Saldais Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) Ir uzradusies šaise. Saplīsa mana mīļā pelīte. Domāju pirkt jaunu, bet vēl neesmu izdomājis kādu. IR budžets - līdz 25 Ls. Skatījos SteelSeries KINZU, bet man teica, ka tai ir iebūvēts akselerators. Tas nozīmē, ka ar mazu sensitivity spēlēšanu var radīt problēmas. Vai kādam šī pele ir? Kādas atsauksmes? Vai varat arī ieteikt kādu citu labu peli? Paldies! Edited June 18, 2010 by Saldais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Tā kura parocigāka to arī izvēlies. Ieteicams peli kurai mazāk pogu. Iesaku Atech A4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Ņem X7 peli, ideāla spēlēšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) Logitech MX518 laba, RAZER DeathAdder ir superīga, toties tā tavu noteikto budžetu pārsniedz, vēl varu ieteikt A4Tech X7, diezgan lēta un laba.. Reāli sakot kādu uuber gaming peli pa 25 ls nenopirksi.. p.s. Ieteiktu palasīt par pelēm SK gaming mājaslapā, tur var dabūt labu informāciju par katru peli.. p.s.s. Lietotu peli nepērc.. p.s.s.s. Palasi te par to SteelSeries KINZU comments Edited June 18, 2010 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 piekraaj veel naudu un nopeerc g5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saldais Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 (edited) Lietotu nepirkšu! G5 ar nepirkšu, draugam ir. Pārāk liela un man neparocīga. P.S Paldies CHILLSIDE par Linku! Edited June 18, 2010 by Saldais Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeP oFf Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Nopērc Logitech peli par 5 - 7Ls. Nav ko naudu lieki gāzt, glaunai pelei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 kinzu ir ideāla priekš cs, nav nekādu problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saldais Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 Tev pašām ir? Kā ir ar to akseleratoru? P.S Skatījos arī tās A4TECH peles. Viņās ir ilgi spēlējošas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 neko nezinu par akselatoru, izmantoju es steelseries palikti, un uz 2.4 sensetivity man viss ir bumbās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saldais Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 (edited) Es izmantoju 1.2. Man teica, ka ar zemu sensitivity spēlējot, Kinzu rada problēmas. Bet nu ja jau tu saki, ka tādu nav, tad jau izklausās ņemama pele. Vēl kādi varianti? Kāds var izskaidrot par A4TECH pelēm kko? Tās ir lētas, bet vai tās arī kalpo ilgi? Edited June 18, 2010 by Saldais Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Ir bijuši visādi brīnumi, bet vēl par logitech mx518 nekā labāka nav. Man personīgi nepatīk lāzernieces, ja tev pofig tad izvēle stipri palielinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 g5 owns,,, pats speleju uz sens 1 ( zoom ratio 1) neko labaju par g5 neatrodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 pamēģini razer lachesis vai arī razer imperator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Man ir x7, velk jau otro gadu, bez nekādām problēmām- ērta, parocīga, izturējusi jau entos izlietos aliņus un citus sūdus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 esmu mx518 lietotājs, neko labāku sev neesmu atradis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 a vot man lētā gala trumpis. Gigabyte pele (jā, gigabaita. Es nemaz agrāk nezināju ka šie taisa peles). Pacēlu pa 8ls, drausmonīgi ērta. pieguļ rokas formai, nav hūn daudz pogu, forššššššsšssš paddings sānos saķerei. 8ls, ideāli! Sit pušu to mx518 kuru nobeidzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Man gan ir logitech kkaada def pele. ( nav nekaada gaming). Bet es esmu pie vinjas pieradis + atbilst rokas formai. Prieksh cs man taa ir ideala. Man nevajag nekaadas peles par 50-100ls. Ka tik atbilst rokas formai un juutos ar vinju eerti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Razer Deathadder ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saldais Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Vai starp šīm X7 pelēm ir kāda atšķirība?! X7(1) X7(2) Atradu, viena ir optiskā, otra ir lāzerniece. Kura ir labāka? Izskats laikam ir vienāds. Deathadderis neatbilst budžetam. Jā, esmu viņu paturējis rokās, un zinu, ka tā pele ir laba, taču, gribu ko lētāku. P.S Paldies par atsauksmi! Prieks, ka kāds palīdz. Edited June 19, 2010 by Saldais Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 pērc no manis "steelseries IKARI LASER mouse + qck+ pad." 20ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Man 3 ar pus gadus novilka, bet sāka lēnam jūgties nost, tāpēc nācās nomainīt. Bet tā, tiešām varu ieteikt x7! Pagaidām izmantoju lēto ACME peli, bet ja būs lieka nauda, tad drošvien nopirkšu vietā vēlvienu x7 Edited June 19, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saldais Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Kāda ir atšķirība geimojot starp optisko un lāzernieci? Edited June 19, 2010 by Saldais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Razer mamba, taa ir pleju pele, reali nav variantu ko vel labaku var uztaisit bet tas nav 25ls robezhas nav jega ieteikt vinjam to mx518, jo formas zinja G5 klons un kaa pats mineeja G5 nepatikot neperc no jesuz neko. Edited June 19, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Man čalis atdeva x7 peli, pats teica ka piecus gadus ar viņū ir rukājis vienkārši gribot kaut ko jaunu izmeiģināt. Teikšu strādā ideāli, hedos velk ka nemetās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now