Jump to content
GIGN Forum

Par Akcijām.


entw
 Share

Recommended Posts

Tātad, mokošais jautājums par taksistiem ir atrisināts, tagad ir cits jautājums... :fsckinsad:

Ir tā, mēs visi, gandrīz visi zinam, ka tagad ir Coca-Cola akcija, kur 0,5L pudelē var laimēt vēlvienu 0,5L pudeli, ja zem korķa gadās laimīgā pudele, yo. Tātad, jautājums tāds, kolas firma veido to akcija, pareizi? Pareizi, bet sanāk, ka pārtikas veikali zaudē naudu ar šo akciju, jo skataties, pieņemsim, kaut kāds veikals pieņemam veikals "RIMI", katru nedēļu (tas kā piemērs) iepērk tur 2 kastes ar kolu no kolas fabrikas, un samaksā viņiem pilnu cenu par abām kastēm, bet tad tanīs 2 kastēs pieņemsim, ir puskastei laimīgās pudeles, un cilvēki uzreiz iet un samaina tos par brīvu, tātad, sanāk, ka RIMI reāli pakāš naudu dēļ šīs akcijas, jo kolu iepērk pa pilnu cenu, bet pusi no visa daudzuma iziet par brīvu, wtf? Aii, zinu, ka nesaprotoši uzrakstīju vienkārši nespēju pateikt, bet doma tāda, vai pārtikas veikali ar šo akciju naudu pakāš reāli, vai viss kā vienmēr?

Sarosās wannabe pro eksperti, īstā vieta kur šo jautāt.

Link to comment
Share on other sites

sas mēns jau pateica, bet firmas neiepērk preci par pilnu cenu tu jefiņ, jo tad viņiem pašiem nebūtu varka. Aizbrauc uz bāzēm vai arī pasūta par diezgan zemāku cenu. Ir daudzi pazīstami kuriem ir firmas un kuru bāzēs iepērkās arī priekš sevis netikai visu priekš sava veikala. entw, vienubrīdi tu domāji ar galvu, bet nu laikam atkal sāc domāt ar apakšējo caurumu.

Link to comment
Share on other sites

jautājums entw līmenī :DD

anti jesus, jefiņ, juridiskas personas iepērk preci par pilnu vairumtirzniecības cenu nemaksājot PVN nodokli valstij, un attiecīgi pārdod par mazumtirzniecības cenām. Atsevišķos mazumtirzniecības veikalos arī fiziskajām personām dod lielas atlaides, ja iepērk preci lielos daudzumos.

Link to comment
Share on other sites

Tas tā, biš offtopic, bet, ja kādam interesē varu pm pastāstīt kā zināt kurš korķīts būs ar pudelīti zem viņa :)

Akcija gan vēl iet tikai nedēļu (pudeles varēs apmainīt arī ilgāk, bet laikam ar 31. jūliju vairs nevarēs dabūt jaunus korķīšus)

Link to comment
Share on other sites

Bļa, nu tādi dmgz0rxi eksperi kā 545mans un anti jēzus vienkārši piš, bļa ja es neesmu tik kruts kā jūs un nesaprotu vairumtirdzniecības stratēģijas, tad uzreiz jālamājās un jādirš virsū bļēģ.

Nevajag tik nopietni uztvērt topikus spam sadaļā TIK nopietni, :thumbsup:

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

Viņiem izdevīgi taisīt akciju - paņem vienu 0,5 kolu, ielej 5l burkā, pielej ūdeni un salej pa 10 pudelēm.. vismaz pēc garšas viņa palikusi īpaši pretīga.

btw- zem pudeles parasti ir kautkādi uzrakstiņi, skataties kur ir tikai viens cipars.. šitā 4 pēc kārtas dabujām

Link to comment
Share on other sites

KAtreiz kaut ko var atrast! Kuro gadu sitadas akcijas iet. Citreiz krokiem ir mazini punktini vidu, citreiz krasa kasas nost, citreiz divreiz iezimeta, bet - vienmer ir kada pazime!

Atceros laikus - pie rimi centra (vecriga) staveja calis un uz zemes tam apkart kadas 50 pudeles bija sakrautas bez korkisiem un viena ar korkiti! ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...