MADKILL Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 domaju, ka si tema ir diezgan aktuala, tapec varetu izversties diezgan interesants topics. padomi, stasti, pieredze, lietosanas instrukcija u.c.l ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 šeit pārsvarā neapgrozās tā jauniešu daļa, kuriem būtu tāda pieredze ar sievietēm, lai par to būtu vērts stāstīt, tāpēc topikam neredzu jēgu. slapjos sapņus nevienam nestāsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Beidzot viens topiks kur iederas uz visiem 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Šķiet, ka Beefs te tikai mācēs tā īsti pareizi izstāstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 glubzhe glubzhe i bistreje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Kopš kura laika runāt par sievietēm ir aktuāli? Var mēģināt izprast sievieti ar kuru dzīvo, bet nevar zināt visu, par visām... Katrs cilvēks ir indiviuāla personība un nezinu via ir vērts šeit par to diži spriedēlēt. Lietošanas instrukcija? cilvēkam? Sviests... Par tādām lietām runā filmās un tur arī rāda, ka tas viss iedarbojas, dzīvē gan tā nav, viss notiek diezgan spontāni, neko nevar paredzēt. Par pieredzi runāt? Pff, par pieredzi var runāt čomu kompānijā, kad pie tā nonāk, ne jau forumos klāstīt kaut kādas muļķības nepazīstamiem cilvēkiem, kuri, lielākoties, atbildēs uz tavu pieredzes eposu ar teikumu "Pēc tevis rakstītā spriežot tu vēl esi nevainīgs, neesi redzējis pliku meiteni, tev spalvainas rokas..." un citas stulbības, ko daudzi muļļas mēdz rakstīt par nepazīstamiem cilvēkiem, kuri, iespējams, arī speciāli sarakstījuši muļķības, lai forumā viņi izskatītos spalvaināki čaļi. Padomi? Te gan var kaut ko iemest no šīs tēmas, bet nevajag iespringt uz variantiem "Man ar vienu meiteni bija tā, es viņai šitā, tad jau ar visām droši vien ir līdzīgi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Es tā arī nesapratu, ko tu gribi apspriest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Sievietes ir forshas Ir bijushas tumshmates,gaishmates,rudmates,bet joprojam gribeetu kaadu krieveni dabutu,nu ipashi gultaa ir doma,jo ir baudiits vairakas nationalitates sievietes,bet ne krievietes par nozheloju Nepiepildits sapnis! Oij es meloju,krieviete ir bijusi Upppssss...Jasna viss ir forshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Kad sievietēm ir garlaicīgi, tās sāk izdomāt visvisādas muļķības, kurām pēc tam svēti tic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 kas tur daudz diskuteejams? vajadzigas un viss, riebiigaas, bet skaistaas uz vienu nakti, skaitaas un pec rakstura patikamaaas uz ilgaku laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Savu reizi vajag mācēt piekāpties, un paklausīt draudzeni. bieži tas nāk par labu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Tik tiesam loti sarezgitas butnes, bet varu deret, ka tadu ir ari liela dalu viriesu. Protams, visus viena groza likt nevar un ir loti daudz dazadu personibu. IR jau diezgan pierasts teiciens, ka sievietem nav logikas un lielakoties tam var ari piekrist. Bet kautkas jau ari ir vinas saistos - ne katra, bet ir iznemumi. Pastav ari teiciens, ka ne visi viriesi no sievietes grib tikai seksu, dazas vienkarsi neko citu nespej piedavat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Zem tupeles dzive nav tik salda ka uz tas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 man viņas ātri apnīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 un tu viņām visdrīzāk arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Nu vēl tā nav gadījies, taka neizdari secinājumus tik droši Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Kārtējās stereotipiskās cīņas - sieviete - neizdibināma būtne, vīrietis - primitīva būtne, vienkārši izsakoties. Man kaut kā ir dziļi vienalga, jo mīlēšu un nekad neaizmirsīšu tikai vienu sievieti. Vienas nakts sakari? Nezinu kādēļ, bet man šādi attiecību modeļa piekopēji asociējas ar bezsmadzeņu tipiņiem, gan par vīriešiem, gan par sievietēm runājot. Iespējams stipri kļūdos, bet pēc pieredzes, līdz šim tas tā ir bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 topik gavno, autor mudak !!! Es varetu uz rokas pirkstiem saskaitit cilvekus , kuri varetu padalities pieredzee un iespamot sheit, bet mani mac shaubas , ka vinji sheit kaut ko vispar rakstis. Taa kaa visi parejie vnk var turpinat pulet rakjetes un fantazet Nenjemat ljaunaa, bet taa vinsh i. Es arii varetu sho to izklastit , bet taa isti laikam nav jegas. p.s. Un jaa, lol vel. Sievietes te dalja pat tuvumaa nav redzejushi , maximums meitenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) p.s. Un jaa, lol vel. Sievietes te dalja pat tuvumaa nav redzejushi , maximums meitenes Kur beidzas meitene un sākas sieviete? Edited March 14, 2010 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 meitene tur ari beidzas , kur sakas sievete - 1 ir fiziologjiskas izmainjas 2. seksualas izmainjas + psihologjiskais nobriedums. par sievietem. - labakais ir tomer vinjam nemelot, un draugu acis nemegjinat iztureties ka " Krutajam " keksam. JO attiecibas ir attiecibas, tad, ja tajas ir uzticiba. Savadak ta ir huiņa pēdējā. Tas ir konspekts no 1000 vārdu izklāsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitc Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Atzīsti, ka tu nevari gultā nevienu dabūt un tevi arī neviena negrib un mēs sapratīsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 ēm man vari ticēt ar meitenēm nav nekādu peoblēmu es to iesaku 17 gadīgiem puikām kas grib kautko ar meiteni vairāk par vienu nakti vecāķu pirtī piedzeroties un vālējoties dārza mājiņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Es vairāk to jautājumu tā kā tēmēju Mahmedam, man vienkārši nepatīk, ja domu atstāj pusratā. Pēc tavas loģikas dyversant dažas labas jau 15 gados ir sievietes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 kas vainas vālēties dārza mājiņā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) izlasi viņa (dyversanta) teikumu vēlreiz un vēlreiz, un vēlreiz... varbūt sapratīsi teikuma domu ar pārlasīšanas palīdzību. Edited March 14, 2010 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts