Jump to content
GIGN Forum

Saņēmu Sirsnīgu Vēstuli


Pensionars
 Share

Recommended Posts

post-21455-1266185869_thumb.png

Protams, es neesu no tiem tipiņiem, kas pie pirmās iespējas skries sūdzēties utt. Arī tas nav iemesls kapēc liku šo te, vienkārši gribu izprast šī mucho loģiku (uzdirst), kāda tev šķirba cik maksā?

Pēc viņa ļoti radošā teikuma var noprast ka šis ir vēl viens krīzes skartais debīliķis (kas ir paņēmis nelaimīgo kredītu), un tagad nezin kur citur izlikt savu stulbumu kā uzdirst tam kam, tadu problemu nav. Turies :)

Link to comment
Share on other sites

Ahh, cerēju no vēstules autora redzēt kādu postu, bet nu lai paliek,

pārējo komentāri nerausta :)

P.S Gribēju uzturēt intrigu bet nu... kādu laiku atpakaļ domēns tika pārdots, cenu neatklāšu. (bet tā bija daudz zemāka par 1000) :thumbsup: Bet pietiekami augsta lai pelna butu pamatīga (salīdzinot ar standart domēna cenu)

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Varbūt arī vairāk, kā 8Ls vērts. Es reiz interesējos internetā par vienu domeinu, kurš jau bija aizsists. Prasīja 10k $, ja nemaldos. Tas tāds bizens! Tiko .eu domēnu ļāva reģistrēt, tā arī uz reizu nežēlīgi pieprasījumi pirmajā stundā bija. Protams, vispirms mēģina nopirkt ejošākos vārdus - izrauj cauri visam alfabētam + divu vārdu kombinācijām.

Bet pārdot Latvijas domeinu soli.lv, kurš nevienam nav zināms par 1000Ls?! Nu nezinu gan!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Nu Epix,.. ja ir savs hostings.. tad visus domēnus uz vienu IP novirzīt nevajadzētu būt problēmai, bet bet katru gadu pa 8 ls pārpirkt domēnu mjaa :D

manam pazīstamajam ir latvijasrepublika.lv un itunes.lv vai kkas uz to pusi.

Link to comment
Share on other sites

nobody cares.

čali, zini, Tev pašam kaut kas nav kārtībā, es lasot gign forumu, vislaik redzu TEVI, ka tu vislaik kko iedirs, Tev vispār nekas nepatīk, nu kamoon, saņemies taču, ka tik kādam kko apstrīdēt utt. Tagad tu noteikt rakstīsi, stulbais crims, tu pats esi stulbs un neko nesaproti, bet zini, no malas izskatās gaužām smiekliigi! Es neuzskaitīšu topikus, bet arī alus topikā tu pamanījies kko nebūt apstrīdēt.

Link to comment
Share on other sites

Nevajag rakstīt sūdus, neparādīsies rakstītāji, kas mēģinās tevi nodirst vai tamlīdzīgi. Cilvēks, godīgi sakot, pateica ko domā un šajā forumā katrs var izteikt savu viedokli, protams, vajag būt arī kādai normai, šajā gadījumā nekas nebija pārspīlēts.

Par pašu tēmu: Diezgan debīli no tavas puses pārdod domenu par tādu summu, ļoti šaubos, ka šādos apstākļos kāds varēs kaut ko tādu atļauties, izdevīgāk (pat ļoti) ir paņemt kaut ko līdzīgu, kā to dara daudzi citi, tā ietaupot uz citām lietām, kas laiku gaitā būs nepieciešamas. Vajag padomāt pirms liec šādu summu. Visnotaļ, vari mēģināt to liek sludinājumu lapās, lielajās, protams. Tur varbūt paveiksies un nebūs "dumjo" komentētāju

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...