Jump to content
GIGN Forum

Gakh...

Mirstīgais
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1720 profile views

Gakh...'s Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. Gakh...

    Meklēju.

    @kaamis :lol: :lol: :lol: @BriGe, Takš uzzīmē paintā baltu pimpja formu, un melnu, tad novelc kādu gif failu meikeru, un salic kopā kustīgu bildi!!! A ja gribi ko patiešām profesionālu, tev nepietiks naudas samaksāt!
  2. OMG, sorry par reakciju, bet, TU MEKLĒ MEITENI ?
  3. heh, tad jau gan 99.9% tur ir netikai tas vien.. Anyway, jebkurā gadījumā full system format, un svaigu Win virsū. Tas aizņem tikai apmēram 1h lai savestu PC kārtībā.
  4. Kā zini ka tie ir vīrusi ? Ja ir kā saki, tad tavā gadījumā labākais variants Format C. Jo izzīst kas pa vainu, un kā to salabot pēc tavas sniegtās informācijas nevar. Tur var būt entie varianti kāpēc tas tā noticis... [OFFTOPIC] Mūsdienās vairs reti kurš izmanto "Vīrusus" jo pārsvarā tagad viss kaitīgais kas klaiņo netā ir trojani kas zog datus, nevis bojā sistēmu. [OFFTOPIC]
  5. Windows XP Uzstādīšana! Windows Vista Uzstādīšana! Windows 7 Uzstādīšana!
  6. Tavā gadījumā labāk būtu uzprasīt kādam čomam (kas ņemas ar PC) lai apskatās, un vislabākais variants būtu full HDD format, un svaigs windows virsū!
  7. Gakh...

    Programma

    BB Flashback - vienīgā normālā no dahujā testētajām programmām, un vienīgā kas ir a labu kvaliāti, diezgan lielas konfigurēšanas iespējas, un protams arī editors ar ko editot ierakstīto gabalu (likt klāt tekstu, bildes, u.tt) un iespēja explortēt video vairākos faila formātos... Krč, labāku neesmu līdz šim atradis!
  8. Gakh...

    Steam čakarējas

    @mrzombie, tad nākamreiz izmanto tagus, lai cilvēki saprot par ko iet runa, tad arī par trolli tevi nesauks!
  9. Gakh...

    Steam čakarējas

    Tie taču ir domāti priekš spēļu / update vilksanas, ko viņi dod ingame ?
  10. Abi varianti ir sekli, bet tā ņemot, izvēlētos pirmo.
  11. Kontortionists Nezinu ko atbildēt. (1:0 tavā labā)
  12. Palaiž no jaunu serveri ja to aizver, vai tas nokrešojas
  13. Nu vispār, ja tev ir dinamiskā IP, tad tas ir iespējams, bet ja unikālā, tad tikai tādā gadījumā, ja tavs provaiders tev piešķir jaunu IP (domāju ka kādi pārils Ls, un provaiders piešķirtu jaunu IP) Savādāk arī nevar to izdarīt!
  14. Muhahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Viena atbilde, un tāpati nav īstā (te var vainot tēmas autoru par to, ka atbilde ir neīsta)
×
×
  • Create New...