Jump to content
GIGN Forum

exo_g

Mirstīgais
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by exo_g

  1. exo_g

    Kā Tas Iespējams 3

    Smiekla pēc palasīju, kas te notiek, visstulbākais par ko te vispār ir runa ir par to krāsu maiņu. Nav starpība kuru krāsu izvēlies, kamēr uz galda bedrītes un daļa pa kuru ripo bumbiņa ir visur vienāda, šajā gadījumā algoritms. Ja kādam liekas, ka tā nav var samest kastē 2 krāsu bumbiņas un neredzot, pirms izvikšanas mēģināt noteikt, ko izvilksi. Var mēģināt dažādas taktikas, pieņemt, ka visu laiku izvilksi vienu krāsu, vai katru reizi mainīt savas domas par nākošo bumbiņu. Gribu redzēt pārsteidzošo rezultātu. Šī taktkika pie n mēģinājumiem nevar stradāt kaut vai tāpēc, ka šis viens 0 lauciņš piešķir kontrolpaketi pār notiekošo (50+%) kazino pusē.
  2. Nezinu, vai tas ir tas, ko meklē, bet molā ir pumas veikals.
  3. Spekulācija - jaunā desmitā klase - krokodils.
  4. exo_g

    Eksāmens 2010

    11 bija hārdkorīgs, bet varēja tikt līdz, galam, nezinu gan vai te nepieciešams skaidrot.
  5. Yay, platīna medaļas ftw.
  6. atļāvos iemest topiku Good job! Keep it up!
  7. * Reduced the number of moons in ctf_doublecross, sadly
  8. Jāizmēģina dalība contest'ā. Mož izdodas kas asprātīgs.
  9. Akcija atjaunota (2,5$), buy asap.
  10. Obligāti vajag kaut ko mainīt. Nesaku ka piedāvātais risinājums ir vienīgā izeja. Bet te forumā dirst jau visi skaisti prom, bet kad ieeju spēlē situācija cita - arī gudire dirsēji salīduši vienā komandā un visiem baigi jautriNOT. Iespējams ka scramblam var samazināt balsu skaitu savādāk, sāk riebties.
  11. demomenz.com vienīgi šitais jau ir sen.
  12. Nu ko, lai vēl piebilst, sveicu! Šitik augstu uzkāpt - ūber, moš macho tevi vēl paņems valve tevi palīgā taisīt savus mūvijus, katrā ziņā šis "Suspicious. We'll be spy-checking him shortly with a flamethrower and get back to you.", manuprāt, uz ko tādu velk. Lai veicas ar nākamajiem mūvijiem. P.S Going to get some frags..
  13. Par:cp_gravelpit cp_dustbowl cp_granary plr_pipeline koth_sawmill koth_nucleus koth_viaduct ctf_sawmill cp_yukon_final pl_badwater cp_well cp_badlands Pret:tc_hydro cp_junction_final pl_hoodoo_final ctf_well Neitrāls:cp_egypt_final ctf_2fort pl_goldrush cp_fastlane ctf_turbine cp_steel P.S. domāju, ka šādu info apkopot būs diezgan sarežģīti, tad vajadzētu drīzāk kādu pollu uztaisīt, bet jāpiedomā, lai var izšķirt, kuras jāliek, kuras ne.
  14. Patīkami, ka ārzemniekiem patīk Latvijas prece, moš tagad Latvijai iedos to aizdevumu un liks pensionārus mierā Ja nopietni, forši!
  15. Njā, steam foruma čaļiem ikdienā laikam humors par maz.. Es piemēram neko tādu ūbersmieklīgu nesaklausīju, tik, cik pavīpsnāju, man likās mazāk smieklīgi, bet gan vairāk "ierēcoši" par failīgajiem čaļiem.
  16. exo_g

    Alus Muciņa

    Paldies visiem, kas palīdzēja tikt pie kārotā.
  17. Seriāliem lieto eztv.it
  18. exo_g

    Alus Muciņa

    Nebij grūti, vienkārši sakopoju vairākus variantus, jo pieņemu, ka daudz kur uz reiz var arī nebūt. Un jā doma ir par koka muciņu.
  19. exo_g

    Alus Muciņa

    Tātad vasara ar straujiem soļiem tuvojas un daļēji jau ir atnakusi. Kā jau vasarā pieklājas alus līs straumēm, jo jāatpūšas ir taču kārtīgi. Līdz ar to arī seko mans jautājums - vai kāds nezin kur var dabūt, vai arī kādam pašam būtu aizķērusies kāda alus muciņa, kuru būtu gatavs notirgot? Lūdzu izsakiet visus piedāvājumus, jo muciņa ļoti noderētu - vienam jāsvin 18 un nolēmām, ka tā varētu būt tiešām paliekoša un neaizmirstama dāvana šādā jubilejā. Izskatīšu visus piedāvājumus, ieteikumus un priekšlikumus - derētu arī variants, ja kāds zin, kur iespējams iegādāties muciņas ar jau gatavu mantu iekšā, lai gan tas nav primārais. Jauku vasaru vēlot un uz atsaucību cerot, exo. /Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
  20. Diezgan labi autors apkopojis info par tauntiem te, steam forumā, kā arī tf2wiki : Spiega info (arī taunti) un info par Snaiperi.
  21. Pirātiskajai spēlei kompja prasības nav mazākas...
  22. Jā, parasti apdeita dienā ar kāds jaunums vēl piemests klāt bijis. Es nekādu spēļu iznākšanu negaidu kā tf apdeitus.
  23. exo_g

    G'day!

    pieļauju, ka to sapperi nevarēs lidināt, kad būs nomaskējies.
  24. exo_g

    G'day!

    Līdz šim tā ir bijis (šitus gan viņi neliek, bet iepazīstina ar gaidāmo..).
×
×
  • Create New...