Jump to content
GIGN Forum

Little

Mirstīgais
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Daugavpils
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Little's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

-10

Reputation

  1. Sveiki, es griežos pie jums pēc palīdzības! Man Tf2 lādējas ilgi kamēr ieiet spēle (Apmēram 10 min) un kād mapi lādē (apmēram 2 min) un kad spiežu quit pogu (apmēram 1-2 min) Dators ir pietiekami labā stāvoklī, lai nebremzētu un internets ir ar labu ātrumu!
  2. Es neko neskaidrošu un necelšu konfliktu, tikai īsi un konkrēti atbildēšu! To neņemsim tik nopietni, jo tā ir tikai modificētā realitāte! Es serverī esmu diezgan daudz un domāju, ka to citi pamana! Citreiz no ieradumiem var atteikties, bet dažreiz nē, tas ir katram cilvēkam savādāk! Edit: Tomstee: "Pašam noder gign configs, kas uzlaboja spēlēšanu pāris reizes noteikti." Es jau spēlēju ar šo config sen, Naked ļoti pacenties vuiņu izveidot, jo atvieglo spēli uz 40% Gucci: "Nekā personīga, raugos uz Tevi no vispārēja skatiena, šajā gadījumā, izsakot savas domas par tiesību iegūšanu. Modificēta vai virtuāla realitāte, bet tomēr balstīta uz sava veida kārtību un noteikumiem, kas ir saistoša šīs lapas, projekta lietotājiem." Es tevi ļoti labi saprotu, tāpēc neko neiebilstu, tev ir loģiska domāšana, tas ir ko es spēju atbildēt!
  3. Par ColorSkin, bans uz 2 mēnešiem! Par šo man tika noņemts ACC! Par to nevienam nav jaatgādina, jo visi to zin, kas sekoja līdzi notikumiem!
  4. Ar iespēju atgūt Cs:s Acc! Esmu interesējies pie pārs admīniem, bet konkrētus nerakstīšu pie rekomendācijām! Cs:s nick`s: Rozā Suņuks Mans vecums: 18 gadi Nodarbojos: Mācos un trenējos, bet brīvajā laikā Cs:s vai ar draugiem. Cs:s pieredze: Ja nemaldos, tad jau laikam kāds - nezinu . Tas kamēr spēlēju viņu. Labums: Default teiciens --> turēšu kārtību serverī. Gign laiks: pavadīšu cik spēšu un cik man ļaus laiks, bet tāds grafiks man nav. Kādas privelēģijas vēlos: Ban, slay, slap, kick. Reģistrēts nick`s pastāv. http://stats.gign.lv...fo&player=10581
  5. www.killx.lv Mājaslapa: http://www.killx.lv Serveri: DD2 (dd2.killx.lv) Deathrun (dr.killx.lv) CTF (ctf.killx.lv) Informācija: Serveris savu darbu iesāka jau 2009. gadā, bet tajos laikos nebijām noskaņojušies šai lietai nopietni, bet tagad to uzskatam kā hobija veidu, lai ļautu citiem Couter-Strike 1.6 spēlēt un atpūsties pēc grūtas - darba dienas, skolas dienas vai vienkārši mājas sēžot un neko nedarot. Administrācija ir pretīmnākoša un saprotoša, visas neskaidrības tiek ātri atrisinātas un izpalīdzēts cik ir mūsu spēkos.
  6. www.killx.lv Mājaslapa: http://www.killx.lv Serveri: Public (cs.killx.lv) Deathrun (dr.killx.lv) Informācija: Serveris savu darbu iesāka jau 2009. gadā, bet tajos laikos nebijām noskaņojušies šai lietai nopietni, bet tagad to uzskatam kā hobija veidu, lai ļautu citiem Couter-Strike 1.6 spēlēt un atpūsties pēc grūtas - darba dienas, skolas dienas vai vienkārši mājas sēžot un neko nedarot. Administrācija ir pretīmnākoša un saprotoša, visas neskaidrības tiek ātri atrisinātas un izpalīdzēts cik ir mūsu spēkos.
  7. Little

    Internetvekali,.

    Saproti, es no Daugavpils un mums te ir veikalu trukums, kur var iegadaties normalu apgerbu, un del ta, lai brauktu uz Rigu ar nav verts, tapec domaju interneta pasutit kaut ko ladzigu
  8. Little

    Internetvekali,.

    Sveikini.! Es veletos uzzinanat normalus internetvekalus, kur var iegadaties par samera labam cenam un ciesama kvalitate apgerbu.
  9. Little

    Tf2 For Free.

    Lūdzu Lādē šeit. Tālāk zināsi kur ielikt
  10. Atvainojat, bet es nevarēju nenoturēties ierakstīt šeit. Gada 2011 labākais pieteikums. Es vienkārši gar zemi. :D
  11. Neskatoties uz to, ka Tu nedraudzējies ar smadzenēm, pasniegšu Tev lielu ANTI. 1. Onlline laiks 2. Nav reportu 3. Reģistrēta nick`a 4. Utt.
  12. Izskatās pēc iespaidīgas naudas summas, bet vai tiešām viņa tiks noziedota, vai tikai ar tekstu mētāties māki. Bet par šo domu laikam neitrāls esmu, jo vēl nav pabeigts viss ar Cssdm serveri, kuru ļoti ilgi taisa
  13. Naked, pieturēsimies pie tava spēles stila, un Cs:s serverī neviena necenzēta vārda vairs nelietošana sāks pastāvēt. Lielākā spēlētāju daļa dabūs MUTE un sāksies lieko banu rinda, tāpēc, ka šāds viens gadijums jums pacēla histēriju, tad vajag sākt uztvert dažas lietas ar humoru. Nevis sēdēt ar tizlu seju un teikt: " Nē, tas nav pareizi! " Tad es MUTES likšu visiem pēc kārtas, kas pateiks vienu necenzētu vārdu. Par rezultātiem neatbildu, jo tā pateica NAKed, ka jādara! No more fun! Jerrico tev nav jauztraucās par citiem mazajiem bērniem, bet gan pa savu bērnu. Un vispār viņi so spēli spēlēt nedrīks. (Arī aizliegsi viņiem spēlēt?)
  14. :D Man smiekli nāk vairāk par to, ka jūs šo mazo prikoliņu no mušas uzpūtāt pa ziloni. Šis viss bija uzjautrinoši, un neredzēju nevienu spēlētāju rakstītu sūdzību par šiem spēlētājiem. Tas nozīmē, ka nevienam tas netraucēja spēlēt. Un vispār Igors ne pirmo reizi lamājas un izsaka dīvainas frāzes. Cerēze tu pati atļauj viņam izrunāties ar pārspīlētam frāzēm (pareizā) Teddy cik noprotu, tad tu css, esi mazsvarīga persona, tāpēc to vajadzēja Naked izlemt ko darīt ar viņiem. Vari pacepties uz pannas, ja tev ir slikta humora izjūta.
×
×
  • Create New...