Jump to content
GIGN Forum

Eksāmens 2010


cucinjshs
 Share

Recommended Posts

:( . Kāds sazīmēja to uzdevumu par diviem dēliem?

Jā sazīmēju. Slinkums skaidrot n-to reizi, bet īsumā - novelc 2 diagonāles tā lai veidojas 4 trijstūri un trijstūros novelc bisektrises. Katru trijstūra pus-daļu iedod katram brālim un peace. (gan jau arī mans variants nav pareizs :D )

lol, līdzīgi kaza4okam...

Riebās šis eksāmens.

Edited by AmE
Link to comment
Share on other sites

eksamens viegls, iznemot 9 un 11 uzd... tur vnk kko sarakstiju, lai kadu punktu dabutu... diemzhel..

Ps. 23 uzd testa bija vnk parrakstishanas, tur puse lielumu nebija vajadzigi un atbilde jau pasha teksta tika dota :D

Link to comment
Share on other sites

Mums uz skolu pat zvanīja par to 23. uzdevumu un viņš nebija jāpilda, es jau lauzīju galvu, nah tur vajag to zināt, ja tas pat tekstā jau ir atbildēts? :D Par diviem dēliem, nevienādību un parabolu es nemaz nevarēju izdomāt. Galva kūpēja un gribējās vienkārši ātrāk svaigā gaisā tikt...

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

nu.. varbut kads nezina, kas ir slipne un kas ir slipnes projekcija :)

diagonale AC = 20 (laikam) (+bija dots uzdevuma) ir slipnes A1C projekcija... nevajadzeja jau aprekinet slipni, bet gan slipnes projekciju? :) tatad atbilde 20... ja es kko jaucu, tad ir labi, ka sho uzdevumu nevertes...

Ps. bet ja uzdevumu nevertes, tad mums limenis bus samazinats par apmeram 0.02 % gala rezultata :D sudigi ...

Edited by remix.cc
Link to comment
Share on other sites

Vainu es nemaceju atrast vai kaa, bet taa formu lapa sukaaja :thumbsdown: Konkretas formulas, kas man bija vajadzigas neeatradu.

btw pa tiem braljiem viskrutakais uzdevums. Tiraka logika, nevis ka jamak viela kkada. Tadu eksi vajadzetu visu.

btw neesapratu to uzdevumu, kur jaapvelk trijsturim rikja linija, punkti visi hreni jauzzime. Tur kko prasija pieradit vai ko. Ble wtf's vienkarsi.

Link to comment
Share on other sites

3.

ta saka daudzi, bet man liekas, ka tomer tur bija kluda.

tur tas vienadsanu skelums neatbilda lenkiem or something.

kr4 taas, kuras tu pienemi malas par vienadsanu malam principa nevareja but vienadsanu, ble gruti izstastit....mozh kads iebrauks.

p.s pasam sanaca 500cm3 :D

Link to comment
Share on other sites

Ģeogrāfijā dabūju 9. Nebiju domājis, ka būs tik labi. :)

Vispār normāls eksāmens šodien bija. Pirmajā daļā kā jau parasti, lielāko daļu zināju. Otrā daļa likās diezgan viegla, bet trešajā daļā es tur vispār ņihuja nevarēju izrēķināt. Un būtu bijis vienkārši FANTASTISKI, ja tie sukas būtu ieplānojuši kaut 20 min starpbrīdi. 3,5 stundas sēdēt un rēķināt nav forši. Starpcitu, viņi ir izdomājuši apbrīnojami foršu iemeslu, kapēc mums tur bija jāsēž bez starpbrīža. Ķipa pēc pirmās daļas visi skolēni pārrunājot testa atbildes, un tie, kas ir daudzus atbildējuši nepareizi, sāks stresot un nespēs koncentrēties 2. un 3. daļai. Skaisti, ko lai te vēl piebilst.

Eksāmeni beigušies. Jāgaida vakars, un tad jāiet mazliet iesmelt. :)

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

šodien čista, kā tai dziesmā... "pilnīgs pizģets"...likās bišk pa traku 3 daļa...

pff. šķiet, ka C būs....nu 16 pienāks, tad redzēs..3dien vel ekonomika un miers..pa godu katram eksāmenam būs jāizrauj pa šotiņam.. :)

Link to comment
Share on other sites

Kā jums trigonometrijas uzdevumā sanāca? es cosx pirms iekavām iznesu un sanāca cosx=0 vai sin2x=1/2(laikam), bet man skolā klasesbiedri par kkādu formulu runāja un ka beigās sinx=0 sanākot... kā tad tur īsti bija? :ermm:

Link to comment
Share on other sites

btw, 3. daļā, kur bija tas četrstūrveida lauks, kā jūs to sadalījāt?

Vispār matemātikas eksāmens (tieši pretēji angļu val eksāmenam un, daļēji, latv. val. eksāmenam) bija īstenībā vieglāks kā gaidīju, bet nu... tad jau patiešām manīs, kad pienāks Jūlijs :)

Link to comment
Share on other sites

8 uzd ir 250cm^3... triju perpendikulu teoremu tev vajadzeja zinat... es vispar pie dota jau pierakstiju kuras ir tas vienadas malas ta skeluma, jo domaju, ka tas ir pashsaprotami, bet velak padomaju, un tomer paskaidroju kapec :D

nu tas ari viss... eksameni man gala... :)

Kads var pateikt apmeram datumu, kad bus eksamena rezultati (tip Julija beigas vai sakuma..) un kadus dokumentus vispar dos izlaiduma, jo es kka nesaprotu to lietu lidz galam :D

Link to comment
Share on other sites

1dien dažiem vēl ir vācu valoda. Bet nu jā - rīt fizikā man veiksme noderēs. Rīt pēc ekša iziešu no kabineta un skaļi nobļaušos "Jūūūhūūūū, ballīte! Bārmen, litru vēsa alus!". Kādu laiku gan jau nemaz nedomāšu par rezultātiem, bet vienkārši atpūtīšos pēc visām šīm mocībām.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...