Miezis Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Sveiki,velejos paintereseties,vai kadam ir izdevies dabut LABO naudas kupona pusiti? Jebkurai vertibai 5,10,20!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The secret Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Gnjau kādās 2 pakās ir ieliktas tās otrās puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Man ir 27 kreisās puses . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neither Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Mans draugs vienreiz dabūja 5ls labo pusi, bet man bija kreisā puse, aizgājām samainīt, parasti labās puses ir Lielajās pakās...! Vismaz viņš tad, to tur dabūja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Gan jau pēc akcijas beigām visi dabūsiet, kā parasti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Nedaudz no tēmas nost, bet arī par šī tipa akciju, proti "Selgas" cepumiem, kuros var 10 ls dabūt. Esmu apēdis tik daudz, bet 10 ls kā nav, tā nav. Pagaišajā vasarā, kad varēja 5 ls dabūt, no 25 pakām, 1 tikai bija 5 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neither Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Par tām selgām, jā, es piemēram nekad nebiju dabūjis neko no selgas loterijas, pat bezmaksas paku, un nepazīstu nevienu, kurš būtu kko dabūjis...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 principa tos adazu cipsus nevar panemt k-kada veida pie dziesmas? Jo patiesam,citas vinu akcijas ari ta ir bijis,ka tikai pec loterijas beigam sak paradisties sis otras pusites. Pieradit jau k-ko gruti,bet domaju,ka loterijas atlauja tiek parkapta no vinu puses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Ak dievs, jūs ar to otro pusi visas vietas esat piespamojuši... Drizāk uz ielas atradīsiet maciņu ar to 5, nekā edīsiet čipsus katru dienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 es butiba brinos, ka ir cilveki, kas vel rij cipsus, cepumus u.c. suudus, lai kaut ko laimetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Gan jau, ka ne speciāli rij. Vnk, kad gribas čipsus, ņem ādažu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 un shis? es tadus cepumus labi ja 1x gada noperku Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 es tadus cepumus labi ja 1x gada noperku Selgas cepumus vajag sadrupinat mazos gabalinos. Tad vajag panem 0.5kg bunduli ar maskarpones sieru un sajaukt ar iebiezinata piena bundzinu. To visu sakult sacilat. Pievienot laimu un piebert cepumus! Dieviigs namiigums! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Beefs Tākā es to nevaru iztēloties, un pat to neuztaisīšu, tad nevar sarunāt vizīti pie tevis, lai tu mani pabarotu ar šo dievīgu ņamīgumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 ēēd čipsus un priecājies, ka tos tev dod. iztiksi bez loterijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Par otru pusi nezinu, bet par to, ka dabū otru paku 4free - tas jā, pāris dienas atpakaļ viens pazīstams dabūja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Žēl, ka Coca-Cola nerīko kko tamlīdzīgu, ka čipa zem korča tūr kkādi cipari, etc. un tad ej beigās maini bankā naudu :3 Par cik kolu lietoju ikdienā, teiksim tā, viņa man ir kafijas vietā, tad man tas būtu pat mega izdevīgi :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Par cik kolu lietoju ikdienā, teiksim tā, viņa man ir kafijas vietā, tad man tas būtu pat mega izdevīgi :3 Un pats galvnais, ka vinji patiesam godiigi taisa akcijas. Ja katra 3. bija, tad arii bija, tas korkjis kuru apmainit vareja pret velvienu kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Nezinu, es pat neesmu kreiso pusi dabujis no savām pirktajām pakām. (neveicās) Bet draugi ir vinējuši 5Ls un 10Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Vienīgā foršā akcija no kolas bija entos gadus atpakaļ, kad varēja apmainīt etiķetes pret futbola bumbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Coca Cola es vinēju riteni, bet pirmajā nedēļā nokrita pedālis Un to retāko korķīti, kurā bija rāmis, dabūju nevis es, bet man sencis Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Baigi sen bija kolai tāda akcija, ka katru 3.korķīti var apmainīt pret vēl vienu kolu. Laimīgajiem korkīšiem bija tā huiņa vidū uz āru vairāk nekā pārējiem, tapēc apmēram varēja pateikt, kura pudele ir īstā. Bijām iekrituši normālā azartā, sacentāmies, kurš vairāk kolas dabūs. Man rekords laikam bija kādas 10 dienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Tagad, ja nemaldos, arī ir tā akcija. Kaut ko, kaut kādā reklāmā redzēju. Moš nogļukoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Ar tam kolam bija labi. Vareja pakasit korkja augshu un naca nost krasa, znachit zem tas ir pudele , draugam piedereja kafenica un tur visu noliktavu parbaudijam, beigas sanaca ap 100 kolam, bet tikai vienai bija korkjis galā , jo lai dabutu nakosho kolu bija jadod vieta korkjis. Mes pat sakam šļakstīties ar viņām, baigi labi putojas , bet drebes pec tam bija lipigas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now