Jump to content
GIGN Forum

Alus , Snjabis


jukka
 Share

Recommended Posts

ieraudziiju to cash^ topicu un atcerejos vienu lietu. daudz cilveki man staasta , ka shnabis ir veseligaks neka alus , bet sen sen es biju atradis rakstu ka ir otradak. Ljoti biezhi ir taa ka tu pasaki "shodien nevaru , biju pie arsta" un tev atbild nu alu nevar bet shnjabi var. nu vot es biju atradis diezgan nice info par sastavdaljaam un tur tika pieraadiits ka ir otraadaak vai arii tam , vai tu dzer shnjabi vai alu nav nekadas nozimes. karoche butu baigi nice ja jus man palidzetu atrast kautkaadu infu par to , par to kas ir kaitigaks , kados gadijumos snabi nevar dzert un alu var vai otradak. ka tas ietekme veselibu , alus un shnabja sastavdaljas kas ietekmee organismu.

edit:veseliba

sirds , luuzumi , aara , bruuces , zobu problemas , u.c.

Edited by jukka
Link to comment
Share on other sites

jukka, KOa? Pašam tik tikko, 2 nedēļas bija problēmas ar kāju, aizvakar operācija bija, pirmstam ārsts kategoriski teica, ka tieši alus un vēl tieši vīns var pasliktināt visu šo situāciju, tādēļ ja ir problēmas ķermenī tad to nevar lietot, kas arī apgāž visu tavu teoriju, bet par šņabi un viskiju viņš teica, ka to gan drīkst.. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:superlol:

un tas ir slikti. piedzerties no viņa var, bet, ja vēlies lietot alu (kā minēju 1 pudeli dienā) profilkatiskos mērķos, tad dabūn dzīvo alu...

pazīstamākais ir brengulis, bet viņus nesen izvālēja, jo viņu alū bij dzīvas baktērijas (lai arī nekaitīgas), kam īstenībā ir tur arī jābūt, tākā iesaku palūgt vecēvam vai kādam citam piem. lai no medus sabrūvē.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...