Jump to content
GIGN Forum

Muviks Ar 2 Daļām


slow hands
 Share

Recommended Posts

ir viens tāds mūviks, kurā ietilpst visādie unikāli prikoli. Iekļauti ir fragi no cs, UT, Quake, kā arī kaut kādi futbola prikoli, skeita (Rodnijs Mulens, Bobs Bernkvists, Bakijs Laseks) smile.gif triki, nu vopšim ir ko pastīties. Fails sver 355MB, bet domāju, ka ir vērts lādēt ? būs brīvs brīdis varēs noskatīties.

P.S. ja kāds ir redzējis, es nēsmu vainīgs smile.gif

download here

P.S.S. ja lēnu lādējas vai vispār nelādējas, tad vienkārši pārāk dauz cilvēki grib ari nolādēt šo filmu smile.gif

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

Starpcitu kā jums yo-yo grandmasters patikās? Sen atpakaļ es arī splēlējos ar to mantiņu, toreiz 3kāršā nāves cilpa vai šūpoles likās unreal triki (vismaz man), pastoties uz to nenormālo mute atkaras smile.gif

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

galiiigi sick!! man vilabaak patika tie dzeki kas leekaaja pa jumtiem, vieniigi muuzika man likaas dazhviet nepiemeerota. tas gabals par gta nebija nekas iipash - atceros ka pats vienreiz ar mociiti iegriezu 900! bet taa muuviks labs.

edit: sagribeejas pasham kko taadu uztaisiit, iesakiet kaadu programmu, ar kuru var ierkastiiti to kas notiek speelee (prieksh cs man nevajag).

Edited by frenzzi
Link to comment
Share on other sites

ja kaads ir dejojis uz taa deju aparaata (dzeerumaa ir jo forshaak), tad zinaasiet, cik tas ir OMG grandamasteriigi, ko tie vechi dariija. tetris arii bija neslikts smile.gif par battlefield - atklaaju ka esmu bijis totaals amatieris, kad veel speeleeju smile.gif oj, un rubika kubs arii ir fakots - taa vecene ir real PRO happy.gif

Link to comment
Share on other sites

Macho, par to rubiku, Tev bija taisniiba, ja mani atminja nevilj, tad rekords tieshaam bija 6sek, taa kaa vecenei veel jaapamaacaas!!! tongue.gif

Es to suudu vienu reizi dziivee uz kaut kaadu haljavu esmu salicis - godiigi teikshu - nedomaaju iipashi! Quaqe bija monstriiga!

Nu salikums - monstriigs, bet bish pa raibu, manupraat smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Tas ir vienkaarshi AHUJJJJEEENA gruuti izdaraams!

kaa tu zini, esi kaadreiz meeginaajis taa izdariit? smile.gif vieniigais, ko no taa visa shita es nedaudz maaku, tas ir griezt pildspalvu starp pirkstiem (man liekas, ka tur viens taa dariija, vairs neatceros, buus jaanoskataas veel 2x smile.gif ). par to pilteni, man tas nesanaak iipashi aatri, bet piltene kustaas uz priekshu, buutu kaut kaada kamera vareetu uzfilmeet. btw, to pilteni es saaku griezt jo redzeeju, kaa mana drauga pazina mega aatri starp pirkstiem grieza skjiltavas (parastaas pa 10 sant.), vinsh to dariija taados tempos, ka es vispaar afigel smile.gif par cik es nesmeekeeju, izdomaaju, ka grieziishu pilteni vai ziimuli, taa vakaros pildot maajasdarbus saaku treneeties un sanaaca tiiri aatri, tagad neesmu ilgaaku laiku to dariijis. btw, tas dzeks, kursh maaceeja griezt taas skiltavas bija seedeejis cietumaa, vinsh veel raadiija taadu shitu ko bija tur uztaisiijis, nezinu kaa saucaas, bet tas shits sastaaveeja no kaadaam 6 skiltavu apakshaam sasietaam stritjii smile.gif nu tipa nogrieztas skiltavu apakshas un ar kaadu paaris cm starpiibu sasietas stritjii ar taadu lietu vini tur iisina laiku un trennee to grieshanas skillu. taa luuk!

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...