Jump to content
GIGN Forum

Mortal Kombat


worm
 Share

Recommended Posts

Interesants mūvijs ir uzpeldējusi nesen, geimeriem un ekšenu cienītājiem noteikti šķitīs visnotaļ interesanti:

http://www.youtube.com/watch?v=9_MqZn7E-mk

Pēc atrodamās informācijas var spriest, ka tas nav ne treileris filmai, ne arī spēlei. Tas ir vienkārši konceptuāls video ar domu iekārdināt kādu lielo filmu studiju sponsorēt filmu.

:sparta:

Link to comment
Share on other sites

Wikipēdija domā līdzīgi.

Treileris it kā lētucis nebija, bet vieta, kur parādīja Baraka asmeņus pirmo reizi vienkārši nogalināja. Čut ne ar skoču pielīmēts. Anyway ceru, ka filmu uztaisīs. Cik stundas nav adiktots pie MK uz Segas.

Link to comment
Share on other sites

ja atradīsies sponsors un čaļi neko nesapisīs un nepārspīlēs tad filma iekļūs must see listā.

viģiks jau baigi aizrāva.

Baigi gribētos zināt, kapēc viģikā Skorpions ir attēlots, kā overpowerots čars. Spēlē viņš tāds nebija.

kruts poustu skaits nah

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Yes, yes yo! Baigi kruti būtu, ja uzblieztu šito filmiņu! Atceros agrākās Betmeņa filmas un bija baigi interesanti salīdzināt tās ar to jauno Tumšo Bruņinieku, jo kinematogrāfija, tehnika attīstās, viss iet uz priekšu un tiešām ir forši paskatīties kā tas viss izskatās. Tā teikt veca dziesma jaunās skaņās YOOOOO! hahahahahahahahahahah :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Man kaut kur bēniņos mētājas pašdrukāta klade ar MK un MK2 fatality kombenēm. Kā tagad atceros, kā mēs to "segas" pristavku uz melnbaltā teļuka močijām...vot tie bija laiki (1993 g.) un negulētās naktis, prijomu studēšanas, utt...

Link to comment
Share on other sites

Nu tas MK "treileris" liekas samērā normāls, kā jau lielākoties treileri ir. Atceros arī tos laikus, kad visus fatality un brutality zubrīju no galvas uz vecās Segas, vot tas tik bija kaut kas. Vietējā mēroga čempji 1x1, uzdzen foršas atmiņas :)

Link to comment
Share on other sites

es te tā mazliet aizdomājos par to MK, un secināju, ka MK varētu būt visu laiku labākā spēle.

lai cik krutas spēles mūsdienās netaisītu, bet vēl neesmu spēlējis nevienu spēli, kas būtu aizrāvusi un sajūsminājusi tik ļoti, kā savulaik MK3 uz segas.

iekekoju arī gamespot, ignorēju visus 2000+ gada sūdus, bija vairāki MK3 uz snes, kuriem nebija reitings, tas gan jau tapēc, ka mīz likt 10. Nez, moš arī kļūdos, īpaši neiedziļinājus iemeslā, kapēc nav Ratio.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Takkens izskatās pēc lēta 90`to kārtējā turnamentu stafa, kur plotā nav nekas cits, kā 20 labākie jūsmiņi kaujās par čempiona titulu.

Savukārt Mortala Kombata viģiks ieintereģēja un izskatās ka varētu aiziet.

Protams, ka storijs ir līdzīgs, tikai uztaisīts daudz interesantāks, detalizētāks un sarežģītāks nekā ne dažādām zemēm, dažādās krāsās saģērbušies onkuļi viens otram dauza ģīmi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...