ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 sk8er un jimmijam ieteiktu meklet citus variantus... par savu ierasanos neko nespeju garantet! ir loti daudz kas japaspej izdarit lidz nakamajai nedeljai, ta ka nezinu vai spesu tikt uz pasacienu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Atkrīt gan stūrēšana, gan līdzi braukšana. Galīgi nelaikā palieku bez santīma kabatā. Have fun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 nu moška ceļabiedri tev var sapiķot. Laikam jātaisa nākošreiz tas pasākums augusta sākumā, kad visiem svaigi algas ienākušās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Blood, atkal šitās runas. (haha, šitāds smailijs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Diemžēl, bet tā nu tas ir. Un nevajag bargi sodīt tos, kas atkrīt. Ķibeles gadās visiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 KSO pasākumā arī visu naudu sanāca atstāt... Nevēlētos būt braucējs bez maz vai na haļavu. Vēlreiz sorry, bet nu nauda paliek nauda, kad to vajag - tad tās nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 Un nevajag bargi sodīt tos, kas atkrīt. Ķibeles gadās visiem... es laikam palaidu garām to vietu, kur es bargi kādu sodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 vispār, tas nebija domāts tev, bet gan vincester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) Bļe. Neesmu 2 gadus bijis. Lieku kapeiku īsti nav. Cik tālu tas prieks no Rīgas atrodas ? Moš ar ciskadrilli aizkulšos. Labi, labi. Atšķīru pirmo lapu un atradu. Nav tik traki tālu. Tad manīs. Edited August 17, 2010 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Labi, labi. Atšķīru pirmo lapu un atradu. Nav tik traki tālu. Tad manīs. tu te sūdus pērc no ebaya, bet nav naudas lai aizbrauktu uz GIGN 2k10 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 18, 2010 Author Report Share Posted August 18, 2010 Man tāds javtājumiņž. Cikos tur būs pirmie ciuwēciņi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 savācu samurayu un bulletu 15:10 no autoostas, braucam uz alfu - iepirktiezzzz... budim ap ~18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) mashiinaa briivas 2 vietas. Baraucam ar Mercedes 250 (nav izgaaztuve) vieniigi rij 9l uz 100 km. Pats shoferis uzsaak kustiibu no kjeguma uz riigu, un peectam ar mani un knopsi no riigas uz tulchiem Edited August 18, 2010 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 18, 2010 Author Report Share Posted August 18, 2010 eu, bullets, tak nav bijis, ne? nez viņš ir informēts par jauno Latvijas mūziķi, kas jau ir iekarojis mūzikas topus (radio lāga) ar savu hitu Black Bullet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Cikos erix pats tur būs un mūs gaidīs? Es varētu tur būt apm. no 17. p.s. Ērik atsūti pm savu nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Purvmobilis no liepajas plano izbraukt ap 11 no rita, geels bij sarekjinajis kadas 4 lidz pat 5 stundas braukt max, tad ari ceresim ka uz to laiku kads tur buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 18, 2010 Author Report Share Posted August 18, 2010 omfg es plānoju braukt ar erix un es domāju, ka ātrāk par 4iem mēs tur nebūsim. Bet vēlāk arī ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 brauksim ara ap 12 or so.. btw mums joprojam ir brivs spots tankāāāā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 neesmu gan bijis. neesmu informēts par to dziesmu tože, bet naudiņš var neuztraukties par vietu, kur nolikt kātus, jo izskatās, ka es ņemšu savu 6 vietīgo vigvamu. 2 vietas paliek brīvas, so varēšu kādam izīrēt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 A mobīlī ir atbrīvojusies viena vieta ( Es out ) , jo braukšu ar citu kāru uz pasākuma vietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Kā ar mūziku? Ērikam ir kaut kāda sistēma vai sēdināsim mašīnām aķus? ` Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 . varēsi tad pats viņu stiept. Varēsim atkal Liepājas purva repu klausīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 nekas cits neatliks, bet īres maksu ievākšu za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Varēsim atkal Liepājas purva repu klausīties! ohcmon, mes bijam partijseiveri btw kas ar nominacijam etc? ikgadejais futbola čempis būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 ja vajadziiba, varu pakjert liidz visas penn bumbas ko stakjika avar dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now