Jump to content
GIGN Forum

katz

Mirstīgais
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

katz's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. lol, nu vnk tik labs! Man likās, ka NO NAME 2 nekas nepārspēs, bet nu here we are! Intereses pēc, no kuras valsts tas viss nāk (jā tā vispār ir viena valsts, es beigās vairs neko nesapratu)?
  2. Biju nūbs, prasīju kritus, vairs neesmu nūbs, negribu kritus. Life approved.
  3. Super! Dodu 10/10, tikai viens alus mīnusā, jo īsuma piegarša. Bet video bestest, un apzinoties, ka redzamais ir ''latvietis Latvijā'' - thumbs up! Un pievienojos Kriss. S komentam/jautājumiem.
  4. Hmm, man ir 1 lieka čuru burka, varu mainīt kasti pret to. Edit - čuras pašam vajadzēs, bet varu iedot kādu stroķi, kas gan jau tev būs dikti izdevīgi par kasti. Bet man prosta vajag kasti.
  5. Ir pyro sombrero cepure, kuru gribu notreidot. Well, nezinu pret ko - iesvied piedāvajumu pm, ja esi ieinteresēts dabūt šo.
  6. Kur prikols no tava komenta? Ieriebt gribās?
  7. Vajag VINTAGE direct hit. Pretī došu citu ieroci pēc vienošanās (ir vairāki lieki, precīzi tagad nepateikšu).
  8. katz

    Mannco

    Nav sūds, tur jāskatās pēc līmeņiem. Vnk saku, kā ir - man ir open un darbojas viss kā norēķinu kartei pienākas. Maybe tas no 18+, me nezin skaidri, katrs jau pats var noskaidrot sīkāk.
  9. katz

    Tf2

    +1. Vajag kaut kā cīnīties. Pats jau arī esmu paspējis sagrēkot, spēles vidū tirgojoties, bet vispār tas nenormāli p*š visu. Ar to AFK laikam grūtāk, bet vismaz ar čatu būs jāsāk, ja nekas nemainīsies. Btw, nav kkā iespējams atslēgt to tradošanos tieši uz gigna? It kā stulbs jautājums, bet varbūt Valve paredzējusi, ka būs šitādas huiņas, ''kuras pavisam noteikti nejauc spēles balansu'' MMORPG WTF.
  10. Nepieminēji, kura spēle, bet nu noteikti, ka procesors - Duron 1,4 ir švaka manta.
  11. Bez sarkasma - ne visi spēlēs highlander, bet arī ne visi spēlēs 6vs6.
  12. Manuprāt, 6vs6 ir diezgan skilled padarīšana, savukārt highlander var atļauties lielāku vaļību. Ir jau gan tā, ka hailenderī uz katru pašu veļas liela atbildība darīt savas klases attiecīgo darbu, tomēr te ir arī heviji un pairo, kurus var iedalīt mazāk pieredzējušiem spēlētājiem, komandai no tā tik ļoti neciešot (varbūt runāju muļķības, bet jūs sapratāt ideju). Ar to gribēju teikt - ļaujiet tak uzspēlēt arī botiem. Un highlander, manuprāt, ir more fun tieši tādēļ, ka no katras klases pa vienam - īsts Team Fortress.
  13. Bez vīrusiem vari dabūt šeit
  14. Garantiju nav, bet tomēr - tur jau tā ir tikai varbūtība (matemātika ftw), nevis reāla problēma (kā, ja komandas piesakās pašas). Visiem skilleriem sakrist vienā komandā nav liela varbūtība, toties ir liela varbūtība, ka vienā komandā sakritīs cilvēki, kuri nespēs sastrādāties. Tādēļ aizdomīgu aci skatos uz to izlozi.
  15. Neko nenopelna, viņiem vnk patīk reklamēt labas lietas.
×
×
  • Create New...