Jump to content
GIGN Forum

Pret Sausu ādu!


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Pedējā laikā esmu piefiškojis ka blauznas sāk veidoties un aada no galvas lobaas nost... neesmu skuutais... It kaa esmu lietojis normalus gan Pantene shampunus gan profesionalos shampuunus...nekadus sudus nelietoju,bet aada lobaas... Ir kaadi varianti? it kaa ir shtuks iet uz aptieku prasiiit,bet varbut kadam arii ir taa bijis un zin kas liidz? Matus ariii gruuti ieveidot, SUPER MEGA stipraas fixaacijas nekjer taa kaa agraak...Paldies jau ieprieksh!

Link to comment
Share on other sites

Aizej pie kāda laba friziera un pajautā labu šampūnu priekš sausas galvas ādas, iespējams tev tā problēma ir no tā, ka tu maini šampūnus pārāk daudz, jo praktiski ir jāturās pie viena veida, to katrs friziers pateiks, ja tu katru mēnesi jaunu šampūnu pērc, tad nav brīnums, ka tev kautkas tāds notiekās uz galvas.. :lalala:

Link to comment
Share on other sites

runājot par sausu ādu - vai tev nav alerģiskas reakcijas uz kaut ko? kaķi, suni, dažādiem ziediem?

Nu man tie matu vaski nekjer friizuuru kaa nakas ,ir visadi normali vaski pirkti,bet nu nekjer manus matus vinji....

Lidz shim vnk nekad nav bijushas shadas problemas,kaa alergjija,tapec shaubos...

Chillside esmu runajis ar frizierem arii man ieteica aptiekaa kaut ko pamekleet vai arii te vienaa krievu veikalaa kur tirgojot frizieriem tos visus suudus...

Nu jaa varetu buut problema istenibaa,ka te es ar SHAUMu,te pantene,te Professional un vel citreiz ar citu shampunu mazgaju...Ar zobu pastam ari taa agraak metaajos un sapratu ka tas nav forshi....

Traffic,kas tas pa darvas shampuunu un kaa man taads varetu palidzet un kur tadu dabuut!

Nebiju gaidijis ka buus tik izsmeljoshi un palidzoshi komenti... Lidz vakaram ceru atbildi atradiishu sheit,kaa lidzeet man!

P.s. Moshk nokrasot matus ar stipru balinataju,taa lai galvai to lieko aadu saeed?

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Es kā reiz šon biju pie ārsta šajā jautājumā - nākamceturtdien pieraksts pie dermataloga - maybe varēšu tad kko pastāstīt kas un kā!

Link to comment
Share on other sites

P.s. Moshk nokrasot matus ar stipru balinataju,taa lai galvai to lieko aadu saeed?

Āhāhā, gandrīz apķēzījos :lol: Tu tiešām paliec dīvains :D Tad labāk nodzen liso un ļauj ādai atpūsties :D

A man liekas, ka visa vaina ir šampūnos un to biežajā maiņā. MAn, piemēram, no head and shoulders šampūna pēc mazgāšanas ir vairāk blaugznas, nekā pirms tam ^_^ Atrodi konkrētu šampi, no kā viss kedā un turpini lietot. Nivea ir ok šampūni ;) Un jā, ar vasku nesanāk labi ieveidot pusgaros matus, kad īsi, t.i. līdz ~3-4cm, tad ir ok, kā par ceni garāki, tā līdz tikai superfix želeja. Tā kā esmu sācis veidot pustrakā frizūras, tad vājās želejas var smērēt tikai bārdā ^_^

Link to comment
Share on other sites

Nevar visu laiku lietot vienu šampūnu, tie ik pa laikam jāpamaina. Ja ir taukaini mati, tad neieteiktu baigi aizrauties ar šampūnu pret taukainiem matiem, būs tikai sliktāk - dabūsi blaugznas un speķosies vēl vairāk. Lieto šampūnu parastiem matiem. Izklausās, ka esi pārcenties ar visādām krāsošanām un veidošanām, ļauj matiem atpūsties un palieto kādu dabīgāku šampūnu ar mazāk ķīmiju, paprasi aptiekā. Pēc mazgāšanas vajag kārtīgi izskalot matus, tas arī palīdz pret blaugznām. Runā, ka pret blaugznām palīdz iesmērēt labu olīveļļu galvas ādā uz 10min, tikai man interesē, kā viņu pēc tam var dabūt laukā. A, jā, nelieto kondicionierus. Tā ir herņa pēdējā. Matu želeju pērc frizētavā, būs profesionālais staffs, nevis Drogu podjelkas.

Es no blaugznām tiku vaļā ar Nizoral. Mazā pudelīte maksā ~ 5Ls, bet viņu daudz nevajag un ātri tiku vaļā. Nenormāla ķīmija gan, vairs nelietošu.

Link to comment
Share on other sites

Nu lol! Blaugznas = sēnīšu slimība ādai. Mazgāt matus ar head and shoulders vispār ir fail, jo tas šampūns nobeidz dabisko mikrafloru uz ādas un rezultātā ja tev nav blaugznas, tad pēc tam točna būs. Ja uz galvas ir labās baktērijas, tad viss ok. Ja izmasgā matus ar ķīmiju, tad labajām baktērijām kranti un vietā var nākt sliktās.

Piedevām - vajag ēst veselīgu pārtiku.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Šampūns ar darvu palīdzēs tikt vaļā no blaugznām un bez kkādām ķīmijām. Ar head and shoulders vispār ieberzos, kad gribēju tikt vaļā no blaugznām. Izmazgāju no rīta matus un tās pašas dienas vakarpusē jau pretīgi speķaini palika, un blaugznas ne sūda nepazuda. nekad mūžā vairs nepirkšu.

A to darvas šampūnu jebkurā aptiekā domāju var dabūt, viņi ir dažādi. Un saku, tās ir apmēram kā zāles, nevajag regulāri mazgāt, nedēļā kādas 2 reizes mož. Paralēli vari mazgāt ar to pašu šampūnu ar ko mazgāji pirms tam.

Link to comment
Share on other sites

Nu Blaugznu skaitu par 80% var izmantojot, kā jau Cash minēja ar

+ vēl jāpiemaisa olīveļļai ola :D Dabūt arā var vienkārši izmazgājot ar citu random šampūnu.

Vienīgi man problēma tāda, ka tās blaugznas tāpat ar laiku uzrodas atpakaļ, nezinu īsti ko es daru nepareizi.

Link to comment
Share on other sites

btw +1 par h'n's , esmu nomēģinājis visādus darvas sūdus un aptiekās pirktus dārgus ārstniecības līdzekļus... iedarbojas labi ja uz mēnesi, pēctam atkal vecā problēma. Nopirku ponta pēc h'n's un pagaidām problēmu nav bijis. Tiesa, man tas viss ir dēļ alerģiskas reakcijas uz kaķa spalvu :)

Link to comment
Share on other sites

:)

pilnīgi piekrītu, sākoties maija mēnesim mans nolikās uz alerģijas, blaugznām (iensītu pienenes), māte paņēma h`n`s, jo redz, stāsta, ka labs. Okey, sūdi rallā, katru otro dienu mazgāju galvu ar šamo, rezultāts, lietoju joprojām h`n`s un blaugznu joprojām nav. Laikam esmu viens no tiem, kam šamais par laimi palīdz :>

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...