Pensionars Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Atradu baigi interesanto katastrofas detalizētu aprakstu GEO mājas lapā, kas notiku ja sagrūtu Pļaviņu HES. http://neogeo.lv/?p=700 Tur kopā ir vairākas daļas. P.S Pats ar esmu aizdomājies par šādu lietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 shito sen sen atpakalj lasiju! saljikam nekas nenotiktu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Visspвє diezgan vecs raksts man liekas, gada sakumв lasоju, bet tiklоdz рodien ieraudziju spokos, tв arо atcзrзjos. Pie manis viss okey bыtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 (edited) Pie manis viss okey bыtu man kвdus 700 m no mвjas bыtu ыdens, sencоtim no darba kвdi 20 m ыdens bыtu Оstenоbв par рito normвlu kase grвvзju filmu varзtu uzтemt Edited August 17, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) nereāli ir aplūst kalnam - jaunjelgavā uz robežas(sērenes pusē) kurš pieder manam tuviniekam/radiniekam vienreiz tur bija plūdi no viena hesa,neatceros tieši kura bet no kalna varēja mierīgi vilkt ārā zivis tas raksts par aizprostu ir totāli pārspīlēts Edited August 17, 2010 by ELHACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Ar mani arī būtu viss kārtībā. Kartes fails?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Tas vēl būtu nieks! Kalngale un Garciems, mhm. Par HESa nogrūšanu arī esmu aizdomājies jau sīks būdams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Mājas 1.stāvs applūstu, takā dzīvoju 2., tad pohuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) RJ8, pamati izpeldēsies un ielidosi 1.stāvā cirvji jūs,tas viss ir traki pārspīlēts kas tur rakstīts ........... tiešām tākā mazi bērni, salasa kautkādas muļķības un klačo (vai nu pizdeec aplūdīs man!) un lai kas tāds tiešām notiek - tad arī parunāsim Edited August 17, 2010 by ELHACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 a man pofig, zepchiks kalnaa uudens pat ne tuvu nebuutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 zepčikam tik zibens uzbrūk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted August 18, 2010 Author Report Share Posted August 18, 2010 (edited) cirvji jūs,tas viss ir traki pārspīlēts kas tur rakstīts ........... tiešām tākā mazi bērni, salasa kautkādas muļķības un klačo (vai nu pizdeec aplūdīs man!) un lai kas tāds tiešām notiek - tad arī parunāsim Kurš te kaut ko ir rakstījis ka nav pārspīlēts? Cirvi tu... Skatos pat neesi pirmo rindiņu izlasījis no tā teksta, bildītes apskatijies? Tur rakstīts ka ir veidots viss sliktākais scenārijs kas var notikt teorētiski. Edited August 18, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Kalnā tieši pie Jaunjelgavas zīmes? Varbūt drīkst zināt uzvārdu tavam radiniekam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) Varbūt drīkst zināt uzvārdu tavam radiniekam? +/- tur, un palikšu anonīms, tāpat tevi tur sakostu sunīši vai ar bisi paspēlētos kāda jēga no teorētiska scenārija kurš nepiepildīsies? applūst varētu daudzas vietas bet ne tik traki jo kas līdzīgs ir noticis! tas kas tajā attēlā ir un rakstīts, tas ir trakots pārspīlējums kurš nekad nepiepildīsies Edited August 18, 2010 by ELHACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Teorētiski tas var notikt, bet kuru tas uztrauc. Ja tas notiks, tad to apturēt nevarēs. Tadēļ dzīvo kamēr neēsi vēl zem ūdens un bez elektrības. (cheers meijt!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Da šitādi raksti ir stulbu cilvēku izdomājums. Nevaram mēs bez HES'iem dzīvot - un viņi nav gruvuši jau vairāk nekā 50gadus - turklāt viņi tiek regulāri pārbaudīti/uzlaboti. Tikpat labi varētu uzrakstīt tādu rakstu, kas notiktu, ja saule uzkristu pasaulei virsū. Debīlības, nekas cits. Vēl visvairāk kretinē, ka tas nožēlojamais autors to rakstu ir rakstījis tagadnes formā (tjipa "sagrūst šitas, šitā māja tiek noslaucīta no zemes virsas, te visi iedzīvotāji nomirst sekundes laikā), nevis iespējamības formā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Saule uzkristu pasaulei virsu XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 kas buut, ja cilveeki lietderiigi izmantotu savu briivo laiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Hvz, bet došu tev mēnesi laika to izdomāt, kamēr viņš atpūtīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Tu tagad Latvijas ekspertus (neatceros tieši kā to jomu sauca) nosauc par stulbiem. Tas nav kaut kāds tagad uz sitiena izdomāts rakstiņš. Par to jau tiek runāts samērā ilgi. Lasīju par to pasen atpakaļ tāpēc arī visu tik sīki neatceros, bet galvenais iemesls, kāpēc tā varētu notikt ir tas, ka zeme tur vairs nav piemērota tādai lielai konstrukcijai. Vai viņa bija par mīkstu, nebija pietiekamas cietības, precīzi neatceros. Pētnieki jau vairākus gadus to mēģina ieskaidrot, lai tur tiktu stiprināti pamati. Uun, ja nemaldos, tad to pašu stāstīja arī ekskursijas vadītāja, kad tur biju. šitos argumentus nemanīju tur rakstā ātri lasot, tāpēc pieminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Zeme tur neder, jo apakšā ir tā sauktā karsta zona (nekāds sakars ar karstumu). Kas ir karsta procesi var redzēt Bauskas apkārtnē - karsta kritenes. Zeme apakšā izskalojas un iekrīt uz iekšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Sūds ar HES'u man bail iziet no mājām ārā, ka nenobrauc. FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now