Jump to content
GIGN Forum

c0l.-

Mirstīgais
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by c0l.-

  1. nezinu, man jau liekas, ka pa ātru prasi, nē?
  2. pirmo reizi tevi redzu. + kur tev uzrakstīts tas, kam jāparādās pieteikumā? :/ Edit: onlinetime - 5h. r u kiddin' meh? + atrodi vismaz īsto sadaļu, kur postot.
  3. Jā, tieši tā, visi skraida pakaļ un prasa, vai rekomendēs. nu, vismaz man.
  4. Tu man rekomendāciju neesi prasījis, un raksti, ka rekomendēšu? Tagad nezinu ko domāt, šauj jau labi, kā cilvēks arī normāls, un +1 no manis par to, ka dzīvo Daugavpilī, bet runā latviski. Īsti nezinu, rekomendēt vai nē. Btw, Tu gadījumā jau reiz nerakstīji pieteikumu? Varbūt vari paskaidrot, kas ir mainījies pa šo laiku?
  5. 24/7? do u wanna be like Edward Cullen? interesanti, man Tev sakāms tikai viens - GET A LIFE FFS :/ žēl uz tādiem kā Tu skatīties.
  6. Tas, ka mani zini, nenozīmē, ka došu Tev rec. Un jā, es nedošu. Pusstundu serverī bļauj par skillotu spēlētāju, kad pasaku, lai paklusē, Tu nereaģē, bet turpini bļaut. Tas čalis kontru šāva jau tad, kad Tu vēl tikai biksēs kakāji. Interesanti, būsi aktīvākais no adminiem, bet Tevi serverī kādas 3x esmu redzējusi tikai :/ + ja es ielieku hedā vismaz 4iem playeriem, nenozīmē, ka man uzreiz ir aims/wh, ko Tu censtos saskatīt. Poļubomu beigās nobanotu par wh, jo es taču tajā un tajā raundā salaidu hedā 4 pleijeriem. Pat es mēdzu nošaut galvā vairāk par četriem spēlētājiem vienā raundā, nemaz nerunājiet par skilleriem. un stipri apšaubu Tavas 16h ingeimā.
  7. Man tikai tā liekas, jo nespēju atcerēties visu. Mazsvarīgas lietas es ātri aizmirstu. un nē, nevaru. labi, es savu viedokli izteicu, domā ko darīt.
  8. Jā, Neiked, nedosim vairs nevienam tiesības, 5 admini esam, čillojam tālāk. :/ Protams, tikko ir izcepti trīs jauni admini, es saprotu, ka nekur nav jāsteidzas. Es tomēr esmu par Nikno, man skaipā nav citas sarakstes ar viņu kā tikai "serverī čīto", "aimeris", "atnāc izbano". čalis arī normāls, labi bliež un stuff, man reportējot, liekas, ka nekur nav kļūdījies. Turklāt viņš ir samazinājis savu verbālo caureju, tu zini par ko runāju. un vēl, tagad vasara beigusies, visiem būs jāmočī pa skolu, uz studijām utt, un nebūsim mēs vairs tik daudz onlainā un stuff.
  9. Jā, protams, es par. Vakar taisni domāju cilvēkus, kuriem gribētu redzēt tiesības. Tu biji viens no viņiem, bet man likās, ka tu neprasītu, nezinu kāpēc tā domāju. Rekomendēju, jo man samērā bieži reportē h4ck3rus, un, protams, jo sakarīgs čels, ar galvu uz pleciem.
  10. nujā, no feikiem spēlējot es arī esmu šo to no viņa puses pamanījusi. oh well
  11. rekomendēšu tīri tā iemesla dēļ, ka dienā man skaipā tiešām reportē vairākus čīterus, sēž ar mani specos un palīdz vērot čīterus. + viss itkā ir, 50 posti, regniks, labi, uz tām 7 online time stundām, kuras pietrūkst, var pievērt acis
  12. analgin, viņa saprašana par vienalga kādu tēmu ir pielīdzināma 0. atvainojos, ja nu vienīgi spēlēšanu konter-straiku nolaifā viņam ir daudz kas sakāms.
  13. mm, reiz teici, ka ar Tavu niku spēlē Tavi brāļi, kas nozīmē, tie varēs darboties ar tavām tiesībām, kas savukārt nesaskan ar servera noteikumiem. "2.4. Kategoriski aizliegts dalīties ar kādu draugu/paziņu/etc ar savu pieeju admin accountam. Ja tiek konstatēts, ka admin akkauntu izmanto vairāk kā viens cilvēks, tiesības var tikt noņemtas bez brīdinājuma. " /piedodiet, es nemāku tā stilīgi izkopēt kā citātu/ ;< nu, tātad - Tev/Taviem brāļiem būs jāizdomā jauni nikneimi, ja Tu dabū tiesības. ok, ja man ir balss tiesības rekomendēt kādu no jaunajiem cenosņiem uz tiesībām, tad tas tomēr nebūsi Tu. Jā, ok, Tu daudz laika pavadi serverī (vai arī tie atkal ir Tavi brāļi), bet es tomēr Tevi nespēju iedomāties kā adminu. Viens no iemesliem ir tas, ka Tu vnk nemāki uzvesties serverī. 1. sāc uz mani bļaut, ja Tevi noslejoju par misijas nepildīšanu - `col, such.a ko tu bļ.d dari` - aptuveni tā, haha, varbūt arī tie ir Tavi brāļi? 2. Tu necenties pildīt misiju, jo misija tomēr nebūs sēdēt ar awp bāzē un fragot. <- šeit noteikti arī viņi ir vainīgi, nemaz nerunājot par manu nākamo punktu ;d 3. Tev vajadzētu izmazgāt muti ar ziepēm, lai nav jāpiesauc visi smukie krievu lamuvārdi. Adminam, manuprāt, nepieklājas tā runāt serverī, bļaujot uz citiem playeriem. Piedodiet, bet mani ļoti sajūsmināja reiz viņa otmazka par viņa entajiem brāļiem.
  14. Vecīt, tu šodien ar aimu nespēlēji? Ieskrēju serverī zem feik nika, lai skatītos citu čīteri, bet, še tev, uztrāpīju tevi pirmo. Kamēr mainīju niku, lai varētu tevi nobanot, tikmēr tu pazudi
  15. manliekas, ka jāmaksā, ne?
  16. Hmm, varbūt nedaudz offtopic, bet pastāstīšu kā paziņai bija. Tātad. viņa no ebaya pasūtīja telefonu, samaksāja kaut kur tuvu pie 150 dolāriem. Rezultāts - pēc nedēļas vai cik tur, viņai atnāk izvēlētā telefona kastīte , tikai iekšā ne smakas no telefona, tā vietā - tikai šī telefona bilde. Naudu atpakaļ arī, cik zinu, nedabūja. Tas, protams, no ārzemju lapām sūtot, Latvijā pasūtot, pieļauju, ka nekas tāds nevarētu atgadīties, bet ja tomēr, vismaz naudu kaut kā atpakaļ varētu dabūt. Kopš šīs reizes neizvēlos neko pasūtīt internetā un citiem iesaku rūpīgi izlasīt to, kas ietilps pasūtījumā utt.
  17. c0l.-

    Gamerx.lv

    Viņiem bija problēmas ar naudu. Bija 200ls liels parāds par īri, 120 ls saziedoja, 80 pietrūka. Vismaz man tā stāstīja pacani no turienes.
  18. Tu šodien gadījumā serverī ar wh un aimbotu nespēlēji? Viens man šito stīmā vai skaipā reportēja, bet man nebija laika, lai ieietu un pati pārliecinātos.
  19. Sveiki mani sauc Ilze un esmu pietiekami veca. Ikdienā esmu skolniece, bet pa vakariem pārvēršos un kļūstu par CSS dievu. Cs spēlēju jau 4 gadus. Sāku ar 1.6 zem nika sweety* bet vēlāk brālis piespieda spēlēt CSS jo 1.6 esot tetris līmeņa grafika. Css'ā jau esmu gadus 2 ja ne pat 3. Spēlēju kad sanāk. Parasti kādas 2 - 4 stundas dienā. Gign serverī mani pazīst kā http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...amp;player=1054 un vēlāk http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...mp;player=14023 Reģistrētais niks gign.lv ir c0l.- uz kura ir pieregots mans steam id. Gignā piereģistrējos nesen bet Līdz tam izmantoju Brāļa acc lai lasītu forumu. Admina pieredze man ir tāda pati kā ShaMAN izņemot 1.6, kuru es spēlēju ilgāk un līdz ar to adminēju vairāk. Pašlaik aktīvi adminēju Rollin DM un Rollin Jump serverus. Admina darbam Mani visticamāk rekomendēs visi admini izņemot Patriotu, laikam personīgu iemeslu dēļ viņam nepatīku.
×
×
  • Create New...