macho Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 būtu forši ja cilvēki rakstītu savas domas par abām vietām un uz kuru labprātāk brauktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Abas vietas ir ok. bota, pie tevis tur tusējos nevar kādi nevēlami viesi ieklīst? (tip ja tilts ir, tajau kāds svešais a staigā) p.s. esot pie Ērika, var taisīt 10km pastaigu uz Gatartu tur mačo būs ko stāstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Attāluma ziņā dj_erix vieta izskatās Ok. Varētu kādu kurzemnieku pie sevis paķert mašīnā ( pats braucu no Liepājas ). Datumi arī izskatās pietiekami pieņemami. Ja būtu iespēja apskatīt pašam personīgi abas vietas, tad vēl varētu teikt kura patīk vairāk, kura nē - pagaidām vienīgais faktors pēc kura var spriest ir attālums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Vot tādu runu es saprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 (edited) It kā sliecos uz Dj erix varianta, bet nebūtu iebildumu arī pret citu, ja vien kāds cilvēks savāks Rīgā vai tās rajonā. Ok, just count me in. EDIT: Cerams, ka ry brauks Edited July 5, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Bota's vieta tīri oky izskatās!!! Bet nu anyway es būšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 cilveeki shad tad garam pa tiltu dodas, bet nu tas nebuut nav iipashi daudz. par palikshanu maajaa es domajau ka galiigi nevareetu buut runas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 (edited) Pašlaik domāju, ka varētu braukt. Un par vietu - abas izskatās ok. DominiX, ja kas piesakos uz vietu Edited July 6, 2010 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Par Ērika variantu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Bijach nebrauks, nezini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Man vienalga kurš spots, ka tik pasākums. Gribu, lai kāds paķer mani līdzi, esmu gatavs maksāt peso. lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 (edited) Ja Slepkava nebrauks, tad es nebraukšu. Es it kā vairāk par Botas spotu, tīri ainavas dēļ, bet nebūtu iebildumu arī doties pie Ērika. Edited July 5, 2010 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 (edited) Gan jau, ka pats vēl nezin. Tā ka uzjautā! Edited July 5, 2010 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Tuvak labak , bet ja kads pakers no jurmalas ( naudinju uzmetishu ) tad vispar vienalga kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) Es it kā vairāk par Botas spotu, tīri ainavas dēl... Ainava: Edited July 6, 2010 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Viss!!! Laižam pie Ērika :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) oddish tik nevaig ja, sctg pagajushaja gada noruleja ~700+ km turp un atpakal, kapec tu krans nevari nobraukt vairak ka 100km ? wtf? shogad laikam bus jaatrod kads cirvis kas gribes shoferet, jo tadu gabalu neuznjemshos +1 moshk uz tavas astes varetu uzsesties ja bushu vel latvijaa Edited July 6, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Ok, es vairs nesvārstos. Apskatot lielisko Ērika ainavu, man vairs nav divu domu, kur rīkot šī gada tusiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Bračkam tajā weekend'ā kāzas Bet nu moš sanāks uz pirmo vakaru trāpīt. Sākot ar Usmu, vislaik ir trāpīts - pie tradīcijām jāturas p.s. Spots jāvērtē pēc futbola laukuma un džumīšanas iespējām! ..nevis ainavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Man labāks šķiet Botas variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 man vienalga kur, jo vel divus mēnešus varu aizmirst peldēšanos, futbola spēlēšanu un dzeršanu (lielos apgriezienos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Varbūt var pievienot balsošanu un tad arī redzēs, kur sirds kāro vairāk aizbraukt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 balsoshanai manupraat nau jeegas, jo tad var sabalsot taadi kas pat nemaz netaisaas uz pasaakumu, taadaa gadiijumaa labaak un objektiivaak manaa katiijumaa der katra atbilde posta veidaa un man butu domaat ka vislabaak buutu nevis balsojumi, bet galvenaas galvas pasaka izveeles vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) Agree par balsojumu - neder. Nepiekrītu par to, ka galvenie izlemj. Lai vairākums valda. Pats neieradīšos. Par tālu un $$ nepietiekami. Edited July 6, 2010 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) Es par erixa vietu, tā bilde nogalina! Uz botas vietu vieglāk būt tikt pāri līcim ar kādu plostu, jo es ir no to kurzem ! Edited July 6, 2010 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now