi kompji, kuriem TF2 velk ar vidējo 10-15, pie low settingiem ar fps konfigu CS:S maksimums spēs sasniegt kādus 30-60 fps + papildus dažādi freeze pie smokiem/flašiem.

- Būs jāpierod pie mazliet izmainītas spēles.

- Nonstīmeriem būs jāpišās ar spēles patčošanu.

Adminiem ir uzdevums spēlē piespamot čatu ar jautājumus vai spēlētāji ir gatavi pāriet. Gribu zināt ko domā cilvēki serverī, jo forumā visi neiegriežas.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu, ko, lai saka...piemēram es esmu gatavs, jo plusi ir lieli un nāk klāt daudz jaunas fičas kā arhievmenti, kas padara spēli interesantāku, tā kā droši, turpinām pilnveidoties. ;)

Kāda serverim būs versija un kāda CS:S versija būs jāvelk? Vienkārši, ja ne es paprasīšu, tad kāds cits.

Link to comment
Share on other sites

Nu domaju ka itka jau vajadzetu pariet, pats veel neesmu spelejis jauno versiju, bet domaju sliktakai jau par veco nevajadzetu but.. Nu par tiem playeriem ,es domaju tie jau nu noteikti nepazudis, jo seit ir daudz patstavigo playeru, protams kadu laiku bus mazak speletaju,kamer visi sapratiis un paries uz jauno versiju..

Veel serverii tad jaapjautajas ko speletaji doma, jo ka jau Nakeds teica, loti daudzi speletaji neapmekle forumu.

Edited by ForesT
Link to comment
Share on other sites

Cik vakar es pajautāju, spēlētājiem, 50/50 bija par un nē, jo es domāju, ka cilvēki pieradusi pie V34 versijas. Un vēl populāra atbilde :Serveris būs tukš:

Paša atbilde, man vienalga gan tā labi, gan tā! Kā būs tā spēlēšu.

Link to comment
Share on other sites

kādu laiku atpakaļ nopirku stimoto, obviusly gaidu kad būs serveris ar jauno versiju, izmaiņām gan redzu tikai caurumus, bet iespējams kopš pēdējo reizi spēlēju stīmoto ir kas izlabots, kā piemēram hitboxi..

worm, testa režimā palaist abus nevar ? teiksim uz 27015 jauno un *16 veco versiju, un monitoret kas notiek?

Link to comment
Share on other sites

Šorīt apjautājoties serverī guvu mazliet priekšstatu kas un kā...

No sākuma visi teica, ka nafig nepirkšot stīmu...

...tad paskaidrojot, ka varēs taču arī uzpačot un varēs spēlēt arī nonstīmeri, tad attieksme jau kļuva tāda 50/50! Bet tad kāds uzdeva jautājumu vai gign lapā zem failiem varēs novilkt nepieciešamo paču, kad es teicu, ka droši vien, ka varēs, tad visi teicās - "kur tad liksies - būs vien jāspēlē" :) Taka, ja visu skaisti un patīkami izskaidros, tad viss būs ok :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nu ,tad beidzot sen jau gaidu , kad buus un varees mochiit ar steam :)

Man ar pc probleemas nav man ir 4kodoli un fps arii ir labs , jo tagad jau serverii ,kad speeleju nuu uz ne viss lielaakajiem iestatiijumie, bet fps ir 150 un leekaa uz augshu un arii citreiz biki zemaak :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...