Jump to content
GIGN Forum

Pīpētājs.


entw
 Share

Recommended Posts

īss jautājums - es negribu pilnībā atmest, protams, gribu ar laiku. Saprotu, ka uzreiz nesanāks, tādēļ jāsamazina ikdienas deva, jautājums tāds, vai kāds ir mēģinājis atmest tādā veidā - no parastajām cīgām pāriet uz sieviešu slimiem, un tad ar katru dienu samazināt cigarešu skaitu un atmest? Protams, man ir griba, bet uzreiz tā vienkārši: "viss nekad nepīpēšu, neizdodās", vajag pamazām. Tākā ir jēga vispār pāriet uz tiem slimiem, vai arī sanāks tā, ka viņi man dos mazu devu un es viņus vēl vairāk kūpināšu. :superlol: pēc pašas pieredzes pīpējot tās, vienā reizē vajag 2-3 izpīpēt, lai būtu ok.

Link to comment
Share on other sites

Da nav jēgas pisties ar kautkādiem slimiem vai tamlīdzīgiem sūdiem, ja met nost tad met pavisam, pats tagad klausos vienu audio grāmatu dēļ kuras dahuja cilvēki ir atmetuši, redzēs kā būs, man laikam lielākā problēma ir tāda, ka nevaru teikt ka baigi nepatīk man tā visa lieta, nu kr4, noklausīšos visu un ziņošu vai no viņas ir jēga un ja ir iemetīšu linku. čau. eju gulēt.

Link to comment
Share on other sites

To pašu saku, nepisies tur ar kaut kādiem prikoliem ar samazināšanām vai nez ko tur, tev vēl nav tas vecums, lai tev būtu šausmīgi smagi atmest. vienkārši nepīpē un viss, tā vietā, kad gribas pīpēt, grauz sēmenes, vai sūkā bonbongas...

Link to comment
Share on other sites

ahahah pīpmanis :D, es savā mūžā esmu varbūt max 1 cigareti izpipējis :D un tas pats notiek tusos, kad esmu normali pielejis acis un vnk nopontoju, ka varu ievilkt vienu dūmu :) Nepipet ir kruti! Vismaz nauda pietiek, lai nopirktu alus :)

Gribi atmest, met nost tulit pat, pat neej kjip pedejo cigareti izpipet vnk pasaki nē un viss!

Link to comment
Share on other sites

:D, es savā mūžā esmu varbūt max 1 cigareti izpipējis :D un tas pats notiek tusos, kad esmu normali pielejis acis un vnk nopontoju, ka varu ievilkt vienu dūmu :) Nepipet ir kruti! Vismaz nauda pietiek, lai nopirktu alus :)

pēc šitā spriežot, ja jau reiz tu esi max 1 cigarēti izpīpējis, tad tu esi arī max vienā tusā bijis, kur esi normāli pielējis acis :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

No kā tev radies tik maldīgs priekšstats, ka sieviešu cigaretes ir švakākas par dažām labām parastajām? Es arī saku, ka tev vēl čista nav tas vecums lai tu būtu ahūnākais adikts uz pīpēšanu. Reāli es esmu diezgan daudz gadus nopīpējis un tāpat varu teikt, ka neesmu adikts, jo kādu mēnešus četrus ikdienā nenopīpēju pilnīgi nevienu cigareti, tikai tad kad sadzeros vairāk par 4 aliņiem. Pat tad gadās gadījumi, ka nepīpēju.

Tīri pasaki nē i vsjo.

Link to comment
Share on other sites

Nja man pazistami ari kad atmeta, tad vienkarsi uzreiz!

Pats gan esmu samierinajies ka neatmetisu, ir bijus gadijumi kad atmetu uz paris stundam.. :)

Ak ja apmeram 7 ilgus gadus mana pipesanas karjera vienreizi iztureju veselu dienu, kad biju normali apslimis..

Link to comment
Share on other sites

LAVRx - nejau priekšstats, bet vienkārši ja jau tie slimi ir vieglāki (skatoties uz visiem tiem parametriem kas uz paciņas rakstīti), tad manliekas, ka varētu mēģināt aizstāt parastās cigaretes (manā gadījumā zelta marlboro). Es nesaku, ka esmu jau liels addikts, bet nu 2gadi nopīpēti un otrajā gadā tagad jau ap paciņai dienā, tas ir slimi priekš mana vecuma, nejau es pīpēju, lai tur izrādītos vai kruts, vienkārši, pasportojos gribās uzkurīt, iedzerot gribās uzkurī utt., protams, ir daudzas reizes pats sev teicis: "viss šitā pēdējā, metu nost uz laiku", varu noturēties 3-4 dienas, tad gan uznāk kaut kāds WTF? garīgais, ka nevaru neuzpīpēt.

Tādeļ, es sākumā gribu samazināt to devu ar slimiem, un beigās vispār nomest. Un es atkārtoju, griba man ir, bet tā vienkārši viss nepīpēju ir grūti, ķermenis mokās utt, tak daudz kur rakstīts, ka pakāpeniski vajag atmest, to es arī tagad daru.

Link to comment
Share on other sites

Jā, pastāsti vēl, ka 2 gadus pīpējot nevar atmest :lol:

Ja negribi uzreiz mest nost, tad atrodi visvieglākjos slimus, mentolenes... būsi normāls zaķis.

Ne visam ir jātic, kas ir rakstīts un tas kas ir rakstīts, ir pielāgots ilggadējiem smēķētājiem. Es sāku zilīt jau pamatskolā, ko, protams, tagad nožēloju, un atmest tagad nesmaz īsti nav vēlme. Bet, ja būtu konkrēts iemesls, nekādu problēmu, ir gadījies nepīpēt nedēļu, tik traki nemaz nav, vienkārši pēc nedēļas atrodās vecie smēķi un pirmā doma, kāpēc neuzpīpēt, tāpat nav ko darīt, un viss ieiet vecajos ritmos. Nebūtu tādas likumsakritības un tonnām draugu, kas pīpē, nebūtu problēmu.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

1. es teicu, ja pieleju acis man iedod vienu dūmu ievilkt. ( cik cigarete ir dumi? pasham nav nejausmas)

2. ja ari pieleju acis, nav garantija, ka kads man ari iedot ievilkt to dumu.

3. pirmo dumu ievilku 18 gadu vecuma.

4. jā man nepatik pieliet acis, jo tad es daru stulbas lietas, nevis koļīju vecenes

understand?

Link to comment
Share on other sites

Pēc tevis teiktā sanāk, ka tev gribas spēks ir pietiekoši tikai tev nepatīk tas, ka ķermenim rodas kaut kādas mistiskas lomkas tikai pēc divu gadu kurīšanas. Ja ir tā kā tu saki, tad tev vajadzētu mēģināt kaut kādas nikotīna košļenes vai tamlīdzīgus mēslus, tad tev ķermenis ar gribas spēku ies roku rokā, un pīpēšanu atmetīsi.

Tomēr man pagaidām liekas, ka tev klibo gribas spēks nevis tas tavs pēc nikotīna nogribējies ķermenis ir pie vainas... :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

sagrāvi manu ilūziju.

Par tēmu, visvieglāk ir atmest aizstājot darbību ar kaut ko citu. Nezinu, kā ir ar smēķēšanu, bet, kad, piemēram, man vajag mest nost svaru es skatos TV vai spēleju datoru, parādās normāls besis, lai kaut ko darītu. Pamēģini sākt skriet vai spēlēt datoru, kas labāk patīk

Link to comment
Share on other sites

esmu smēķējis aptuveni 12 gadus, pirms pusotra gada atmetu.

ehh, ir bijuši tādi topiki jau agrāk, tātad:

1. kā jau te minēja, atmest var pavisam vienkārši - pasaki sev "es atmetu" un viss, nekādu bet/varbūt

2. draugi pīpē? well sucks for you buddy, tev nāksies stāvēt maliņā un nepīpēt

3. kolēģi pīpē? well sucks for you buddy, tev nāksies palikt savā darbavietā un strādāt, kamēr pārējie pīpē

4. pats nepīpē? well good for you buddy, pēc 2-3 mēnešiem vairs negribēsies pīpēt katras brīvās 5 minūtes, pēc 5-6 mēnešiem spēsi atteikties no piedāvātas cigaretes

kaut kādās svinēšanās/alko lietošanās būs visgrūtāk, bet arī tam var tikt pāri.

Link to comment
Share on other sites

vajag trenēt gribasspēku. teiksim, iedomājies pie sevis, ja nespēsi atmest smēķēšanu, būsi pussijs. vēl labs piemērs ir ja to ir paveicis kāds cits, par kuru tu vari pateikt: "Ja jau tāds lohs kā viņš varēja atmest, tad es nekādā gadījumā nedrīkstu būt sliktāks par to viņu, jo tad es būšu vēl lielāks lohs"

Link to comment
Share on other sites

Aaa , varu pateikt to ka es teiksim esmu sacis no otraa netikuma - atmetu alko, ne pavisam gan. Viesibas kadu glaazi iemaucu, ari reizi menesos trijos iemetu mazliet, bet nav tie ikdienas alinji , piemesshanaas liidz uukai

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...