entw Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Man automātiski uzmetās saglabāšanas opcija kaut kādam video failam, jautājums, nahuj jūs varā verat failus kuram garš nosaukums kā 34ju4y34j54yi6y5i7y56.wmv omg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 worms dalās ar trojaniem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) :D Tu jocīgs vai ? Worms vienkārši veido Bottīklu, lai nonestu gignam konkurējošu websaiti. (piem. www,delfi.lv) Edited August 3, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joddie Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Man ferma vairs neiet gigna deelj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Jeezinj mes visi jutam tev liidzi! Ko nu? Vispar tragiski jaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Man tas pats... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 WinXP+opera+nod32=NEKĀDU PROBLĒMU Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Mac's + Safari viss iet čotka. Es tankā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 īsti nezinu ko atbildēt, jo nēesmu lietas kursā, bet man arī kaut kādi sūdi lec ārā... iespējams, ka tas varētu būt saistīts ar kādu no gooles reklāmām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Lietoju ESET NOD32 Antivirus 4, Firefox un viss iet bez problēmām... AV nav bļaustījies un nekādi bullshiti ar WMP arī nav notikuši. Viss iet, GIGN's rullē. btw - AV logfails: http://ainso.info/x/ab9.zip a variant of Java/Exploit.Agent.NAC trojan connection terminated - quarantined Threat was detected upon access to web by the application: C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe. http://ainso.info/x/f15.zip ? ZIP ? sunny/MyFiles.class a variant of Java/TrojanDownloader.Agent.NBE trojan http://ainso.info/x/ab9.zip ? ZIP ? Google.class a variant of Java/Exploit.Agent.NAC trojan Edited August 3, 2010 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 kads var pakomentet, ko tie virusi dara? negribas ta ka papist paroles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Es no darba kompja iegaaju gign'aa arii izleca kaut kaads logs, ka website is using different java script, vai kaut kas tamliidziigs bi8ja, neatceros. Pirms tam nekad taa nebija bijis. Protams peec dazhaam sekundeem antivirus izmet logu, ka ir nokjeeris kaut kaadu suudu. Izskeneeju, izdzeesu, restarteeju un viss bumbaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 vopšem izskatās ka bija kaut kāds caurums iekš OpenX, kas rāda reklāmas gignā.... nopačoju, vajadzētu tagad visam būt ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrIp Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Man galīgā pakaļā nebija antivīrusa,tagad dators ik pēc kāda laika brutāli uzkarās,sāk skanēt dīvaina skaņa,(ja to vispār par skaņu var nosaukt )parādās zils ekrāns un viskautkas rakstīts, nerāda bildes ,ne failus var atvērt ,neko karoce mēģināju nolādēt Nod32,to arī never vaļā. baigi negribas pārinstalēt PC ,varbūt varat ieteikt kaut ko ,ko lietas labā darīt ? (izņemot pārinstalēšanu,tas būs pēdējais variants). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Ieej caur safe mode un uztaisi system restore, un pēc tam izskanē kompi ar antivīrusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Jupis jūs brīdīnāja wahahaha. Man bija tā - iegāju gign houmpeidžā - uzleca kautkāds java sūds, es pat neprasīju installēt, bet viņš ieinstallēja 2sec, ka es pat neko nepaspēju, bet AVG bija uzdevumu augstumos, drusku samīzos, jo neesmu pie sava kompja, bet viss ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 (edited) viss buutu oukej, bet katru reizi iesledzot pc atkal ir kadi 3 virusi, ko avira ir nokeris ko iesakt? (bez system restore) Edited August 4, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Move to quarantine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 ko iesakt? (bez system restore) nu nekas tak nebus no tā system restore ... tu tak pedejas 3 , 4 dienas neko dižu nesaseivoji, neizdariji ? un tomēr , ja izdariji , tak pārliec uz USB or something... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 bet vini rodas un rodas, un atkal rodas ok, ar kuru antivirusnieku visu novac? nod32? worm esmu tevii viilies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Šis topiks pat man lika beidzot ieinstalēt antivīrusu, varbūt arī esmu ko noķēris apmeklējot galveno lapu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 Lasot augstāk minētos ierakstus var saprast, ka nebiju tāds vienīgais un arī viens no foruma biedriem izklāstīja, kas darāms šādos gadījumos, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Man viss stradā bez problēmām un vispār man nav antivirusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 same! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 (edited) JO viiruss ielida tikai tajos pc, kas vakar no 19:30 - ~ 22:00 bija naakushi gignaa, nekads nods, qvira ne suuta nelidzes, system restore palidzeja, tas mesls lien iekshaa userinit failaa, kuru tie antiviirusi nemaz nevar iztirit, no ta mes secinam, ka vins tur pat vien ir Edited August 4, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now