RiSKS Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) http://store.steampowered.com/app/22600/ Iespeejams jau pasuutiit. Jaasaka šitā speele ir must have listaa, un uz kaadaam lielaakaam atlaideem ( droshvien ka ziemassveetkos) vinju nopirkshu un tad arii refreshoshu shito topicu lai atrastu kaadu kuru izovnot vai kursh izovnotu mani. ehh wormi rullee- atceros tos skolas riitus kad pirms braukshanas uz skolu ar paaris draugiem wormus speeleejaam... mmmm... Un saistiibaa ar sito atradu prikolu http://steamunpowered.eu/european-tiers/ Dazhrei tomeer Latvijaa dziivot ir izdeviigi Edited July 29, 2010 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Overpriced priekš trailera. Bija armagedon, kuru varēja spēlēt netā un trailerī bija viss tas pats, izņemot savas kartes taisišana un 9(lol) achivmenti. Spēle ir vērta 3-5latiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 spēle izskatās laba, bet nu par tādu baksi es viņu diez vai nopirkšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 dažreiz ar čomiem agrāk salasijāmies, aizgājām pie viena kompīša un maucām viens pret otru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturkis47 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Update 10.09.09: Valve removed Tier 3 and right now we have only 2 Tiers. All countries from Tier 3 were moved to Tier 2. Tier 3: Estonia, Latvia or Lithuania Labs ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 nesapratu būtību tam tekstam. kāda starpība kādā tierā tu esi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) zemвkas cenas. Team Fortress 2 Tier 1: 19,99Ђ Tier 2: 14,99Ђ Tier 3: 11,99Ђ Nu, mзs bijвm Tier3, tad mums bыtu lielвkas atlaides, bet, tвkв izтзma вrв, tad esam tier2, un tgd ir dвrgвk jвmaksв.. Edited July 30, 2010 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Pēc tava teiktā sanāk augstākas, ne tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 tas attiecas tikai un vienīgi uz valve produktiem. pārējās spēles visiem vienādas... kr4...izskatās, ka šie ar uzskata, ka Baltic states is wannabe 3rd country union... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 (edited) Valve izstraadaaja wormus? I don't think so.... Nedirs ja nezini Edited July 30, 2010 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 bļad neko nediršu. steamunpowered tā rakstīts, ka tas attiecas tikai uz valve produktiem. atšķirībā no itiem es vispirms izlasu resursus pirms rakstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 US: $17.99 UK: Ј16.19 (40% higher) EU Tier 1: 17,99Ђ (31% higher) EU Tier 2: 13,49Ђ (2% lower) AU: $17.99 (prices are equal) wormu cenas... resurss Protams shis varbuut ir iznjeemums Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 par tādu naudu nepirktu nekad, bet ja nomestu uz kādiem 5E, varbūt arī paņemtu. a vispār, kā var pievienot pie wishlista spēli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Worms, ou jē. Atceros tos laiku, kad segas mario ēra pazuda, un tad parādījās mans pirmais pc, un tika kapāts worms, bet nu tagad, gan par tādu naudu, tādu spēli nepirkšu, x-mas atlaides cerība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kichaps Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Aiz nostaļģijas novēru aci uz cenu un nopirku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 neaizmirsti pēc tam uzrakstīt kāda ir spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Es ar šito paķēru savā spēļu necilajā kolekcijā, jāgaida iznākšanas datums. Atkal sāksies man vakari kad savācamies Armagidona un onlaina kapajām, tikai tagad jāpierunā pārējiem arī iegādāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kichaps Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 (edited) Nu ja kādu intresē tad vakar esot iznācis otrais Worms: Reloaded treileris: + Wormos būs sentry gun , vismaz kā treilerī min Edited August 12, 2010 by kichaps Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 min, tur tak parāda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kichaps Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Nu tomēr jā, slikti uz aci noķēru sentry'a atrašanās vietu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Ja pērk līdz rītdienas nezinu cikiem, tad klāt plusojas TF2 holy grenade un jauna solija cepure. Izskatās, ka šo tomēr nopirkšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 neesmu spēles fans, ja godīgi. Iziešu kampaņu, deathmaču un visu pārējo, paspēlēšu bišķi multiplayeri, dabūšu ačīvmentus, bet ar to arī man šķiet viss beigsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Jāatzīst esmu mazliet vīlies, vecajiem tārpiem bija kaut kāds savs šarms, kas pārgremotajā variantā vairs nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katz Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Ha, dod pieci! Bet, jā, nez' kāpēc man arī jaunie wormi neķer pie sirds. Varbūt vnk biju gaidījis kko uuber duuper, bet wormi paliek wormi. Still, kādas svētās bumbas vai banāna palaišana silda manu sirdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kichaps Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Arī jāsaka ka esmu nedaudz vīlies, cerēju uz kautko drusku saldāku. Atliek vien cerēt ka nākamie update padarīs spēli drusku intresantāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now