samuray Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 piem man ir regots niks, ja es tagad samaksaashu veel 10Ls es varu dabuut slotu? jeb slotu var dabuut arii pa velti ja ir liels csaa pavadiitais laiks? tev jau ir slots, ja regots niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1gg4z a.k.a ziepiite Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 nee nu fishka ir taada ka, vakaros piemeeram nevaru tikt iekshaa ar n1gg4z jo visi jau tur ir regoti slotu man nevajag es vnk intereseejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Ziedotāja statusu(ja tas ir tas ko domāji) dod ,ja esi noziedojis vismaz 30ls ,jo cik sapratu ļoti daudz ziedotāji savākušies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1gg4z a.k.a ziepiite Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 nu ziedotaaja status ir manam klanam, tas jau ir kaa slots, jo ienjem arii registreetaa vietu bet es vnk jautaaju par atsevishkjiem nikiem, intereses peec Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 piem man ir regots niks, ja es tagad samaksaashu veel 10Ls es varu dabuut slotu? jeb slotu var dabuut arii pa velti ja ir liels csaa pavadiitais laiks? sloti netiek pārdoti. Atsevišķos izņēmuma gadījumos, kad mēs jūtam, ka cilvēkam laba sirds un viņš vēlas mums palīdzēt, mēs varam kādu slotu uzlikt, bet tas nav atkarīgs tikai no naudas daudzuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1gg4z a.k.a ziepiite Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 paldies shito arii gribeeju dzirdeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
KVTC Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) TE IR UZRADUŠĪES STULBEŅI KURU ATNAKUŠI LAI MANUS TOPIK ŠPIKOTU UN LAI APSMIETU ! Edited August 17, 2006 by KVTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 diemžēl tev ir pa iisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KVTC Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) TE IR UZRADUŠĪES STULBEŅI KURU ATNAKUŠI LAI MANUS TOPIKUS ŠPIKOTU UN LAI APSMIETU ! Edited August 17, 2006 by KVTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Worm tad varētu KVTC!CS << Ja nevar izmantot izsaukuma zīmes simbolu tad šādi derētu KVTCCS Šitas man labi derētu Mans e-pasts : [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KVTC Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) GIGN ir parasts serveris , tikai par viņu jamaksā 10Ls , lai registrētos ŠĀDU SERVERI VAJADZĒTU ATSLEGT, PAR TO KAD ŠITAS IR PIRMAIS MAKSAS SERVERIS LATVIJA! Un vēllkas uzlieciet man banu uz šo IP 217.199.98.40 ! Gribu redzēt sev šajā serveri banu un http: majas lapā arī ! ESMU VILIES GIGN Adminstratoros ! Tā kā redzu , es nevarēšu registrēties , tad neko ! Edited August 17, 2006 by KVTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Vot nesaprotu, kur taadi rodaas... Macho atsutiisi man arii special v.i.p. invation for admin, esmu labs admins un labi speleeju, tos 10 ls toch atdoshu ja nepatiks kaa speeleeju varesi mani izmantot kaa vergu 1 nedeelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
KVTC Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 (edited) bencik tu ar galvu nevari padomāt kad 10Ls Jamāksā par Registrēšanos ,tev tas neko neizsaka , stulbam jābūt lai aisūtītu 10Ls lai tikai registrētos , Labi ja es aizsūtītu 1Ls pa SMS SERVERI... Iepriekšējie post bija kā joks ! bencik tu esi tas lol kas nesaprot joku ! Edited August 17, 2006 by KVTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Tu nu gan esi viens ellīgs prātvēders. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peluks152 Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 iis topics...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 nu 100ls pa virsu nenaaks pa ljaunu... vares piemest varbut vel vienu gb ar ramu kaa nekaa planojas palaist cs:s serveri un vel arii cw turet uz taas pashas kastes... Sry ka uzraku diezgan pavecu topiku, kaut gan pēdējā laikā te kāds ik pa laikam ieposto. Gribēju zināt kas tad ir ar to cs:s serveri. Ir domāts kaut kad viņu taisīt? Jo pašlaik nav īsti nemaz kur spēlēt. Domāju, ka spēlētāji atrastos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 (edited) GIGN ir parasts serveris , tikai par viņu jamaksā 10Ls , lai registrētos ŠĀDU SERVERI VAJADZĒTU ATSLEGT, PAR TO KAD ŠITAS IR PIRMAIS MAKSAS SERVERIS LATVIJA! Un vēllkas uzlieciet man banu uz šo IP 217.199.98.40 ! Gribu redzēt sev šajā serveri banu un http: majas lapā arī ! ESMU VILIES GIGN Adminstratoros ! Tā kā redzu , es nevarēšu registrēties , tad neko ! nepatik neziedo ! dazam gign liekas parasts servs dazam 4iteru servs dazam tas ir veinigais servs uz kura vinsh var paspelet ...un kas teica ka bez maxaashanas nevar spelet? mierigi var no ritiem pa dienu vnk vakaros vislaik neregotie redz tadu uzraxtu:tavu veitu ienema kads registrets speletajs Edited September 6, 2006 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 (edited) Sorry par uzmaakshanos, bet es piem dodu 10 LS par to reg niku tas noziimee ka GIGN kko noziimee man un ja citi noziedo 10 LS vai tad vinjiem kaut vai taa ziedojuma deelj nevareetu regot to niku? jo abos gadiijumos GIGN ir ieguveeji! es domaaju, ka vareetu no tiem 50 LS ( kas kaadreiz bija 350LS ) vareetu taa kaa 10 LS tam slotinjam un 5 LS GIGN attistiibai, jo CS:S serveri es arii gaidiitu! CW serveris buutu labs, ja to vareetu aiznjemt un to izmantot! Edited September 6, 2006 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 say what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 DominiX, es nesapotu neko no taa ko tu esi rakstijis. Pacrnties to visu pateikt nedaudz cilveeciigaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noss-gang|skutais Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 vaig uztaisit taka nass.sytes.net majas lapa tur var uzreiz no sava konta parskaitit naudu caur internet banku nass.sytes.net majaslapai !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 GIGN ir parasts serveris , tikai par viņu jamaksā 10Ls , lai registrētos ŠĀDU SERVERI VAJADZĒTU ATSLEGT, PAR TO KAD ŠITAS IR PIRMAIS MAKSAS SERVERIS LATVIJA! Un vēllkas uzlieciet man banu uz šo IP 217.199.98.40 ! Gribu redzēt sev šajā serveri banu un http: majas lapā arī ! ESMU VILIES GIGN Adminstratoros ! Tā kā redzu , es nevarēšu registrēties , tad neko ! Tur nu gan tu kludies . Gign nav nekads maksas serveris . Kur ir rakstits ja neesi samaksajis ,tad nedriksti shaeit radities. Bet gan ,ja reiz tu cieni gign un labpratigi noziedo naudinu ,tu par to tiec atalgots . (Tev tiek pieregots nicks ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 (edited) bencik tu ar galvu nevari padomāt kad 10Ls Jamāksā par Registrēšanos ,tev tas neko neizsaka , stulbam jābūt lai aisūtītu 10Ls lai tikai registrētos , Labi ja es aizsūtītu 1Ls pa SMS SERVERI... Iepriekšējie post bija kā joks ! bencik tu esi tas lol kas nesaprot joku ! Un lai tiktu tava udens atrakciju parkaa arii buutu jamaksaa,jo tur peldetos krutakas cjikses ar lielakajiem buferiem. Gign tikai spelee labakie pub playeri, tapat kaa peldaas tava parkaa krutaas chikses. Es varu aiziet uz kaiminja Petjkas, dzelzs vannas parku un izpeldeties tur par velti, protams tur nav ne krutas vecenes, ne burbulojosh uudens(baigi patiik), tapec es ziedoju tev 10 ls un peldos ar krutaam veceneem Jeb ziedoju 10 ls gign un speeleeju cs, ar normaliem cilvekiem, nevis shitiem blaustekliem - Chiter chiter on chiter, afigetj kakaja shara emu, eto prosto afigetj, da gde admin, ja krutoj, on chiter chiter Joki tev interesanti by the way Edited September 19, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 pa 30LS acc war dabut kadus 80% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 pa 30LS acc war dabut kadus 80% ? acc nepardod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now