kaza4ok Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 . Kāds sazīmēja to uzdevumu par diviem dēliem? Jā, tas bija, manuprāt, viens no vieglākajiem. Novilku 1 viduslīniju un sadalīju 2 trijstūros, tad arī tos sadalīju pa pusēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) . Kāds sazīmēja to uzdevumu par diviem dēliem? Jā sazīmēju. Slinkums skaidrot n-to reizi, bet īsumā - novelc 2 diagonāles tā lai veidojas 4 trijstūri un trijstūros novelc bisektrises. Katru trijstūra pus-daļu iedod katram brālim un peace. (gan jau arī mans variants nav pareizs ) lol, līdzīgi kaza4okam... Riebās šis eksāmens. Edited June 4, 2010 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 eksamens viegls, iznemot 9 un 11 uzd... tur vnk kko sarakstiju, lai kadu punktu dabutu... diemzhel.. Ps. 23 uzd testa bija vnk parrakstishanas, tur puse lielumu nebija vajadzigi un atbilde jau pasha teksta tika dota Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) Mums uz skolu pat zvanīja par to 23. uzdevumu un viņš nebija jāpilda, es jau lauzīju galvu, nah tur vajag to zināt, ja tas pat tekstā jau ir atbildēts? Par diviem dēliem, nevienādību un parabolu es nemaz nevarēju izdomāt. Galva kūpēja un gribējās vienkārši ātrāk svaigā gaisā tikt... Edited June 4, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) nu.. varbut kads nezina, kas ir slipne un kas ir slipnes projekcija diagonale AC = 20 (laikam) (+bija dots uzdevuma) ir slipnes A1C projekcija... nevajadzeja jau aprekinet slipni, bet gan slipnes projekciju? tatad atbilde 20... ja es kko jaucu, tad ir labi, ka sho uzdevumu nevertes... Ps. bet ja uzdevumu nevertes, tad mums limenis bus samazinats par apmeram 0.02 % gala rezultata sudigi ... Edited June 4, 2010 by remix.cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Vainu es nemaceju atrast vai kaa, bet taa formu lapa sukaaja Konkretas formulas, kas man bija vajadzigas neeatradu. btw pa tiem braljiem viskrutakais uzdevums. Tiraka logika, nevis ka jamak viela kkada. Tadu eksi vajadzetu visu. btw neesapratu to uzdevumu, kur jaapvelk trijsturim rikja linija, punkti visi hreni jauzzime. Tur kko prasija pieradit vai ko. Ble wtf's vienkarsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 nu.. es par tiem braliem nesapratu.. tu par rinka liniju... laikam mus vieno pedejais - 11.uzdevums :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 jums taja uzdevumaa ar taisno prizmu, kuras pamata taisnlenka 3sturis, nelikas, ka ir kluda ? un cik jums sanaca tur rezultats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 prekk, es ierakstīju, ka tur bija 3x lielāks, bet tas droši vien ir nepareizs Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 tu par to testa dalas prizmu tur jaa. bet rekinamajaa dalaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) Man viss likās pareizi, sanāca, ka tilpums ir 250 cm3. Edited June 4, 2010 by DeteCtiV Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 3. ta saka daudzi, bet man liekas, ka tomer tur bija kluda. tur tas vienadsanu skelums neatbilda lenkiem or something. kr4 taas, kuras tu pienemi malas par vienadsanu malam principa nevareja but vienadsanu, ble gruti izstastit....mozh kads iebrauks. p.s pasam sanaca 500cm3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) Ģeogrāfijā dabūju 9. Nebiju domājis, ka būs tik labi. Vispār normāls eksāmens šodien bija. Pirmajā daļā kā jau parasti, lielāko daļu zināju. Otrā daļa likās diezgan viegla, bet trešajā daļā es tur vispār ņihuja nevarēju izrēķināt. Un būtu bijis vienkārši FANTASTISKI, ja tie sukas būtu ieplānojuši kaut 20 min starpbrīdi. 3,5 stundas sēdēt un rēķināt nav forši. Starpcitu, viņi ir izdomājuši apbrīnojami foršu iemeslu, kapēc mums tur bija jāsēž bez starpbrīža. Ķipa pēc pirmās daļas visi skolēni pārrunājot testa atbildes, un tie, kas ir daudzus atbildējuši nepareizi, sāks stresot un nespēs koncentrēties 2. un 3. daļai. Skaisti, ko lai te vēl piebilst. Eksāmeni beigušies. Jāgaida vakars, un tad jāiet mazliet iesmelt. Edited June 4, 2010 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 šodien čista, kā tai dziesmā... "pilnīgs pizģets"...likās bišk pa traku 3 daļa... pff. šķiet, ka C būs....nu 16 pienāks, tad redzēs..3dien vel ekonomika un miers..pa godu katram eksāmenam būs jāizrauj pa šotiņam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo_g Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 11 bija hārdkorīgs, bet varēja tikt līdz, galam, nezinu gan vai te nepieciešams skaidrot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambler Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Kā jums trigonometrijas uzdevumā sanāca? es cosx pirms iekavām iznesu un sanāca cosx=0 vai sin2x=1/2(laikam), bet man skolā klasesbiedri par kkādu formulu runāja un ka beigās sinx=0 sanākot... kā tad tur īsti bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 man sanaca ta ka tev, viniem pohodu nepareizi, nevareja tur nekadu formulu pielietot. p.s kadam sanaca geometrijas uzdevuma (tur kur plakne skel prizmu) tilpums vinai 500 cm3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambler Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 p.s kadam sanaca geometrijas uzdevuma (tur kur plakne skel prizmu) tilpums vinai 500 cm3 ? man sanāca 250 cm3 manuprāt, tas uzd. bija balstīts uz tā leņķa pierādīšanu, ja iegūst pareizo leņķi, tad ir easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 4, 2010 Author Report Share Posted June 4, 2010 3. daļā visas cerības uz A līmeni pazuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 btw, 3. daļā, kur bija tas četrstūrveida lauks, kā jūs to sadalījāt? Vispār matemātikas eksāmens (tieši pretēji angļu val eksāmenam un, daļēji, latv. val. eksāmenam) bija īstenībā vieglāks kā gaidīju, bet nu... tad jau patiešām manīs, kad pienāks Jūlijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 8 uzd ir 250cm^3... triju perpendikulu teoremu tev vajadzeja zinat... es vispar pie dota jau pierakstiju kuras ir tas vienadas malas ta skeluma, jo domaju, ka tas ir pashsaprotami, bet velak padomaju, un tomer paskaidroju kapec nu tas ari viss... eksameni man gala... Kads var pateikt apmeram datumu, kad bus eksamena rezultati (tip Julija beigas vai sakuma..) un kadus dokumentus vispar dos izlaiduma, jo es kka nesaprotu to lietu lidz galam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 Skatos topiks nedaudz pamiris līdz ar obligāto eksāmenu beigām. Tomēr ir vēl kadri, kuriem priekšā fizikas un ķīmijas eksāmeni. Veiksmi visiem rīt fizikā! Optika fckin sūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Mhm, vismaz pēc rītdienas viss būs cauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 1dien dažiem vēl ir vācu valoda. Bet nu jā - rīt fizikā man veiksme noderēs. Rīt pēc ekša iziešu no kabineta un skaļi nobļaušos "Jūūūhūūūū, ballīte! Bārmen, litru vēsa alus!". Kādu laiku gan jau nemaz nedomāšu par rezultātiem, bet vienkārši atpūtīšos pēc visām šīm mocībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Rīt fizikā domāju, ka viss būs bumbās. Pēdējais eksāmens + 5diena = jāiet svinēt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now